آموزش حرکت کرانچ شکم
سلام خدمت کاربران عزيز به سايت جستير خيلي خوش آمديد در اين مطلب ميخواهيم درباره ي آموزش حرکت کرانچ شکم اطلاعاتی در اختيار شما قرار دهيم ما را تا انتهاي مطالب همراهي بفرماييد.
کرانچ
کرانچ (به انگلیسی: Crunch) یکی از متداولترین حرکات ورزشی شکم است. این حرکت عمدتاً روی عضله راست شکم کار میکند، اما همچنین عضله مایل را نیز تقویت میکند.
آموزش حرکت کرانچ شکم با دستگاه
کرانچ شکم با دستگاه تمرین کشش ناحیه شکم است. این تمرین بسیار متداول بوده و تمامی ورزشکاران این تمرین را در برنامه ورزشی خود دارند. اکثر تمرینات مربوط به عضله شکم شامل حرکت کرانچ بوده ، به گونه ای که یکی از بهترین تمرین های ناحیه میانی شناخته شده است. این حرکت عمدتا روی عضله راست شکم کار میکند ، اما عضله مایل را نیز تقویت میکند.
به منظور دستیابی به نتیجه مطلوب ، پیشنهاد می کنیم که کرانچ را با پلانک و لگ ریز آویزان انجام دهید. از آنجایی که تمرین دراز نشست آسیب های جدی به کمر وارد می کند ، امروزه کرانچ جایگزین عالی برای آن می باشد! الگوی حرکت آن ها یکسان بوده ، با این تفاوت که کششی در ناحیه کمر احساس نخواهید کرد.
- عضله اصلی درگیر در این تمرین : عضله شکم
- نوع تمرین : قدرتی
- مکانیزم : جداسازی
- سطح تمرین : متوسط
- نوع نیرو : کشش ( دو طرفه )
- ابزار مود نیاز تمرین کرانچ شکم با دستگاه : دستگاه
آموزش حرکت شکم کرانچ سیم کش
حرکت کرانچ شکم با سیمکش یکی از تمرینات بسیار مفید برای کلیه عضلات شکمی محسوب میشود. این تمرین با اعمال فشار ثابت روی عضلات شکم در طول اجرای حرکت باعث تقویت و رشد هرچه بیشتر و بهتر این عضلات خواهد شد. این تمرین را معمولا با دستگاه سیمکش (کراس اور) و با دستگیره طنابی انجام میدهند.

برای شروع در برابر دستگاه سیمکش در حالی که قرقره در بالاترین نقطه قرار دارد و طناب به آن متصل است، زانو بزنید و طناب یا دستگیره را با دو دست بگیرید. میتوانید هم جلوی دستگاه و هم پشت به آن باشید اما بهترین حالت این است که مقابل دستگاه زانو بزنید تا بتوانید بهترین طول دامنه اجرای حرکت را طی کنید.
برای اجرای حرکت، بالاتنه را از کمر به داخل خم کرده و کابل را به طرف پایین بکشید و به وضعیت شروع بازگردید. دقت کنید که تنها خم نمودن کمر دلیل بر انجام صحیح تمرین نیست بلکه باید تنها عضلات شکمتان را برای خم نمودن کمرتان بکار بگیرید.
در هنگام انجام تمامی حرکات مربوط به شکم تنفس صحیح و دقیق جزو مهمترین عاملهای انقباض عضلات است، بنابراین دم و بازدم خود را صحیح انجام دهید. هنگام انقباض عضلات شکم عمل بازدم و هنگام برگشت به حالت استراحت نفس بگیرید. وزنهای که بلند میکنید نیز بسیار مهم است زیرا اگر وزنه خیلی سنگین انتخاب کنید، مجبور میشوید از سایر اجزای بدن برای بلندکردن آن کمک بگیرید در نتیجه استایل صحیح را از دست خواهید داد و تمرکز از عضله شکم برداشته میشود. بهتر است حرکت شکم با کابل را در ۳ تا ۴ ست ۲۰ تا ۳۵ تایی تکرار کنید و در هفته ۲ تا ۳ روز را به عضلات شکم اختصاص دهید.
در صورت علاقه مندی از مطالب زیر دیدن فرمایید:
- همه چیز درباره تولید محتوا
- خواص ماساژ سوئدی
- شغل اینترنتی مطمئن
- فیلم پیشنهادی
- از بین بردن رسوب ضخیم سماور