استراتژی های بازاریابی را نام ببرید
سلام خدمت کاربران عزيز به سايت جستير خيلي خوش آمديد؛ استراتژی های بازاریابی را نام ببرید در اين مطلب ميخواهيم درباره این موضوع در اختيار شما قرار دهيم ما را تا انتهاي مطالب همراهي بفرماييد.
تعریف استراتژی بازاریابی
استراتژی بازاریابی، توسط شرکتهای مختلف و برای همسویی و هماندیشی با مصرف کنندگان خود استفاده میشود.
این استراتژیها برای آگاهی از مشتریان و دانستن نقطه نظر آنها درباره ویژگیها، مشخصات و مزایای محصولات شرکت مورد استفاده قرار میگیرد.
اساساً هدف اصلی استراتژی بازاریابی، تمرکز بر تشویق کردن مردم و گروه هدف جهت خرید محصولات و خدمات خاص آن شرکت میباشد.
انواع استراتژی بازاریابی میتوانند کاملاً خلاقانه و نوآورانه باشند و یا اینکه میتوانند از قبل مورد استفاده قرار گرفته باشند. یک استراتژی بازاریابی موثر و موفق به شرکت شما کمک میکند تا در بازار رقابت از بقیه رقبا پیشی بگیرید.
همانطور که قبلا هم اشاره کردیم انواع مختلفی از استراتژیهای بازاریابی وجود دارد. شما باید با شرایط و نیازمندیهای کسب و کار خود بتوایند، استراتژی مورد نظر و مناسب را برای خود برگزینید. قبل از هرگونه انتخابی جهت استراتژی بازاریابی شرکت خود، باید نکات زیر را در نظر بگیرید.
انواع استراتژی بازاریابی

استراتژی رهبری قیمت:
در این استراتژی عرضهکنندگان کالا، کالای خود را با پایینترین قیمت به مصرفکنندگان عرضه میکنند و از این طریق سهم قابل قبولی از بازار را برای خود ایجاد میکنند.
در این استراتژی با رهبری قیمت، خود بخود هزینه تولید با افزایش تولید و تقاضای بالا کاهش پیدا میکند، رقبای ضعیف حذف میشوند، امکان ورود رقبای جدید کاهش پیدا میکند، نفوذ در بازارهای دیگر افزایش پیدا میکند.
با توجه به مزیتهایی که رهبری قیمت ایجاد میکند، هر کسب و کاری به راحتی نمیتواند رهبری قیمت را به عهده بگیرد.
این استراتژی زمانی با حداقل ریسک همراه است که شرکت توان مالی خوبی داشته باشد، مجهز به تکنولوژی جدید باشد و قدرت توزیع گستردهای داشته باشد و بتواند مواد اولیه ارزان تهیه کند.
استراتژی تمرکز:
در این نوع استراتژی تمرکز عرضهکنندگان کالا یا تولیدکنندگان محصول بر قشر خاصی از مصرفکنندگان قرار می گیرد و به همین دلیل تقاضا افزایش یافته و می توان فروش قابل قبولی داشت اما می توان گفت هزینه تبلیغات و توزیع کاهش مییابد.
استراتژی متمایزسازی:
در این استراتژی تولیدکنندگان می کوشند تا کالای متمایزی را تولید کنند و با رقبای خود به رقابت بپردازند و از طریق بتوانند سود کسب کنند.
استراتژی نفوذ در بازار:
در این استراتژی سعی بر افزایش سهم در بازارهای فعلی است و برای این منظور از روش هایی چون تبلیغات گسترده، اعطای تخفیف و … استفاده می شود.
استراتژی توسعه بازار:
در استراتژی توسعه بازار تلاش می شود نظر مشتریان تازه به کالای فعلی جذب شود و مشتریان جدید تمایل به استفاده از کالاها و محصولات قدیمی پیدا نمایند تا علاوه بر مشتریان قدیمی ، مشتریان جدید هم به جمع مصرف کنندگان و تقاضاکنندگان کالا و محصول اضافه شوند.
استراتژی توسعه کالا:
این استراتژی به معنی گسترش کالاها و ایجاد کالاهای جدید برای بازارهایی است که در حال حاضر وجود دارند.
استراتژی تنوعبخشی:
در استراتژی تنوعبخشی تلاش می شود تا کالاهای جدید در بازار نوپا معرفی شوند البته برای ورود به این بازارها استراتژی تنوعبخشی با ریسک زیادی به همراه خواهد داشت.
استراتژیهای بازاریابی ذکر شده یعنی نفوذ در بازار، توسعه بازار، توسعه کالا و تنوعبخشی میتواند با یک سری تاکتیکهای بازاریابی که از آنها به عنوان آمیختههای بازاریابی نیز یاد میشود، تحقق پیدا کند.
این آمیختهها در سادهترین حالت شامل 4p یعنی قیمت، محصول، مکان و پیشبرد فروش هستند که هر کدام شامل اجزایی بوده و تاکتیکهای مناسبی برای اجرا و پیادهسازی استراتژی بازاریابی شرکت هستند.
اميدوارم مطالب براي شما سودمند واقع شده باشد از همراهي شما با جستير سپاس گزاريم.
بیشتر بخوانید:
- تحصیل در ایتالیا
- موبایل مارکتینگ یا بازاریابی موبایلی چیست؟
- هدف در زندگی
- کلر دیاز پوکساید چاق میکنه
- سرگیجه هنگام دراز کشیدن