خشك كردن ميوه در ماكروفر

سلام خدمت کاربران عزيز به سايت جستير خيلي خوش آمديد در اين مطلب ميخواهيم درباره ي خشك كردن ميوه در ماكروفر اطلاعاتی در اختيار شما قرار دهيم ما را تا انتهاي مطالب همراهي بفرماييد.

بهترین راه برای حفظ میوه ها، خشک کردن آنها است. عمر و ماندگاری میوه خشک به عوامل زیادی بستگی دارد.

برای اینکه میوه ها را در همه ی فصول بتوانید مصرف کنید می توانید آن ها را خشک کنید. میوه های خشک را می توانید به عنوان تنقلات مصرف کنید حتی می توانید آن را داخل دمنوش های خود استفاده کنید و از خواص آن بهره ببرید.

خشك كردن ميوه در ماكروفر
خشك كردن ميوه در ماكروفر

میوه هایی که برای خشک کردن انتخاب کرده‌اید، کاملا رسیده، سفت و آماده هستند. میوه‌هایی که آسیب دیده‌اند، هنوز به طور کامل نرسیده‌اند، و یا بیش از حد رسیده اند، ارزش غذایی ندارند و زمانی که آن‌ها را خشک می کنید، طعم چندان جذابی نخواهند داشت.

میوه ها به دو صورت خشک می شوند:

  • به طور طبیعی
  • با دستگاه، مثل دستگاه خشک کن مواد غذایی

طرز خشك كردن ميوه در ماكروفر

خشك كردن ميوه در ماكروفر
خشك كردن ميوه در ماكروفر

برای خشک کردن انواع میوه‌ها با ماکروفر مراحل زیر را دنبال کنید:

۱. انتخاب میوه مناسب

به منظور خشک کردن میوه‌ها به طور صحیح، بهتر است از میوه‌های تازه و سالم و بدون زدگی استفاده کنید چرا که در صورت خرابی، طعم میوه‌ها پس از خشک شدن تحت تاثیر قرار گرفته و مزه خوشایندی نخواهند داشت.

۲. شستشوی میوه‌ها

به طور کلی هر نوع میوه را قبل از خشک کردن باید به خوبی شستشو داده و سپس با قرار دادن آن‌ها درون یک آبکش بگذارید آب آن‌ها خارج شود.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  پودر کلاژن

۳. برش دادن میوه‌ها و تمیز کردن آن‌ها

بهتر از قبل از خشک کردن هر نوع میوه آن‌ها را برش داده و در صورت وجود هسته آن را خارج کنید. همچنین میوه‌های بزرگتر مانند سیب و به را باید به صورت ورقه‌های بسیار نازک یا خلال‌های باریک درآورید. توجه کنید که بهتر است پوست میوه‌هایی مانند پرتقال و نارنگی به طور کامل جدا شود.

۴. جلوگیری از سیاه شدن میوه‌ها

برخی از میوه‌ها مانند سیب و موز پس از برش داده شدن، خیلی سریع در معرض هوا سیاه می‌شوند. برای جلوگیری از پیشامد چنین موضوعی می‌توانید از مقداری آب لیمو به همراه شکر استفاده کنید. برای این منظور به مدت چند دقیقه این میوه‌ها را درون این محلول قرار داده و سپس خارج کنید.

۵. قرار دادن میوه‌ها در ماکروفر

در این مرحله برش‌های میوه را با فاصله مناسب در سینی ماکروفر بچینید. برای آنکه میوه‌ها پس از خشک شدن به کف سینی چسبیده نشوند، از یک کاغذ روغنی در زیر آن‌ها استفاده کنید.

۶. خشک شدن میوه‌ها

در این مرحله درجه حرارت ماکروفر را بر روی درجه حرارت ۳۶۰ درجه و با مدت زمان ۵ دقیقه تنظیم کنید. پس از خاموش شدن ماکروفر، میوه‌ها را چک کرده و این کار را تا زمان خشک شدن کامل میوه‌ها داد تکرار کنید. در طول این مدت هر از گاهی لازم است میوه‌ها را چک کرده و آن‌ها را جابجا کنید. بدین ترتیب از سوختن آن‌ها جلوگیری به عمل آورده و نیز باعث یکدست خشک شدن آن‌ها خواهید شد.

۷. زمان مناسب درآوردن میوه‌ها از ماکروفر

هنگامی که میوه‌ها حالت چرمی و کمی چروکیده پیدا کردند زمان مناسبی برای خارج کردن آن‌ها از ماکروفر است.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  دل درد نوزاد

دلایل و فواید استفاده از میوه خشک

همانگونه که میوه‌های تازه دارای فواید زیادی برای بدن هستند میوه‌های خشک نیز دارای کاربرد‌های زیادی از جمله موارد زیر خواهند بود:

 

اميدوارم مطالب براي شما سودمند واقع شده باشد از همراهي شما با جستير سپاس گزاريم.

 

در صورت علاقه مندی از مطالب زیر دیدن فرمایید:

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.