خواص سیر

سلام به تک تک شما عزیزان دل

به سایت جستیر خوش امدید

ما در اینجا تمام مطالب و اطلاعات مربوط به خواص سیر را برایتان جمع اوری کرده ایم

خواص سیر ترشی

خواص سیر ترشی
خواص سیر ترشی

کدام نوع سیرترشی خاصیت بیشتری دارد؟

هر چه ترکیبات آروماتیک (معطر) سیر بیشتر باشد، سیر تازه تر و خاصیت بیشتری

دارد ضمن اینکه سیر ترشی های بودار خاصیتی نزديک به سیر تازه دارند. انواعی از

سیر ترشی ها که سیر آن پخته شده یا سیر سرخ کرده به دلیل آنکه طی فرآوری به

مقدار زیادی مواد مغذی و معطر خود را از دست می دهند 40 تا 70 درصد از خواص

آن کم می شود.

 

این که گفته می شود استفاده سیر ترشی چند ساله برای بیماران قلبی ـ عروقی مفیدتر

است، هنوز از نظر علمی تحقيق کامل و کاملی در این خصوص صورت نگرفته است.

طی این که باید دانست سرکه و نمک اضافه شده به سیر ترشی با گذر زمان از خواص

و ميزان ماده های مغذی ترکیبات سیر کم می کند و چه بسا ماندگاری زیاد بعضی از

انواع ترشی ها سبب ایجاد ماده ای مضر به نام نیترات می شود که ریسک ابتلا به

سرطان معده را افزایش می دهد.

 

مهم ترین خواص سیر ترشی

سیر ترشی یا ترشی سیر دارای خواص و ویژگی های ارزشمندی است. اما برای

دریافت خواص بی نظیر این ماده خوراکی باید در استفاده آن اصل اعتدل را رعایت

کنید. از مهم ترین خواص سیر ترشی می توان به موارد زیر اشاه کرد:

 

شست و شو دهنده طبیعی مجاری صفرا و هم دفع کننده سنگ کیسه صفرا

بیشتر بخوان بیشتر بدان  خواص چای ترش

دفع سم ها از کبد

 

سیر ترشی خونساز و صاف کننده خون است

سیر ترشی اشتها آور است

 

کمک به هضم غذا های سنگین و نیز افزایش سرعت هضم

سبب کاهش کلسترول خون می شود

 

خواص ضد عفونی کنندگی معده و محیط دهان

از بین بردن آفت دهان

 

باز کننده عروق قلب قلبی

قطع شدن خونریزی بواسیر

 

پاک سازی کننده خون و کبد از اخلاط فاسد و سوخته است

بهبود کارکرد روده ها

سیر حاوی چه موادی است؟

به طور خلاصه اما مفید می توان گفت که سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C،

کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامین های B2، B1 و B3 است.

فواید و خواص سیر

از سالهای دور تا کنون از سیر برای تصفیه خون استفاده می شده است. سیر حاوی

ترکیبات گوگرد است که سیستم ایمنی بدن را تحریک کرده و پتانسیل بالایی در نابودی

تومورهای سرطانی دارد.

خوردن سیر مجاری تنفس و خون را پاک می کند و با این کار از شدت و زحمت تنگ

نفس کاسته و گاهی موجب درمان آن می شود.

بعضی از انواع سل ریوی را معالجه می کند مخصوصا وقتی که با شیر ممزوج شود،

زیرا در این صورت اثر قابل توجهی در کشتن میکرب کوخ دارد (میکرب سل).

سیر پوست بدن را خوش رنگ و گونه را سرخ و روده ها را از عفونتها پاک می کند به

خصوص در اطفال، و با این خصوصیت سپری مقابل تیفوئید و دیفتری و مسکن سیاه

سرفه و خروسک است.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  خواص شیرین بیان

عفونت های تنفسی را درمان می کند.

برای تسکین دندان درد، سیر خام را روزی چند بار روی لثه و دندان بمالید.

سیر له شده را روی زگیل قرار دهید تا از بین برود.

برای درمان سینوزیت، چند حبه سیر له شده را در کره تفت دهید و با نان میل کنید.

یک حبه سیر را ریز خرد کنید و با کمی آب میل کنید تا نفخ، یبوست و درد معده

برطرف شود.

بوی سیر با جویدن کاهو، جعفری یا خوردن شیر، سیب یا عسل رفع می شود. همچنین

گذاشتن مقداری چای خشک در دهان و قورت دادن آن.

روزانه مصرف نصف یا یک حبه سیر خام توصیه می شود.

مصرف پماد غلیظ سیر ممکن است موجب تحریکات جلدی و حتی سوختگی های خفیف

شود.

مضرات سیر و موانع مصرف سیر

مادران شیرده در خوردن سیر زیاده روی نکنند زیرا سبب تغییر مزه شیر آنها شده و

ممکن است نوزاد از خوردن شیر صرف نظر کند.

زیاده روی در مصرف سیر باعث سرگیجه، کاهش فشار خون، آلرژی (حساسیت)، و

در موارد نادر منجر به خونریزی می شود.

ظاهرا سیر تاثیری بر متابولیسم داروها ندارد، اما بیمارانی که از داروهای ضد انعقاد
خون مثل آسپرین استفاده می کنند، باید در مصرف سیر احتیاط کنند، زیرا سیر مانع از
انعقاد خون می شود. ‏از این رو افرادی که جراحی می کنند، باید 7 تا 10 روز پیش از
جراحی از خوردن سیر خودداری کنند، زیرا زمان خونریزی را ‏طولانی تر می کند. ‏

زنان آبستن یا شیرده بهتر است از‎ ‎سیر استفاده نکند‎ . ‎

بیشتر بخوان بیشتر بدان  فواید قهوه

سیر را به صورت قرص سیر،ترشی سیر،سیر سرخ شده و…استفاده می کنند.

 

در صورت علاقه مندی از مطالب زیر دیدن فرمایید:

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.