دسر

سلام خدمت کاربران عزيز به سايت جستير خيلي خوش آمديد در اين مطلب ميخواهيم درباره ي دسر اطلاعاتی در اختيار شما قرار دهيم ما را تا انتهاي مطالب همراهي بفرماييد.

دسر ساده

دسر تارت بستنی
تارت بستنی یک دسر ایتالیایی بسیار خوشمزه است که خصوصا برای فصل‌های گرم بسیار دلچسب می‌شود. از این دسر می‌توانید حتی به عنوان یک عصرانه خوشمزه هم استفاده کنید.
دسر تارت بستنی
دسر تارت بستنی

۳ قاشق غذاخوری کره آب شده و یک فنجان (نصف کل مقدار خمیر) خمیر نان (یا خمیر شیرینی) را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس آن را روی یک ورق فویل پهن کنید و کنار بگذارید. یک پیمانه بستنی (نصف کل مقدار بستنی) را روی یک ظرف صاف به صورت یک لایه پهن کنید و آن را با بادام هندی بو داده شده که به خوبی خرد و ریز ریز شده است بپوشانید. روی بستنی و بادام‌ها را مقدار باقی مانده خمیر نان بپوشانید و به مدت ۲ ساعت آن را در فریزر قرار دهید تا به خوبی خودش را بگیرد. پس از آن دوباره یک لایه بستنی روی دسر اضافه کنید و مجددا به مدت ۱۰ الی ۱۲ ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

برای تزیین کردن این دسر، بادام هندی‌ها را روی دسرتان بریزید. آن را به شکل قطعات مربع شکل بریده و سرو کنید.

دسر پاناکوتا

مواد لازم برای پاناکوتا
  • خامه : 1 لیوان
  • شیر : نصف لیوان
  • پودر ژلاتین : 1 ق غ
  • شکر : ربع لیوان
  • وانیل : 1 ق چ

طرز تهیه پاناکوتا

برای درست کردن پاناکوتا ابتدا شیر سرد را در ظرفی ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بریزید و بگذارید بماند و حالا تابه ای را روی حرارت کم گذاشته و شکر و خامه را داخل آن تفت دهید تا گرم شود ، قبل از جوشیده شدن خامه ، وانیل را اضافه کرده آن را از روی شعله بردارید.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  اصول و معیارهای انتخاب همسر

شیرو ژلاتین را خوب هم بزنید و از صافی عبور دهید تا تکه های ژلاتین داخل آن باقی نماند و حالا مخلوط شیر و ژلاتین را با مخلوط خامه ترکیب کرده و در قالب های مورد نظرتان بریزید.

دسر را به مدت 5 تا 6 ساعت در یخچال بگذارید تا خوب ببندد و روی دسر را میتوانید با توت فرنگی یا گیلاس و تمشک تزیین کنید.

دسر ایرانی : دسر شیر برنج

شیر برنج یک دسر سنتی ایرانی است که علاوه بر دسر بعد از غذا به عنوان میان وعده و صبحانه نیز مصرف می‌شود. این دسر به دلیل مواد مغذی‌ای که در تهیه آن استفاده می‌شود بسیار مفید است. تهیه این دسر با کمترین میزان مواد لازم امکان پذیر است و حدودا ۱ ساعت از شما زمان خواهد گرفت.

یک پیمانه برنج را از شب قبل شسته و خیس کنید تا به خوبی نرم شود و دسر شما بافت لطیفی داشته باشد. روز بعد، برنج را به همراه دو لیوان آب در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت شعله گاز قرار دهید اجازه دهید تا به جوش بیاید. زمانی که برنج جوشید و مقدار آب آن به نصف رسید، ۲ لیتر شیر را اضافه کرده و مجددا اجازه دهید تا بجوشد. وقتی برنج خوب پخته و غلیظ شد، نیم پیمانه گلاب را به مخلوط شی و برنج اضافه کنید و قابلمه را از روی شعله بردارید. اجازه دهید تا دسر خنک شود؛ روی آن را با دارچین یا گل محمدی تزیین و سرو کنید.

دسر تیرامیسو

مواد لازم برای تهیه تیرامیسو

مواد تیرامیسو زیر برای شش نفر کافی است . اگر تعداد بیشتری مهمان دارید می توانید مواد را دو برابر کنید.
بیشتر بخوان بیشتر بدان  هال و پذیرایی

طرز تهیه تیرامیسو

  1. درست کردن تیرامیسو به قدری صبر نیاز دارید چون حدود یک ساعت طول می کشد. اما، وقتی آن را مزه مزه می کنید خوش مزه است مهم نیست چقدر طول می کشد.
  2. 180 میلی لیتر قهوه درست کنید و بگذارید سرد شود.
  3. سفیده تخم مرغ را بزنید تا پف کند و کنار بگذارید.
  4. در کاسه ای بزرگ دیگر، 4 زرده تخم با قند را تا زمانی که بافت فومی بدست بیاید ، بزنید.
  5. به تدریج پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و به آرامی آن را تا زمان یکنواخت شدن بزنید.
  6. سفیده تخم مرغ را اولین قدم به آن اضافه کنید و با کفگیر هم بزنید.
  7. یک لایه از بسکویت لیدی فینگر را در کف ظرف مستطیل شکل بچینید و آن ها را با قهوه خیس کنید.
  8. روی بسکویت را یک لایه کرم ماسکارپونه بپوشانید و نیمی از شکلات رنده شده را روی آن بریزید.
  9. سپس یک لایه دیگر از بسکویت لیدی فینگر را اضافه کنید، آن ها را با قهوه خیس کنید ، و یک لایه دیگر از کرم ماسکارپونه را به شکلات رنده شده اضافه کنید.
  10. در آخر، روی آن پودر کاکائو بریزید و بگذارید سه ساعت در یخچال بماند البته اگر یک شب بماند بهتر است به طوری که مزه مواد با هم ترکیب شوند .

 

اميدوارم مطالب براي شما سودمند واقع شده باشد از همراهي شما با جستير سپاس گزاريم

در صورت علاقه مندی از مطالب زیر دیدن فرمایید:

بیشتر بخوان بیشتر بدان  درمان سوسک ریز در اشپزخانه

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.