راز طول عمر ژاپنی ها چیست؟

سلام خدمت کاربران عزيز به سايت جستير خيلي خوش آمديد؛ راز طول عمر ژاپنی ها چیست؟ در اين مطلب ميخواهيم درباره ي این موضوع اطلاعاتی در اختيار شما قرار دهيم ما را تا انتهاي مطالب همراهي بفرماييد.

ژاپنی ها به داشتن زندگی سالم و عمر طولانی معروف هستند و ژاپن از جمله 15 کشوری با سن بالای امید به زندگی است.

شاید اغلب شما شنیده باشید که ژاپنی‌ها نسبت به سایر مردم جهان عمر طولانی‌تری دارند. علت این طول عمر زیاد فقط مربوط به رژیم غذایی آن هاست! مردم ژاپن چندان اهل ورزش و رعایت دستورالعمل‎های تناسب اندام هم نیستند که طول عمر را به ورزش ربط دهیم. بر اساس بررسی های بهره وری انجام شده در این کشور، زمان متوسط ورزش روزانه در این کشور کمتر از ۱۵ دقیقه است. خواب مناسب و کافی هم که ندارند چون اغلب مردم در ژاپن، تنها ۵ ساعت در شبانه‎‌روز می‎خوابند.

جست وجوی رابطه ژنتیکی هم بی‌فایده است! چون همین مردم وقتی به آمریکا مهاجرت می‏کنند، دچار همان امراضی می‏شوند که در ایالات متحده شایع است و عمری تقریبا برابر با آمریکایی‎‏ها دارند. پس چه چیزی در مردم ژاپن متفاوت است که این چنین بر بقا و طول عمر مفیدشان می‎افزاید؟

 راز اول: ماهی به جای گوشت قرمز

خوردن ماهی به جای گوشت قرمز، اولین رمز طول عمر ژاپنی‌هاست که به کاهش خطر حملات قلبی منجر می‌شود.ماهی یکی از اجزای اصلی اغلب غذاهای ژاپنی برای تأمین پروتئین مورد نیاز بدنشان است.

راز طول عمر ژاپنی ها چیست؟
راز طول عمر ژاپنی ها چیست؟

گوشت قرمز قیمت بالاتری دارد و معمولاً به مقدار کمی مصرف می‌شود. ضمن این که ماهی غذای سالم‌تری است و هرچه تازه‌تر باشد، فواید بیشتری هم دارد. ماهی‌ در ژاپن خام مصرف نمی‏شود و روش‌های آماده‌سازی متعددی از جمله کبابی کردن، پختن، سرخ کردن، پوره و … برای مصرف آن وجود دارد. همچنین زنان ژاپنی معتقدند پوست ماهی باعث زیبایی طبیعی پوست شان می شود و رنگ چهره را باز می‌کند.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  چرا برخی از افراد ضریب هوشی بالایی دارند؟

راز دوم: استفاده از سویا

استفاده از سویا در رژیم غذایی، دومین راز طول عمر ژاپنی‌هاست. فراورده‌های سویا به کاهش بیماری‏های قلبی و پایین آمدن فشار خون کمک می‌کند و یک منبع عالی پروتئین محسوب می‌شود. «توفو» (یک نوع غذای ژاپنی که با سویا تهیه می‌شود) و سایر فراورده‌های سویا از اجزای اصلی رژیم غذایی ژاپنی‌هاست.

بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد که چربی‌های اشباع شده موجود در گوشت و لبنیات، باعث افزایش کلسترول خون می‌شود اما غذاهای مشتق‌شده از گیاهانی چون سویا اثر معکوسی نسبت به مصرف گوشت و فراورده‌های لبنی دارد و برای سلامتی بسیار مفید است. دانه‌های سویا میزان پروتئین کافی و مورد نیاز بدن را بدون داشتن چربی اشباع‌شده و کلسترول موجود در گوشت، تأمین می‌کند.

ضمن این که فاقد چربی زیاد موجود در فراورده‌های لبنی است. سس سویا، «توفو» و «ناتو» (دانه‌های سویای مخلوط شده با تخم‌مرغ خام که با برنج خورده می‌شود) نمونه‌هایی از غذاهای تهیه شده با سویاست که هر روز توسط مردم ژاپن مصرف می‌شود.

راز سوم: از غذا خوردن لذت می‌برند

رژیم گرفتن برای مردم ژاپن کاملا بی‌معنی است. آنها ترجیح می‌دهند که از غذاهای فوق‌العاده‌شان لذت ببرند تا اینکه برای کاهش وزن گرسنگی بکشند. آنها از تکنیک‌ها و آموزه‌های خودشان برای سالم ماندن استفاده می‌کنند و ترجیح می‌دهند درست غذا بخورند تا مجبور نشوند رژیم بگیرند. آنها قدردان این عادات غذایی‌شان هستند که در سلامتی و افزایش طول عمر آنها نقش مهمی داشته است.

راز چهارم: غذای کم حجم

داشتن وعده‌های غذایی کم‌حجم، رمز دیگر افزایش طول عمر است. پرس‌های غذایی کوچک، امکان غذا خوردن بیش از اندازه را کاهش می‌دهد و به همین دلیل است که غذاهای ژاپنی‌ در ظروف کوچک سرو می‌شوند.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  جوشکاری زیر آب ، یکی از خطرناکترین شغل کاری

راز پنجم: مصرف چای سبز

آخرین رمز از اسرار ژاپنی‌ها مصرف چای است. چای آثار ناسالم غذاها را در بدن از بین می‌برد.

در حقیقت مصرف چای سبز ژاپنی یا چای چینی که به صورت سرد یا گرم تهیه می‌شود، مزایای متعددی برای سلامتی دارد. چای نصف کافئین موجود در قهوه را دارد و به تجزیه روغن در دستگاه گوارش کمک می‌کند؛ به همین دلیل ژاپنی‌ها معمولاً هنگام صرف غذا، چای می‌نوشند؛ به ویژه وقتی که غذاهای سرخ‌شده می‌خورند.

راز ششم: در ظرف‌‌ هاي کوچک غذا مي‌ خورند

وعده غذايي ژاپني ‌ها تقريبا يک‌ چهارم غذاي اروپايي‌ ها است.
هر چند شما ظرف ‌هاي زيادي روي ميزهاي آن ها مي‌ بينيد اما غذاي کمي در آن ها است و يکي از يکي سالم ‌تر است.

راز هفتم: اهل چاي سبزند

در آخر هم اين که ژاپني ‌ها به چاي سبز ارادت خاصي دارند. اين چاي به دو صورت سرد و گرم آماده مي ‌شود و خيلي اثرات مثبت دارد.
ميزان کافئين چاي، نصف قهوه است، چاي سبز به هضم چربي کمک مي‌ کند، مخصوصا زماني که سرخ‌ کردني ميل کرده‌ ايد.

اين پنج راز به شما مي ‌گويد که چرا ژاپني‌ ها خيلي سلامت هستند و طول عمر بالاتري نسبت به ديگران دارند.

راز هشتم: به سويا خوردن عادت دارند

سويا در رژيم غذايي ژاپني ‌ها بسيار پيدا مي‌ شود. مخصوصا از زماني که بررسي‌ ها نشان داده اند که چربي موجود در گوشت و لبنيات، کلسترول را بالا مي ‌برد، ژاپني‌ ها به خوردن بيشتر پروتئين گياهي که اثر عکس دارد، تشويق شده ‌اند.
سس سويا، توفو و ناتو (دانه سوياي مخلوط شده با تخم‌ مرغ خام روي برنج) يکي از حاشيه‌ هاي اصلي ميز غذاي ژاپني ‌ها است.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  دانلود کتاب بهترین سال زندگی تو pdf

 

اميدوارم مطالب براي شما سودمند واقع شده باشد از همراهي شما با جستير سپاس گزاريم.

بیشتر بخوانید:

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.