روغن

روغن

روغن

سلام و درود بسیار به همه مهربانانم در این مطلب همه اطلاعات در مورد روغن

را برای شما جمع آوری کرده ام.

از اینکه با سایت جستیر همراهید از شما بسیار ممنونم.

روغن خراطین

خواص روغن خراطین

از بین بردن خط لبخند و خط اخم و پیشانی

یکی از کاربردهای مهم و اصلی روغن خراطین ،

کاهش چین و چروک پوست، رفع خط اخم ، خطوط پیشانی

و در نهایت جوان سازی پوست است. همچنین با ایجاد شفافیت

و درخشندگی در پوست موجب لطافت و نرمی فوق العاده نیز می شود

روغن خراطین که یکی از کرهای گرانقیمت در جهان است در کمرنگ کردن و محو نمودن لک های پوست نیز تاثیر دارد.

افزایش حجم و سایز سینه :

روغن خراطین با تاثیر بیشتر دارای عوارض بسیار کمتری است.

حجیم شدن گونه

روغن خراطین طبیعی می تواند حداکثر بعد از یک دوره

یک ماهه و یا چهل روزه ، اندازه متناسب و دلخواه شما را به وجود بیاورد.

پر حجم کردن لب

روغن طبیعی خراطین با قدرت شگفت انگیز

خود در افزایش حجم می تواند گزینه مناسبی برای حجیم کردن

و تغییر سایز لبها باشد. برای دست یابی به اندازه دلخواه

کافیست از این روغن به مدت یک ماه در طول روز استفاده کرد.

حجم دادن موضعی به عضلات ورزشکاران

اغلب ورزشکاران برای پرورش اندام خود جهت سرعت رشد

عضلات و حجم دهی بر یک یا چند عضله خاص از روغن خراطین

استفاده می کنند که عوارض مصرف داروهای شیمیایی و هورمونی را در پی نخواهد داشت.

تغییر سایز آلت جنسی آقایان :

روغن طبیعی خراطین راهی بسیار مطمئن ،کم خرج و با بیشترین بازدهیدر بین روش های ذکر شده میتواند باعث افزایش طولی

در حدود 2 تا 5 سانتیمتر را در یک دوره 30 تا 45 روزه شود.

کمک به تقویت و رشد موها

روغن خراطین علاوه بر تقویت و کمک به رشد موها موجب شادابی و لطیف شدن مو میگردد.

افزایش دهنده جریان خون در رگها

ماساژ دادن روغن خراطین روی موضع عضلات موجب افزایش خون رسانی

و تغذیه بهتر می شود و در نتیجه عضلات با سرعت بیشتری حجیمم تر می شوند.

از سوی دیگر به دلیل خواص افزایش گردش خون در ماساژ درمانی

برای تسکین درد مفاصل و دردهای روماتیسمی بسیار مفید است.

نحوه ی استفاده از روغن خراطین :

قبل از مصرف باید پوست ناحیه مورد نظر را شستشو دهید ،

پس از خشک کردن به مدت 1 دقیقه با انگشتان خود به آرامی ماساژ دهید

یا با حوله داغ کمی گرم کنید.

با افزودن چند قطره روغن خراطین روی پوست ،

به مدت 3-4 دقیقه ماساژ دهید.

سپس پارچه ‏ای را با آب سرد خیس کرده روی عضو مورد نظر بگذارید.

برای رسیدن به نتیجه مطلوب باید این عمل را حداقل روزی یکبار و به مدت 2 ماه انجام دهید.

روغن خراطین برای چاقی صورت

برای چاق کردن موضعی صورت می توان

هم از روغن خراطین و هم از روغن زالو استفاده کرد.

شرایط نگهداری روغن خراطین :

روغن خراطین به سرما و گرما حساس است و باید در دمای متعادل 15 الی 30 درجه سانتی گراد نگهداری شود.

نکات مهم در مورد روغن خراطین :

استعمال طولانی مدت این روغن موجب افزایش سایز و حجم بافت مورد نظر میشود.

مصرف خوراکی دارو ممنوع است.

 


روغن کرچک

خواص و فواید شگفت انگیز روغن کرچک

قرن هاست، ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی و افراد روغن کرچک
را به دلیل مزایای زیادی که دارد توصیه می کنند .
بسیاری فکر می کنند که مصریان باستان اولین کسانی بودند
که به فواید روغن کرچک پی برده اند .
در واقع، بسیاری معتقدند که کلئوپاترا از مایع زرد روشن استفاده می کند
تا سفیدی چشم را روشن کنند.
روغن کرچک ساده تنها برای پوست خشن نیست،
و درمانی عالی برای بسیاری از بیماری های مختلف است.

 

استفاده موضعی برای روغن کرچک:

  • درمان آرتروز
  • تقویت و رشد مو
  • درمان آکنه
  • مرطوب کننده پوست
  • پاک کننده عمیق
  • بهبود عملکرد ایمنی
  • از بین بردن خطوط زیبا و چین و چروک
  • کاهش تورم و التهاب
  • پشتیبانی از سیستم لنفاوی
  • افزایش گردش خون
  • درمان زخم ها
  • کاهش دردهای قاعدگی

استفاده خوراکی روغن کرچک:

  • درمان یبوست
  • پاک کردن روده قبل از عمل جراحی
  • زایمان

 


 

روغن آرگان

 

خواص روغن آرگان برای پوست

 

پوست را سالم و درخشان می کند.

روغن آرگان مملو از آنتی اکسیدان های مناسب و اسیدهای چرب ضروری است. به همین دلیل، پوست را ترمیم و پاکسازی می کند.

قبل از اینکه به رختخواب بروید، مقدار کمی از روغن را روی پوست خود بزنید. سپس، به آهستگی آن را ماساژ دهید تا پوستی درخشان، سالم و لطیف داشته باشید.

پیری زودرس را به تأخیر می اندازد.

افزایش آلودگی هوا و پرتوهای مضر خورشید آسیب زیادی به پوستتان می زنند.

به دلیل این آسیب ها، رادیکال های آزاد روی پوست شما جمع می شوند

و سطح مرطوب پوست را از بین می برند.

در نتیجه، پوستتان خشک می شود. از طرف دیگر،

پوست شما در معرض پیری زودرس قرار می گیرد.

ویتامین Eموجود در روغن آرگان صدمات رادیکال های آزاد را خنثی می کند.

همچنین، ساپونین موجود در روغن آرگان، میزان رطوبت پوستتان

را افزایش می دهد و کشسانی، درخشندگی و سفتی پوست شما را به دنبال دارد.

 

راهی طبیعی برای داشتن لب ‌هایی نرم

 

داشتن لب هایی نرم و براق کار آسانی است.

فقط کافی است ۳ تا ۴ قطره روغن آرگان را به شکر قهوه ای و وانیل اضافه کنید.

با استفاده از این مخلوط سلول های مرده ی پوست لبتان را از بین ببرید تا لب هایی درخشان داشته باشید.

پیشگیری و کمک به درمان آکنه

 

افرادی که از آکنه رنج می برند، می توانند از خواص طبیعی و ضد التهاب روغن آرگان برای مقابله و پیشگیری از آکنه استفاده کنند.

همچنین استفاده از این روغن به تدریج جای جوش ها را از بین می برد.

ترمیم ترک های پوستی (stretch marks)

می توانید مقداری روغن آرگان را روی پوست خود ماساژ دهید تا از شر ترک های پوستی و جای زخم های خود خلاص شوید. تری ترپنوئیدهای موجود در روغن آرگان، جای زخم را ترمیم و از ایجاد عفونت پیشگیری می کنند.

ناخن های شما را صاف و درخشان نگه می دارد.

 

تنها کاری که باید انجام دهید این است که ناخن هایتان را به طور مرتب با روغن آرگان ماساژ دهید. این کار، ساختار ناخن ها را تقویت و آنها را درخشان می کند.

درمان طبیعی اختلالات مختلف پوستی

روغن آرگان به دلیل ماهیت ضد التهاب و خواص ترمیم کنندگی و نرم کنندگی خود، راهکاری مطلوب و طبیعی برای پوست هایی است که به دلایل مختلف (مانند آبله مرغان و اگزما) ملتهب شده اند.

کِرِمی طبیعی برای اصلاح

دست نگه دارید و پول زیادی بابت کرم های اصلاح پرداخت نکنید. روغن آرگان می تواند دو برابر کرم های اصلاح برای شما کارایی داشته باشد. فقط چند قطره از این روغن را روی پوست تمیز خود بمالید و اصلاح کنید.

به این ترتیب از شر تمام موهای زائد خلاص می شوید. حتی می توانید به جای کرم بعد از اصلاح (افترشیو) از این روغن استفاده کنید، این کار به نرمی و آبرسانی پوست شما کمک می کند.

خواص روغن آرگان برای مو

دانستید که روغن آرگان برای مراقبت از پوست بسیار مفید است. جالب است بدانید این روغن برای موهای شما نیز خواص زیادی دارد که برخی از آنها را در ادامه می خوانید:

 

خداحافظی با مو خوره

این کار به سلامت موهای شما کمک می کند و رشد و ضخامت موهایتان را افزایش می دهد. تنها کاری که باید انجام دهید این است که روغن را روی موهای خود ماساژ دهید. برای اینکه بهتر نتیجه بگیرید، می توانید از شامپو و نرم کننده هایی استفاده کنید که حاوی روغن آرگان هستند.

حالت دهنده ی موهای وز

ا

فقط چند قطره روغن آرگان را به کف دست خود بریزید. بعد آن را روی موهای خود بمالید و آنها را صاف کنید. حالا می توانید به آسانی و بدون نیاز به آبکشی موهای خود را حالت دهید.

درخشندگی مو

 

این روغن درخشندگی و نرمی طبیعی را به موهایتان بر می گرداند. روغن آرگان را روی موی خود بمالید و آن را ماساژ دهید. بعد از یک ساعت آن را بشویید. دست کم هفته ای یک بار این کار را انجام دهید.

ترمیم موهای آسیب دیده

 

اگر بیش از حد از مواد شیمیایی استفاده کنید. درخشندگی و سلامت موهای شما به خطر می افتد. روغن آرگان، موهای شما را ،از فولیکول (ریشه مو) تا نوک مو، تقویت می کند. با استفاده از روغن آرگان، موهایتان بار دیگر قوی و هیدراته می شود و نرمی و انعطاف خود را به دست می آورد.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  ارزش غذایی بادام

درمان طبیعیِ شوره ی سر

 

حوله ی بزرگ و تمیزی را در آب داغ فرو کنید. بعد آن را فشار دهید. آب اضافی حوله را بگیرید و مو و پوست سر خود را با آن بپوشانید. این کار باعث می شود پوست سر شما به صورت کامل هیدراته شود. برای کمک به رفع شوره ی سر، این کار را سه بار در هفته انجام دهید.

حالت دهنده طبیعیِ مو

قبل از استفاده از سشوار یا اتوی مو، چند قطره روغن آرگان را به موهای خود بزنید. با این کار موهایتان در برابر حرارت کمتر آسیب می بیند. در ضمن، این کار موهای شما را برای زمان طولانی تری صاف و نرم نگه می دارد.

فواید روغن آرگان برای سلامت

 

کاهش سطح کلسترول

 

روغن آرگان با داشتن استرول های گیاهی به کاهش جذب کلسترول در بدن کمک می کند. همچنین، مصرف این روغن، گردش خون را بالا می برد و به بهبود سیستم ایمنی بدن کمک می کند.

سلامت دستگاه گوارش

روغن آرگان حاوی فلاونوئید است. فلاونوئیدها، آنتی اکسیدان هایی هستند که التهابات داخلی و خارجی را کاهش می دهند.
تا اینجا با خواص شگفت انگیز روغن آرگان آشنا شدید، در ادامه، روش مصرف و چگونگی انتخاب روغن آرگان اصل را به شما می گوییم.

 


روغن سیاه دانه

سیاه دانه چیست؟

سیاه دانه طعمی تلخ دارد و به عنوان ادویه در مواد غذایی به خصوص ترشیجات استفاده می شود.این دانه بومی جنوب غربی آسیاست

و از قدیم به عنوان ضد انگل، ضد باکتری و مسهل استفاده می کردند.

مصرف سیاه دانه برای زنان شیرده مفید است

زیرا باعث افزایش ترشح شیر می شود.

نام های دیگر سیاه دانه، سیاه تخمه، سرنیچ سیاه، سنوخ سیاه، کمون اسود، شونیز، شونوز و کمون هندی است.

خواص درمانی سیاه دانه برای درمان بیماری ها و سلامت بدن

تحقیقات نشان داده است مواد معدنی و ویتامین های موجود در سیاه دانه در درمان دیابت، سل، بیماری های قلبی و عروقی، کم خونی و میگرن مفید است.

اسیدهای چرب ضروری فراوان موجود در سیاه دانه آن را به نوعی مواد غذایی ضد سرطان تبدیل کرده که در حفظ سلامت پوست و مو نیز مفید است.

سیاه دانه آهن و پتاسیم فراوانی دارد و علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن، باعث رفع مسمومیت خونی و یبوست می شود.

سیاه دانه دارای خواص بسیار زیادی از جمله در درمان سرطان ها، درمان زخم معده، نابودی سموم در کبد و نیز تنظیم سیستم گوارش بدن دارد.

افرادی که بعد از ابتلا به سرماخوردگی مدام عطسه می کنند می توانند جوشانده مخلوط سیاه دانه بوداده و روغن زیتون را به مدت یک دقیقه روی پیشانی خود مرهم کنند. این مخلوط به آنها کمک می کند تا از شر عطسه ها خلاص شوند.

برخی از درمانگران طب سنتی بر این باورند که سیاه دانه جویده شده و ترکیب شده با بزاق دهان موجب درمان زگیل می شود.

افراد مبتلا به سینوزیت بهتر است در فصل پاییز هفته ای یک بار از بخور سیاه دانه استفاده کنند.

مصرف سیاه دانه در وعده های غذایی برای خانم های سردمزاجی که شیر آنها برای نوزادشان کم است موثر است و به مرور موجب افزایش شیر آنها می شود.


 

روغن نارگیل

خواص روغن نارگیل برای مو

همانطور که می‌دانید،  نارگیل تاثیر معجزه آسایی روی سلامت و زیبایی موها دارد، از جمله:

به درمان ریزش مو کمک می‌کند.

 

گاهی برای درمان ریزش مو  نارگیل را گیاهان دیگر ترکیب می کنند. می توانید برگ های گیاه مریم گلی را در نارگیل بجوشانید و مخلوط به دست آمده را برای بهبود وضع پوست سر خود استفاده کنید. همچنین، می توانید این را با آب آهک یا انگور فرنگی (خارتوت) مخلوط کنید تا به بهترین نتیجه را از آن بگیرید.

 

اثر خنک کنندگی دارد.

اگر  نارگیل را به پوست سر خود بمالید، به طور شگفت انگیزی آن را خنک می کند. افرادی که از تعریق زیاد کف سر رنج می برند، می توانند از این  استفاده کنند نارگیل میزان سلامت پوست کف سر را افزایش می دهد. افزون بر این، موهای شما را به خوبی تغذیه می کند.

به درمان شوره سر کمک می‌کند.

 

 

درمان شوره شر یکی از خواص  نارگیل است. اسیدهای چرب مختلفی که در روغن نارگیل وجود دارند، ضد شوره ی سرند، در نتیجه، مصرف مرتب  نارگیل، شوره ی سر را از بین می برد. می توانید با مخلوط کردن روغن نارگیل با آب ولرم و روغن کرچک شوره ی سر را درمان کنید.

 

از موها در برابر شپش محافظت می‌کند.

 

طرز استفاده روغن نارگیل برای مو و از بین بردن شپش سر: به سادگی می توانید موهای خیس خود را با روغن نارگیل بپوشانید و با یک شانه ی خوب شپش ها را از روی موهای خود بردارید.

تحقیقات چه می گویند؟

 

استفاده از روغن نارگیل کمک می کند تا رشک (تخم) شپش به موهایتان نچسبد. این کار از تکثیر شپش سر جلوگیری می کند

موجب حفظ رطوبت در موها می‌شود.

 

ماسک روغن نارگیل: شما می توانید با روغن نارگیل (بهتر است از روغن نارگیل اصل استفاده کنید)، برای موهای خود ماسکی بسازید که رطوبت آن را حفظ و موهایتان را خوشبو می کند.

به درمان برآمدگی های کف سر کمک می‌کند.

 

 

طبق تحقیقات انجام شده، روغن نارگیل ضد میکروب است و درمان کمکی خوبی برای جوش ها و دانه های پوست سر است.

از آسیب دیدن ساقه مو جلوگیری می‌کند.

 

 

می توانید روغن نارگیل را کمی گرم کنید و آن را از بالا به پایین روی کف سر و موهای خود بمالید. یک ساعت بعد بدون اینکه خیلی روغن را روی سرتان پخش کنید، آن را با شامپو بشویید. همچنین، می‌توانید از محصولات مراقبت از مو مانند ماسک مو که حاوی روغن نارگیل هستند، استفاده کنید.

 

به درمان موخوره کمک می‌کند.

 

رطوبت رسانی خاصیت روغن نارگیل است، برای همین کاملا از خشکی و ایجاد موخوره جلوگیری می کند. مصرف این روغن بهترین راه برای کمک به ترمیم خشکی موهای دندانه دار است.

موجب نرمی و لطافت موها می‌شود.

 

استفاده از گرم و مالیدن آن به موها هنگام شب و آبکشی و شستن آن در صبح روز بعد، برای سلامت، درخشش، نرمی و استحکام موهای خشک و آسیب دیده بسیار مفید است. خوب است این کار هر چند روز یک بار انجام دهید تا از خواص روغن نارگیل بهره ببرید.

 

موها را حالت می‌هد.

 

این مواد به خوبی موهایتان را حالت می دهد و گره موهایتان را باز می کند. مقدار کمی از روغن نارگیل را روی نواحی گره دار مو و موخوره ها بمالید تا موهایتان صاف و بدون گره شود.

فواید روغن نارگیل برای مراقبت از پوست

روغن نارگیل برای مراقبت از پوست فواید زیادی دارد

تعدادی از خواص روغن نارگیل برای مراقبت از پوست عبارتند از:

نرم کننده لب

 

روغن نارگیل جایگزین مناسبی است، خیلی سریع عمل می کند. علاوه بر این، اگر آن را بخورید، نه فقط مضر نیست، بلکه از فواید آن بیشتر بهره مند می شوید.

نرم و لطیف کننده پوست

 

برای آبرسانی و رفع خشکی پوست خود، مقداری از این روغن را روی کف دست های خود بریزید و کف دست هایتان را یک یا دو بار به هم بمالید، بعد آن را به صورت، دست یا هر جایی که می خواهید رطوبت بگیرد، بمالید.

 

پاک کننده آرایش

می توانید روغن نارگیل را به عنوان پاک کننده ی آرایش نیز به کار ببرید. این مسئله بین همه رایج نیست، اما زنان در بیشتر نقاط جهان به این کار (یعنی پاک کردن آرایش با این روغن) روی آورده اند تا از اثرات جانبی مواد شیمیایی موجود در آرایش پاک کن ها و پاک کننده های شیمیایی (به خصوص برای نواحی حساس یا لطیف پوست) به دور باشند.

برطرف کننده اختلالات پوستی

ب

در واقع، پروتئین های موجود در روغن نارگیل، موجب جایگزینی سریع سلول ‌های مرده یا بیمار پوست با سلول های سالم و جدید می شود. به این ترتیب روغن نارگیل علاوه بر مبارزه با میکروب ها، ترمیم آسیب و نشانه های مشهود اختلالات پوستی را هم به عهده می‌گیرد. پس با مصرف روغن نارگیل با یک تیر دو نشان زده اید!

جلوگیری از پیری پوست

از گذشته تا امروز، روغن نارگیل برای صورت به دلیل خواص ضد پیری و جوانسازی آن محبوب بوده است. اثرات آن بر چین و چروک پوست بر هیچکس پوشیده نیست.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  دمنوش برای رفع استرس

روغن زیتون

 

۱٫ جلوگیری از سکته قلبی

اگر از رژیم‌های غذایی حاوی اسیدهای چرب تک اشباع نشده (MUFAs) مانند روغن زیتون استفاده کنید، قلب شما سالم‌تر خواهد بود. این مواد غذایی با کاهش کلسترول‌های بد (LDL) بدن، از سکته‌ی قلبی و مغزی جلوگیری می‌کنند.

۲٫ رفع مشکلات گوارشی

 

 

در واقع، از آنجا که روغن زیتون سرشار از چربی تک اشباع نشده است، کمک می‌کند تا غذا بهتر در بدن حرکت کند. به همین دلیل است که ترکیب یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و یک قاشق مرباخوری لیموترش یبوست را درمان می‌کند.

۳٫ درمان افسردگی

متخصصان می‌گویند روغن زیتون میزان «سروتونین» (هورمون شادی) را در بدن افزایش می‌دهد. بیشتر داروهای ضد افسردگی هم به تولید سروتونین در بدن کمک می‌کنند.

۴٫ تقویت حافظه

اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ روغن زیتون، برای سلامت مغز و افزایش حافظه مفید هستند.

۵٫ تسکین درد

ماده‌ای به نام « اولئوکانتال» دارد که ضد التهاب است. این ماده را به تسکین دهنده‌ای طبیعی تبدیل کرده است. پس، با خوردن  دردهای داخل بدن شما آرام می‌شوند. مصرف موضعی آن نیز دردهای خارجی بدن را تسکین می‌دهد.

خواص روغن زیتون برای پوست

 

۶٫ پوست را پاکسازی می‌کند

 

اگر این آلودگی‌ها از پوست خارج نشوند، منافذ را می‌بندند. باید بدانید آکنه، جوش‌های سرسیاه و سر سفید نتیجه‌ی مسدود شدن منافذ پوست هستند.

۷٫ موجب رطوبت رسانی عمقی پوست می‌شود

 

به علت داشتن اسیدهای چرب مفید، پوست سفت و خشک را نرم و انعطاف پذیر می‌کند. این روغن سلول‌های خشک پوست را با رطوبت رسانی مناسب، تغذیه می‌کند. در نتیجه، پوست شما نرم و صاف می‌شود.

شما هم می‌توانید برای درمان خشکی پوست، هر روز با ۲ قطره روغن زیتون، پوست خود را رطوبت رسانی کنید.

۸٫ آفتاب سوختگی را بهبود می‌بخشد

 

برای درمان آفتاب سوختگی با استفاده از روغن زیتون، در ابتدا صورت خود را با آب خنک بشویید. بعد، در حالی که هنوز صورتتان خیس است، ۲ قطره روغن زیتون به آن بزنید. این روغن از پوسته پوسته شدن پوستتان نیز جلوگیری می‌کند.

۹٫ از پوست دور چشم مراقبت می‌کند

 

 

روغن زیتون چربی‌های مفیدی دارد که نیاز پوست ( نرمی، صافی و یکنواختی) را مهیا می‌کند. پس، می‌توانید از روغن زیتون به عنوان یک کرم دور چشم طبیعی استفاده کنید.

به آرامی یک قطره از آن را به زیر و اطراف چشم خود بزنید تا رطوبت آن حفظ شود و پوست دور چشمتان چروک نشود.

۱۰٫ از ایجاد چین و چروک جلوگیری می‌کند

 

 

آنتی اکسیدان‌ها از سلول‌های پوست شما در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کنند.

به همین دلیل، متخصصان توصیه می‌کنند هر روز از روغن زیتون استفاده کنید

تا چروک‌ها و لکه‌های پیری پوست به تعویق بیفتد.

۱۱٫ تَرَک های پوستی (استرچ مارک) را ازبین می‌برد

 

روغن زیتون سرشار از ویتامین E است که به محافظ پوست معروف است. برای همین، استفاده از این روغن می‌تواند تا حد زیادی ترک‌های پوستی را بهبود دهد.

روغن زیتون را روی این نقاط بمالید و حداقل ۱ ساعت بگذارید بماند. این کار را به طور منظم انجام دهید تا نتیجه را ببینید.

۱۲٫ آرایش صورت را پاک می‌کند

 

همانطور که گفتیم، روغن زیتون به خوبی می تواند مواد آرایشی و آلودگی‌های دیگر را از روی پوست پاک کند. برای این کار، ۳ تا ۵ قطره از روغن زیتون را روی یک توپک پنبه‌ای تمیز بریزید و آرایش خود را پاک کنید.

به ویژه، از این روش می‌توانید برای پاک کردن آرایش چشم خود استفاده کنید. چون روغن زیتون مژه‌ها و پوست زیر چشمتان را نیز آبرسانی می‌کند.

۱۳٫ یک ضد آفتاب طبیعی است

 

روغن زیتون SPF بین ۲-۸ دارد. این ویژگی روغن زیتون را به یک ضد آفتاب طبیعی در برابر پرتوهای مضر فرابنفش خورشید و رادیکال‌های آزاد تبدیل می‌کند.

متخصصان می‌گویند در وعده‌های غذایی خود از روغن زیتون استفاده کنید تا خواص ضد آفتاب آن را به دست آورید. همچنین، مصرف موضعی این روغن روی پوست تا حدی از آسیب‌های آفتاب بر پوست جلوگیری می‌کند.

۱۴٫ آکنه را درمان می‌کند

 

از آنجا که روغن زیتون پوست را آبرسانی می‌کند، برای این موضوع عالی است. این روغن منافذ پوست را نمی‌بندد. البته، اگر به خوبی آن را پاک کنید.

۲ قطره روغن زیتون را به صورت خوب بزنید. سپس، یک حوله‌ی گرم و مرطوب را به صورت خود بزنید تا منافذ آن را باز کند و روغن وارد پوستتان شود. در پایان، صورت خود را با آب گرم و یک پد خشک تمیز کنید. اگر هنوز روغنی روی پوست باقی مانده است، به آرامی جذب خواهد شد.

۱۵٫ به عنوان کرم اصلاح طبیعی کاربرد دارد

 

این روغن از جوش‌های ریز، بریدگی و سوختگی پوست که بر اثر ریش تراش ایجاد می‌شوند، جلوگیری می‌کند. زیرا به اندازه‌ی کافی ضخیم است و خاصیت نرم کنندگی دارد.

جالب این که، روغنی که بعد از اصلاح روی پوست باقی می‌ماند، نقش کرم بعد از اصلاح (افتر شیو) را دارد.

خواص روغن زیتون برای مو

 

۱۶٫ موها را ضخیم و بلند می‌کند

 

به این منظور می‌توانید یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را گرم کنید. (البته، مراقب باشید که فقط گرم شود و نجوشد.) سپس، بگذارید تا خنک شود تا پوست سر خود را با آن ماساژ دهید.

 

ماساژ دادن آرام مو با روغن های ولرم مانند روغن زیتون نه تنها باعث بهبود گردش خون در پوست سر می‌شود، بلکه پوست سر را تقویت، بازسازی و نرم می‌کند، به رشد سریع مو کمک می‌کند و همچنین موجب تقویت پیاز مو و قوی، بلند و درخشان شدن مو می‌شود.

۱۷٫ حالت دهنده‌ی طبیعی مو است

برای تهیه‌ی این ماسک، یک تخم مرغ ارگانیک را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون ترکیب کنید. بعد، آن را خوب روی پوست سر و ساقه‌ی موهای مرطوب خود، ماساژ دهید. بعد از ۱۰ دقیقه موهایتان را بشویید.

۱۸٫ خشکی مو را برطرف می‌کند

روغن زیتون خشکی مو را برطرف می‌کند

 

اگر پوستتان خشک، پوسته پوسته و ناصاف شده، با ۲ قطره روغن زیتون آن را نرم و مرطوب کنید.

۱۹٫ وز مو را ازبین می‌برد

 

طریقه استفاده روغن زیتون برای مو به این شکل است

که، یک قاشق مرباخوری روغن زیتون را به کف سر و ریشه‌ی موهای خود می‌زنید. ۲۰ دقیقه صبر می‌کنید. سپس، آن را می‌شویید. حالا می‌توانید از موهای براق و مرتب خود لذت ببرید.

 

۲۰٫ شپش مو را از بین می‌برد

از بین بردن شپش موی سر با روغن زیتون یک روش محلی است.

پوست سر خود را با روغن زیتون کامل چرب کنید.

سپس، یک کلاه حمام روی آن بکشید. بگذارید تمام شب روی سرتان بماند و روز بعد آن را بشویید.

سپس، از یک شانه مخصوص (شانه پلاستیکی با دندانه های ریز) استفاده کنید

تا هر رشک (تخم) حشره یا شپش مرده‌ای که روی سرتان باقی مانده است، بریزد.

روغن زیتون نمی‌گذارد اکسیژن کافی به شپش یا رشک آن برسد و آنها را از بین می‌برد.

۲۱٫ شوره‌ی سر را درمان می‌کند

ا

برای درمان شوره سر با روغن زیتون، یک قاشق مرباخوری روغن زیتون را روی سر خود ماساژ دهید. اگر دچار شوره‌ی سر شدید هستید، کل سر خود را داخل روغن زیتون فرو کنید. سپس، یک کلاه حمام روی آن بگذارید. روز بعد آن را بشویید.


 

روغن بادام تلخ

مضرات روغن بادام تلخ

روغن بادام تلخ فواید بسیاری دارد و به ویژه برای سلامت پوست و مو مفید است. اما این روغن به دلیل وجود مواد سمی خوراکی نیست و در کل فقط باید به صورت موضعی و خارجی به کار رود.

 

مصارف خوراکی و درمانی روغن بادام تلخ حتما باید زیر نظر پزشک و در دوزهای محدود صورت گیرد. مصرف خوراکی روغن بادام تلخ در مقادیر زیاد اثرات نامطلوبی بر بدن می‌گذارد.

همچنین توصیه می‌شود هر گونه مصرف این روغن را در دوران بارداری و شیردهی متوقف کنید. استفاده از روغن بادام تلخ برای نوزاد به هیچ وجه پیشنهاد نمی‌شود.

خواص درمانی روغن بادام تلخ

خاصیت ضد میکروبی

دو ماده از ترکیبات موجود در روغن بادام تلخ،

یعنی هیدروژن سیانید و بنزآلدهید، برای باکتری، میکروب، قارچ

و ویروس هم بسیار سمی هستند و به همین دلیل به عنوان مواد ضد باکتری، ضد قارچ و ضد ویروس شناخته می‌شوند.

درمان تب

از زمان قدیم ترکیبات تلخ مانند کینین برای درمان تب مورد استفاده

بیشتر بخوان بیشتر بدان  کشمش پلویی

قرار می‌گرفته است.

همه مواد تلخ حاوی ترکیبات آلکالینی هستند که با شدت‌های مختلف،

سمی محسوب می‌شوند. این سمی و تلخ بودن مانع رشد باکتری،

میکروب و ویروس در بدن می‌شود و به همین دلیل می‌تواند تب را کاهش دهد.

 

روغن بادام تلخ نیز در دوزهای بسیار کم برای درمان تب مورد استفاده قرار می‌گیرد.

از بین بردن انگل روده

روغن بادام تلخ برای از بین بردن کرم روده هم استفاده می‌شود. ولی همان‌طور که گفتیم برای مصرف خوراکی حتما باید از پزشک اجازه بگیرید.

درمان عفونت گوش

یکی از کاربردهای دیگر روغن بادام تلخ درمان عفونت گوش است. این روغن باعث نرم شدن مایع درون گوش می‌شود و می‌تواند گرفتگی گوش را از بین ببرد. برای این کار یک قاشق غذاخوری از روغن بادام تلخ را درون کمی آب داغ بریزید و آن را درون گوش خود بچکانید.

آرام بخشی و تسکین درد

ماده سمی گلیکوسید آمیگدالین موجود در روغن بادام تلخ، روی اعصاب اثر می‌گذارد و آن‌ها را نسبت به هر نوع احساسی از جمله درد، بی حس می‌کند. البته از آنجا که خوردن این ماده می‌تواند باعث بی حسی بدن و بیهوشی هم بشود، باید استعمال خارجی داشته باشد.

بنابراین اگر به سردرد دچار شدید، می‌توانید مقداری از روغن بادام تلخ را با سرکه ترکیب کنید و این محلول را روی پیشانی و شقیقه‌ها بمالید.

درمان درد و اسپاسم عضلات

از خاصیت آرام‌بخشی و تسکین درد بادام تلخ برای درمان درد عضلات و اسپاسم زانو هم استفاده می‌شود.

افزایش حجم ادرار و پاکسازی بدن

بدن به طور طبیعی مواد سمی موجود در بدن را از طریق تعریق، ادرار و مدفوع خارج می‌کند.

زمانی که روغن بادام تلخ به میزان بسیار کم خورده شود،

بدن تلاش می‌کند آن را با ادرار زیاد دفع کند

و از این رو وادار به افزایش حجم ادرار می‌شود. این ادرار کردن مکرر می‌تواند

به دفع سموم و پاکسازی بدن کمک کند.

ضد سرطان

مطالعات اخیر نشان داده است که به دلیل وجود ماده هیدروژن سیانید یا اسید هیدروسیانیک،

روغن بادام تلخ برای مبارزه با رشد سلول‌های سرطانی مفید است.

این روغن رشد سلول‌های سرطانی را متوقف می‌کند.

به این ترتیب سلول‌های سالم امکان رشد و ترمیم پیدا می‌کنند.

خواص روغن بادام تلخ برای مو

ترمیم موهای آسیب‌دیده

روغن بادام یکی از مؤثرترین و کارآمدترین روغن‌ها برای سلامت مو است. روغن بادام تلخ مو را تغذیه و سلامت آن را بیشتر می‌کند. این روغن شکنندگی و آسیب مو را درمان می‌کند و درخشش آن را افزایش می‌دهد.

 

درمان ریزش مو

از دیگر خواص روغن بادام تلخ برای مو می‌توان جلوگیری از ریزش مو را نام برد. برای تقویت و درمان ریزش مو کافی است چند قطره از این روغن را روی پوست سر بریزد و سپس کف سر را ماساژ دهید.

تقویت مژه و ریش و سبیل

این روغن در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی نیز به کار می‌رود. استفاده از روغن بادام تلخ برای ابرو، مژه، ریش و سبیل هم می‌تواند نتایج مثبتی داشته باشد.

فواید روغن بادام تلخ برای پوست

آب‌رسانی به پوست

روغن بادام تلخ به راحتی توسط پوست جذب می‌شود. این روغن خاصیت آب‌رسانی دارد و می‌تواند برای درمان چین و چروک پوست مفید باشد. ماساژ بدن با این ماده موجب درمان خشکی پوست می‌شود.

 

تقویت ناخن‌ها

با توجه به خواص ذکر شده، می‌توانید این ماده را برای درمان خشکی و تقویت ناخن‌ها هم به کار ببرید. به طور کلی روغن بادام تلخ برای درمان پوسته پوسته شدن، پیری و چین و چروک مفید است.

درمان سیاهی دور چشم

استفاده از روغن بادام تلخ برای سیاهی دور چشم هم نتایج مثبتی دارد. یک تا دو قطره از روغن را هر شب قبل از خواب در ناحیه اطراف چشم بمالید و صبح آن را بشویید.

ترمیم جای جوش

این روغن برای رفع ترک پوست و لکه‌های پوستی هم مفید است. پس مصرف آن را برای از بین بردن جای جوش فراموش نکنید. تأثیر روغن بادام تلخ بر پوست سریع مشاهده می‌شود.

درمان عفونت‌های پوستی

یکی دیگر از خواص روغن بادام تلخ برای پوست، درمان عفونت پوستی، خصوصاً عفونت‌های مربوط به پا است. روغن بادام تلخ را با آب مخلوط کنید و آن را روی پوست در ناحیه عفونی بمالید تا آن را تیمار کند و رشد قارچ‌ها را از بین ببرد. این روغن زخم عفونی را هم درمان می‎‌کند.

محافظت از اشعه ماوای بنفش

این روغن از آسیب اشعه ماورای بنفش هم تا حدی جلوگیری می‌کند. البته بهتر است همیشه برای محافظت کامل در برابر نور خورشید استفاده از کرم ضد آفتاب را فراموش نکنید.

بهتر است قبل از استفاده کردن از این روغن روی پوست و مو، کمی آن را با دست گرم کنید تا به دمای بدن شما برسد.

تشخیص روغن بادام تلخ خالص

روغن بادام تلخ مایعی شفاف به رنگ زرد روشن است که اگر کهنه شود، به صورت مایعی کدر در می‌آید. بوی این روغن قوی و تلخ است و یکی از راه‌های تشخیص آن از روغن بادام شیرین همین عطرش است.

این روغن به راحتی با اکسیژن هوا اکسید می‌شود. به همین دلیل باید آن را در ظرف در بسته و در محیط تاریک و سرد نگهداری کنید.


روغن کلزا

روغن کُلزا روغنی است که از دانه‌های کلزا به دست می‌آید.

روعن کلزا به دلیل داشتن اسیدهای چرب اشباع نشده

و نداشتن کلسترول از کیفیت تغذیه‌ای بالایی برخوردار است

و بین ارقام و در شرایط مختلف تنوع زیادی در ترکیب اسیدهای

چرب آن مشاهده می‌شود.

کلزا به عنوان یکی از گیاهان دانه روغنی مهم در مناطق معتدله

و دارای طیف نسبتاً وسیعی از سازگاری اقلیمی است.

دانه کلزا دارای ۲۵ تا ۵۵ درصد روغن، ۱۸ تا ۲۴ درصد

پروتئین و ۱۲ تا ۲۰ درصد پوست است

کلزاهایی که از آنها روغن استخراج می‌شود را کانولا می‌نامند.

برخی از انواع کلزا که در گروه کانولا قرار دارند دارای کمتر از ۳۰ میکرومول گلوکوزینولات در هر گرم کنجاله بوده و روغن دانه آنها دارای مقدار زیادی اسیدهای چرب غیر اشباع و حدود ۲ درصد یا کمتر دارای اسید اروسیک می‌باشند و روغن آنها به صورت خوراکی مصرف می‌شود


روغن کنجد

روغن کنجد (انگلیسی: Sesame oil‎)

نوعی روغن خوراکی است که از دانه‌های کنجد بدست می‌آید.

این روغن علاوه بر آنکه در جنوب هندوستان در آشپزی کاربرد دارد،

در آشپزی چینی، کره‌ای، ژاپنی، خاورمیانه و جنوب‌شرقی آسیا به‌عنوان طعم‌دهنده بکار می‌رود و رایحه و مزه‌ای منحصربه‌فرد دارد.[۱]

این روغن در طب مکمل مصارف درمانی دارد

و برای کارهایی مانند ماساژ هم بکار می‌رود.لازم به ذکر است به کار بردن این روغن برای سرخ کردن مناسب نیست.

در برار حرارت مقاومت پایینی دارد


روغن گل بنفشه

بنفشه، درمان سر درد

 

امروزه از روغن بنفشه برای از بین بردن جای سوختگی و زخم ،

درمان سینیوزیت و سردرد استفاده می کنند.

امام رضا (ع) هم برای پیشگیری از ابتلا به سردرد راه های مختلفی را ارائه کرده اند.

روزی امام رضا علیه السلام برای یکی از خدمتکارانش که مبتلا به تب و سردرد شد کاسنی خواست فرمود: آن را آرد کنید.

سپس آن را روی آتش گذاشت و روغنی به آن اضافه کرد

و ضمادی درست کرد و بعد آن را بر سرش گذاشت

و بعد فرمود: این یعنی (کاسنی و روغن بنفشه )تب را از بین می برد .

برای سردرد مفید است و آن را از بین می برد.

بنفشه، دوستی مطمئن برای پوست

یکی از خواص درمانی  بنفشه خاصیت تقویت کنندگی پوست ،

ضد چین و چروکی و ضد خشکی و نرم کننده گی پوست است.

إمام رضا علیه‏السلام در این باره می فرماید: إذا أرَدتَ ألاّ یَظهَرَ فی بَدَنِکَ بَثرَةٌ ولا غَیرُها ، فَابدَأ عِندَ دُخولِ الحَمّامِ بِدُهنِ بَدَنِکَ ، بِدُهنِ البَنَفسَجِ ؛ اگر مى‏خواهى که در بدنت جوش و جز آن رُخ ننماید ، هنگام در آمدن به حمّام ، چرب کردن بدن خود را به روغن بنفشه ، آغاز کن .(1)

  خواص درمانی گیاه بنفشه،خاصیت گیاه بنفشه

  از بنفشه برای از بین بردن جای سوختگی، درمان سینیوزیت و سردرد استفاده می کنند

روغنی برای ماساژ

 

از  بنفشه همچنین برای گرفتگی و خشکی بینی، آفتاب سوختگی، درمان موخوره و تقویت مو و ابرو بهره می برند. امام رضا علیه السلام :هر کس مى خواهد که لب هایش نترکد و از آن ناسور 1 بیرون نزند ، به ابروهاى خود ، بمالد.(4)


منبع : ویکی پدیا

دیگر موارد سایت:

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *