طرز تهیه سوپ

“طرز تهیه سوپ”

سلام و درود بسیار ممنونیم که با سایت جستیر همراهید.

در این مطلب همه اطلاعات مربوط به طرز تهیه سوپ برای شما

عزیزان جمع آوری نموده ایم.

 

 

طرز تهیه سوپ جو

 

مواد لازم

مواد لازم سوپ جو قرمز

دستور پخت

طرز تهیه سوپ جو قرمز

ابتدا جو پوست کنده را در مقداری آب بخیسانید و به مدت حداقل ۶ ساعت کنار بگذارید تا به خوبی خیس بخورد. بهتر است جو را از شب قبل بخیسانید. پس از گذشت این مدت جو پوست کنده را به همراه چند لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید.

طرز تهیه سوپ شیر

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سوپ شیر

دستور پخت

طرز تهیه سوپ شیر

مرحله اول

ابتدا پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید ، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیاز نرم و سبک شود.

پس از اینکه پیاز نرم و شفاف شد مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا زمانیکه زردچوبه کاملا با پیاز یکدست شود. در مرحله بعدی سینه مرغ را پس از شستشو به همراه ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید.

مرحله دوم

حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید ، پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت را کم کنید تا مرغ به آرامی بپزد. پس از اینکه مرغ پخت آنرا از قابلمه خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شود سپس به صورت ریش ریش ریز خرد کنید.

هویج را به صورت نگینی ریز خرد کنید. پس از خرد کردن هویج آنرا به همراه جو پرک به قابلمه حاوی آب مرغ اضافه کنید. در این مرحله حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا جو پرک لعاب بیندازد ، جو پرک حدود دو ساعت باید روی حرارت بماند تا لعاب بیندازد.

مرحله سوم

نکته مهم در این مرحله این است که جو پرک سریع به ته قابلمه می چسبد ، پس هر چند دقیقه یک بار جو پرک را هم بزنید تا سوپ ته نگیرد. پس از اینکه جو پرک لعاب انداخت مرغ ریش ریش را به همراه شیر به قابلمه اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید شیر به خورد مواد برود.

در همین حین قارچ را به صورت دلخواه خرد کنید ( برای زیباتر شدن سوپ بهتر است به صورت ورقه ای خرد کنید ) و با مقداری روغن در یک تابه کوچک تفت دهید تا قارچ نرم شود. آبلیمو را هم در این مرحله به قارچ اضافه کنید تا از سیاه شدن قارچ جلوگیری کند.

پس از اینکه قارچ را تفت دادید و نرم شد آنرا به قابلمه سوپ اضافه کنید. در این مرحله نمک و فلفل سوپ را اندازه گیری کنید و در صورت کمبود نمک یا فلفل سیاه اضافه کنید. اگر می خواهید سوپ خیلی غلیط نباشد آنرا پس از چند قُل از روی حرارت بردارید.

توجه داشته باشید سوپ شیر هر چقدر بیشتر روی حرارت بماند سفت تر می شود. پس از اینکه سوپ آماده شد آنرا در ظرف سوپخوری بکشید و با جعفری خرد شده تزیین کنید. اگر مشکلی با کالری و چربی خامه ندارید می توانید کمی خامه هم به سوپ اضافه کنید.

نکات پخت سوپ شیر

اضافه کردن خامه

در صورتی که می خواهید سوپ شیر را با خامه سرو کنید زمانی که سوپ را از روی حرارت برداشتید به اندازه یک تا ۲ قاشق غذاخوری خامه به سوپ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خامه با سوپ یکدست شود. اضافه کردن خامه باعث می شود کالری سوپ بالا برود ولی طعم آنرا خیلی خوشمزه تر می کند.

بریدن شیر در سوپ

شاید بعضی از دوستان در حین پخت سوپ شیر بعد از اضافه کردن شیر به سوپ با این مشکل روبرو شوند که به اصطلاح عامیانه شیر ببرد و ظاهر سوپ را خراب کند. مشکل بریدن سوپ شیر به دو دلیل عمده به جود می آید.

دلیل اول این است که به هیچ وجه نباید شیر را به صورت سرد به سوپ اضافه کنید ، بهتر است شیر به صورت ولرم به سوپ اضافه شود تا از بروز این مشکل جلوگیری شود. دلیل دوم استفاده از آبلیمو در زمان پخت سوپ است.

در زمان پخت سوپ نباید به این سوپ آبلیمو اضافه کنید چون ممکن است باعث بریدن شیر شود. اگر تمایل دارید این سوپ را با آبلیمو سرو کنید پس از اینکه سوپ به طور کامل پخت و آنرا در ظرف مورد نظرتان کشیدید در کنار آن آبلیمو هم قرار دهید.

سفت شدن سوپ شیر

ممکن است سوپ شما بیش از حد روی حرارت مانده باشد و بیش از حد غلیظ و سفت شده باشد. برای رفع این مشکل مقداری شیر ( بستگی به مقدار سوپ دارد ) را داخل شیرداغ کن بجوشانید سپس به سوپ اضافه کنید.

پس از اضافه کردن شیر ، با ملاقه یا قاشق سوپ را خوب هم بزنید تا یکدست شود. در مرحله بعدی طعم سوپ را بچشید زیرا با اضافه کردن شیر ممکن است سوپ کم نمک شود. در صورت نیاز نمک و ادویه اضافه کنید.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  ارتباط صحیح با همسر

 

طرز تهیه سوپ مرغ

سینه مرغ ۵۰۰ گرم
سیب زمینی دو عدد
هویج دو عدد
پیاز دو عدد
سیر دو حبه
سبزیجات سه قاشق غذاخوری
آب یک لیتر
فلفل سیاه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

مرحله اول طرز تهیه سوپ

در ابتدا مرغتان را به همراه یک عدد از پیازهایی که انتخاب کرده‌اید درون قابلمه‌ای قرار دهید و کمی آب به آن‌ها اضافه کنید و اجازه دهید که مرغتان روی حرارت ملایم نیم پز شود.

مرحله دوم

بعد از اینکه مرغتان نیم پز شد آب مرغ را صاف کنید و آن را کنار بگذارید. سپس مرغتان را هم خرد کنید و آن را کنار بگذارید.

مرحله سوم طرز تهیه سوپ

در مرحله بعد، پیاز بعدی را به همراه دو حبه سیر به صورت نگینی خرد کنید و آن را در قابلمه‌ای با سایز مناسب بریزید. سپس کمی روغن به آن‌ها اضافه کنید و سیر و پیازتان را با روغن تفت دهید.

مرحله چهارم

هویجتان را به صورت نگینی خرد کنید و درون قابلمه بریزید. پس از آن آب مرغ را به همراه یک لیتر آب ولرم به قابلمه اضافه کنید.

حرارت زیر قابلمه را کاهش دهید تا سوپتان با آرامی بپزد.

مرحله پنجم

بعد از اینکه هویج‌ها به مرحله نیم پز شدن رسید سیب زمینی‌ها را به صورت مربع خرد کنید و به همراه مرغ‌های خرد شده و نیم پز به سوپ اضافه کنید. بعد از اینکه سوپ کمی جوشید سبزیجات را خرد کنید و به آن‌ها اضافه کنید.

مرحله ششم

بعد از اینکه سبزیجات را به سوپتان اضافه کردید و ۵ دقیقه پختند، ادویه‌های مورد نظرتان را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل را به سوپتان اضافه کنید و اجازه دهید تا سوپتان خوب جا بیفتد. سپس سوپ را درون ظرفی بریزید و روی آن را با جعفری تازه تزیین کنید.


 

طرز تهیه سوپ رشته

مواد اصلی
آب
۵ لیوان
عصاره مرغ (یا آب مرغ)
۱ بسته
هویج
۲ عدد
سیب زمینی
۱ عدد
ذرت
۱/۲ لیوان
رب گوجه ‌فرنگی
۱ قاشق غذا خوری
ورمیشل (رشته سوپی)
به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و جعفری
به مقدار لازم

 

طرز تهیه

طرز تهیه سوپ رشته

درجه سختی
زمان تهیه ۱۵

دقیقه
زمان پخت ۳۰

دقیقه
۱
درون قابلمه۵ لیوان آب بریزید وعصاره های مرغ را اضافه کنید
۲
سپس بگذارید آب جوش بیاید.
۳
در صورت تمایل می‌توانید به جای آب و عصاره مرغ از ۵ لیوان آب مرغ استفاده کنید.
۴
هویج و سیب زمینی نگینی خرد شده را به آب مرغ در حال جوشیدن اضافه کنید و پس از اینکه سیب زمینی و هویج نرم شدند، ذرت پخته، ورمیشل، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه و بگذارید سوپ بپزد
۵
پس از اینکه سوپ جا بیفتد، می‌توانید جعفری‌های خرد شده را اضافه کنید؛ ۱۰ دقیقه اجازه دهید روی حرارت بماند.
۶
سوپ را در ظرف بکشید و به همراه آبلیمو سرو کنید
۷
در صورت تمایل مقداری سینه مرغ پخته و ریش ریش شده به سوپ اضافه کنید، هم‌چنین می‌توانید ذرت را از دستور بالا حذف و قارچ را جایگزین ذرت کنید.

طرز تهیه سوپ قارچ

مواد لازم برای  ۴ نفر

مواد لازم سوپ قارچ

دستور پخت

طرز تهیه سوپ قارچ

مرحله اول

ابتدا پیازها را پس از پوست گرفتن به صورت نگینی ریز خرد می کنیم ، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کره را به آن اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا کره آبشود. در مرحله بعدی پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم

مرحله دوم

و با کره کمی تفت می دهیم تا پیاز کمی نرم شود سپس مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا مخلوط پیاز و زردچوبه یکدست شود. در همین حین تره فرنگی و هویج را به صورت ریز خرد می کنیم و پس از اینکه پیاز نرم شد به قابلمه اضافه می کنیم.

۱۰ دقیقه مخلوط تره فرنگی ، هویج و پیاز را تفت می دهیم سپس قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم ( در صورتی که دوست ندارید قارچ ها زیر دندان بیاید به صورت نگینی ریز خرد کنید). پس از گذشت ۱۰ دقیقه قارچ را اضافه می کنیم.

به مدت ۵ دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا قارچ ها هم نرم شوند. در ادامه آرد سفید را به صورت کم کم داخل یک لیوان آب جوش حل می کنیم ( باید آرد را کم کم اضافه کنیم تا آرد گلوله نشود ) و به قابلمه اضافه می کنیم.

در همین مرحله ۳ لیوان آب جوش هم به قابلمه اضافه می کنیم و مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ می زنیم. ۵ دقیقه صبر می کنیم تا مواد بجوشند سپس شیر را به همراه خامه مخلوط می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

پس از اضافه کردن مخلوط شیر و خامه باید مراقب سوپ باشیم تا سوپ سرریز نکند. حدود ۵ دقیقه بعد جعفری خرد شده را به سوپ اضافه می کنیم و دیگر درب قابلمه نمی گذاریم تا سوپ جا بیفتد. پس از اینکه سوپ آماده شد آنرا با قارچ تزیین کرده و سرو می کنیم.

نکات پخت سوپ قارچ

بریدن شیر و خراب شدن ظاهر سوپ

اگر تا به حال با این مشکل روبرو شدید که پس از اضافه کردن شیر ظاهر سوپ خراب شد و سوپ شما بریده بریده شد ، دیگر نگران این مشکل نباشید زیرا با یک ترفند ساده می توانید از بروز این مشکل جلوگیری کنید. کافیست قبل از اضافه کردن شیر آنرا در دمای محیط قرار دهید تا دمایش با محیط یکسان شود یا آنرا به صورت ولرم اضافه کنید.

خوشمزه تر شدن سوپ قارچ

در صورتی که می خواهید سوپ قارچ شما طعم بهتری داشته باشد و به اصطلاح عامیانه لذیذتر باشد می توانید به جای اضافه کردن ۳ لیوان آب جوش از ۳ لیوان آب مرغ یا آب گوشت استفاده کنید. با این کار سوپ قارچ شما طعم خیلی بهتری خواهد داشت.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  دکوراسیون اتاق خواب

 

طرز تهیه سوپ جو پرک

مواد لازم

۴ نفر

  1. ۱/۲ سینه مرغ
  2. ۱ لیوان جو پرک
  3. ۱/۲ لیوان برنج محلی یا ۱ قاشق غ خ پر آرد برنج مرغوب
  4. ۱ لیوان سبزی (گشنیز و جعفری)
  5. ۲ قاشق رب گوجه فرنگی
  6. ۱ عدد پیاز
  7. ۴ حبه سیر
  8. نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه به مقدار لازم
  9. ریحان خشک یا جعفری خشک به مقدار لازم
  10. ۱ عدد هویج رنده شده یا نگینی خرد شده
  11. آبلیمو تازه به مقدار لازم

مراحل

  1. ابتدا سینه مرغ رو با مقداری آب یه قل میدیم آبکش میکنیم تا کف قهوه ای مرغ خارج بشه و سوپ سالم تری داشته باشیم. سپس مرغ رو مکعبی خرد میکنیم‌ با پیاز رنده شده (سیر رو فقط پوست کنده درسته اضافه میکنیم) و هویج و جو و برنج رو که از قبل خیس کردیم و نمک و ادویه و زردچوبه و رب گوجه و مقداری آب که روی مواد رو بگیره روی حرارات قرار میدیم تا مرغ و هویج پخته بشه. در اواخر پخت سبزی رو به سوپ اضافه میکنیم هم میزنیم مواظب میشیم تا سوپ ته نگیره. ۲ قاشق غ خ روغن به سوپ اضافه میکنیم تا سوپ شفاف و خوشرنگ بشه

  2. وقتی سوپ جا افتاد و محتویات سوپ پخته شد ۲ تا ۳ قاشق آبلیمو که بهتره تازه باشه رو به سوپ اضافه میکنیم و مخلوط کرده بعد از ۲ تا ۳ دقیقه حرارت رو خاموش میکنیم. سپس در ظرف کشیده مقداری ریحان خشک یا جعفری روی سوپ ریخته و نوش جان کنید☺👋

  3. نکته : این سوپ بسیار خوشمزه رو می تونید هم با برنج عطری و نیم دانه ایرانی و هم با آرد برنج تهیه کرد که هردو عالی میشه و خوشمزه در صورت تهیه با آردبرنج که سریعتر آماده میشه ۱ قاشق آرد برنج رو در مقداری آب سرد حل کرده و وقتی مرغ پخت به سوپ اضافه کنید ریحان خشک طعم دل پذیری به سوپ میده. می تونید این سوپ رو با آب مرغی ‌که اضافه دارید و فریز کردید تهیه کنید بهتره مرغ در سوپ ریش ریش نباشه به شکل مکعبی و خرد شده سوپ رو شکیل تر و شفاف تر میکنه


 

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

 

مواد لازم برای سوپ کدو :

  • هویج خرد شده : 1 پیمانه
  • ساقه کرفس خرد شده :1 پیمانه
  • سیب زمینی خرد شده :1 پیمانه
  • پیاز نگینی شده : 1 عدد متوسط
  • کدو حلوایی نصف 1 عدد کوچک
  • کره :1 قالب کوچک
  • آب مرغ : 2 پیمانه
  • نمک و ادویه به میزان لازم
سوپ کدو حلوایی

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی:

همه موادی که از قبل خرد کرده اید را به جز کدو تنبل داخل یک ظرف ریخته و به همراه کره در مدت زمان 5 دقیقه تفت بدهید .

بعد از تفت خوردن مواد آب مرغ را به مواد بیافزایید و فرصت بدهید تا کاملا پخته شود.

در مدت زمانی که مواد در حال پختن هستند پوست کدو تنبل را به خوبی جدا کنید و داخل آن را تمیز کرده و بدون تخمه در اندازه های مساوی خرد کنید و به موادی که در حال  طبخ هستند بیافزایید.

زمانی که مشاهده کردید مواد کاملا نرم شدند شروع به صاف کردن آنها با هم زن برقی بکنید تا کاملا صاف و یکدست شوند و مانند پوره رقیق در بیایند.

در نهایت می توانید این پیش غذای خوشمزه را سرو کرده و نوش جان کنید.

این سوپ مقوی به علت وجود کدو حلوایی سرشار از ویتامین های مختلفی است که در درمان سرماخوردگی و تقویت قوای جسمی کودکان نقش بسزایی دارد.

نکات تکمیلی در مورد سوپ کدو حلوایی

سوپ کدو حلوایی جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
سوپ کدو حلوایی را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – پیش غذا – دسر – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

 


 

طرز تهیه سوپ جو با شیر

مواد لازم برای ۲ نفر

مواد لازم سوپ جو سفید

دستور پخت

طرز تهیه سوپ جو سفید

مرحله اول

ابتدا جوپرک را در قابلمه ای میریزیم سپس ۴ لیوان آب روی آن میریزیم و روی حرارت زیاد میگذاریم تا هر چه زود تر بجوش بیاید. میتوانید از جو نیز استفاده کنید،فقط توجه داشته باشید که جو را باید از شب قبل در کاسه ای از آب بگذارید خوب خیس بخورد

و ۲الی۳ مرتبه آب آن را عوض کنید و هنگام پخت نیز زمان بسیار بیشتری از جوپرک نیاز دارد تا بپزد سینه مرغ را در قابلمه ای قرار میدهیم و تا روی آن آب میریزیم و کمی نمک،فلفل،زردچوبه به آن اضافه میکنیم و روی حرارت متوسط میگذاریم خوب پخته شود.

پیاز راپوست میگیریم و میشوییم و از وسط نصف میکنیم و روی تخته نگینی خرد میکنیم و مقدار کمی از آن را داخل قابلمه ای که سینه مرغ در حال پخت است میریزیم و باقی آن را در قابلمه ای که جوپرک در آن میپزد میریزیم و خوب هم میزنیم.

مرحله سوم:

حتما باید مداوم جوپرک را هم بزنیم تا ته نگیرد..هویج را اگر نیاز بود تمیز میکنیم و میشوییم و یا با رنده ریز میکنیم و یا روی تخته نگینی خرد میکنیم(کاملا سلیقه ای است)و به سوپ می افزاییم. سینه مرغ که پخته شده در آبکشی قرار میدهیم تا خنک شود سپس خیلی ریز ریش ریش میکنیم و به سوپ اضافه میکنیم.

این موضوع خیلی اهمیت دارد که شما شیر (خامه) را ۱۵دقیقه قبل از اینکه بخواهید به مواد اضافه کنید از یخچال خارج کرده باشید و با دمای محیط سازگار شده باشد تا زمانیکه به مواد اضافه میکنیم اصطلاحا نبرد.
در شیر داغ کن کره را میریزیم

بیشتر بخوان بیشتر بدان  مغز بادام

و روی حرارت کم قرار میدهیم و تامل میکنیم تا آب شود سپس آرد را مرحله به مرحله اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا کاملا با آرد یکی شود و رنگ آن کرمی شود،بعد شیر را کم کم به آن می افزاییم و خوب مخلوط میکنیم تا سس یکدستی شود

مرحله چهارم

بعد به مواد سوپ اضافه میکنیم و هم میزنیم و صبر میکنیم تا سوپ خوب بپزد. اگر کالری سوپ برایتان حائز اهمیت نیست میتوانید مقداری از سوپ را در کاسه ای بریزید و کمی خامه به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید

و سپس به سوپ اضافه کنید که بسیار طعم بهتری به غذای شما میدهد.(گر تمایل داشتید میتوانید قبل از اینکه زیر قابلمه سوپ را خاموش کنید برای زیبایی رنگ سوپ کمی جعفری خرد شده نیز داخل آن بریزید تا ۵دقیقه جوشی بزند) بعد در ظرف مورد نظر سرو کنید.نوش جان


 

 

طرز تهیه سوپ ساده

مواد لازم

۵ نفر

  1. 1 عدد سیب زمینی متوسط
  2. 1 عدد پیاز متوسط
  3. 1 عدد هویج
  4. 2 عدد گوجه فرنگی متوسط
  5. سبزی سوپ شامل جعفری و گشنیز
  6. رشته سوپ
  7. 2 ق غ رب گوجه فرنگی
  8. 3 ق غ جو پرک
  9. نمک،فلفل،آویشن،زنجبیل
  10. آبلیمو و روغن زیتون

مراحل

  1. خب بریم سراغ دستور پخت😄سیب زمینی و هویج و پیاز و گوجه رو پوست گرفتم

  2. خوردشون میکنمو از اونجایی که همیشه گردن مرغ یا پای مرغ برای سوپ کنار میزارم،در نتیجه آبپز مرغ داشتم

  3. سیب زمینی،پیاز،هویج،گوجه و جو پرک رو اضافه میکنم و میزارم ۳۰ دقیقه با شعله متوسط بپزه

  4. خب بعد نیم ساعت،سبزی رو اضافه میکنم البته ۴ ق غ سبزی،بعد یک ربع به سوپمون رب گوجه فرنگی رو به همراه ادویه هایی که آماده کردم و رشته سوپ اضافه میکنم،کمی که جا افتاد بهش روغن زیتون و ابلیو اضافه میکنم که بسته به سلیقه خودتون هستش.نوش جان


 

 

طرز تهیه سوپ عدس

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سوپ عدس

دستور پخت

طرز تهیه سوپ عدس

مرحله اول:

ابتدا عدس را در کاسه ای می ریزیم و تا روی آن آب می ریزیم و آب را بیرون می ریزیم این کار را ۲ الی ۳ بار انجام می دهیم تا عدسی کاملا تمیز شود و آبکش می کنیم و در قابلمه ای می ریزیم و ۲لیوان آب روی آن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد.

پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و می گذاریم تا با حرارت کم داغ شود و آن وقت پیاز را داخل روغن تفت می دهیم و کمی زردچوبه روی پیاز می ریزیم

مرحله دوم :

و تفت می دهیم و جو پرک را اضافه می کنیم به همراه ۳ لیوان آب و زیر حرارت را زیاد می کنیم تا سریع به جوش بیاید و جو پرک در مدت زمان ۱۵ دقیقه پخته شود. تا پخته شدن جو پرک،قارچ ها را تمیز می کنیم و روی تخته ورقه ورقه برش می دهیم

و در تابه ای روغن می ریزیم و قارچ را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا آب قارچ ها کاملا تبخیر شود و شعله را خاموش می کنیم. زمانی که جو پرک پخته شد،تابه را کنار می گذاریم تا کمی خنک شود سپس در غذاساز یا مخلوط کن می ریزیم تا جو پرک کاملا بشکل پوره در بیاید.

مرحله سوم:

(جو پرک باعث لعابدار شدن سوپ می شود) بعد جو پرک پوره شده را در قابلمه ای می ریزیم و عدسی پخته شده را همراه با آبش اضافه می کنیم و روی حرارت کم می گذاریم تا مواد طعم یکدیگر را بگیرند و سپس عصاره های گوشت را پودر می کنیم و به سوپ می افزاییم

(عصاره گوشت خود دارای ادویه و نمک است) و اگر مواد کمی غلیظ بود مقداری آب جوش می ریزیم تا رقیق شود.طعم سوپ را می چشیم اگر نمک و فلفل آن کم بود اضافه می کنیم و پس از حدودا ۱۵ دقیقه قارچ تفت داده را می افزاییم

و مواد را مخلوط می کنیم و زیر حرارت را همچنان کم نگه می داریم تا سوپ به مدت ۱۵ دقیقه دیگر خوب جابیفتد . در آخر سوپ آماده شده را در ظرف مورد نظر می کشیم و با جعفری خرد شده تزئین می کنیم.نوش جان

 

سوپ (به انگلیسی: Soup)، مایعی خوراکی بسیار غنی و گرم می‌باشد، که مصرف آن در برنامهٔ غذایی نقشی بسیار اساسی دارد. سوپ، از مواد غذایی مختلف نظیر آب، سبزیجات، گوشت، گوشت چرخ‌کرده، روغن، ادویه، نمک خوراکی و دیگر افزودنی‌ها تهیه می‌شود. علاوه بر این، سوپ به صورت خورشی پیش‌غذا برای باز شدن اشتهای افراد سرو می‌شود. به‌طور کلی سوپ‌ها به دو نوع کلی تقسیم می‌شوند: سوپ‌های رقیق و سوپ‌های غلیظ.

در اصل سوپ‌ها در گذشته خود غذایی کامل بوده‌اند که اساس آن‌ها برپایه، گوشت قرمز، گوشت ماکیان، گوشت خوک یا ماهی بوده‌است. شکل فعلی سوپ و مواد تشکیل‌دهندهٔ آن قدمت چندانی ندارد و به قرن ۱۹ بازمی‌گردد.[۱]


منبع : ویکی پدیا

دیگر موارد سایت :

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.