طرز تهیه پاناکوتا

سلام و درود بسیار در این مطلب همه اطلاعات در مورد طرز تهیه پاناکوتا

برای شما عزیزان جمع آوری شده است.

امیدواریم از این مطالب نهایت استفاده را ببرید.

از اینکه با سایت جستیر همراهید از شما ممنونیم.

 

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

چه موادی برای درست کردن پاناکوتا شکلاتی نیاز داریم:

دسر پاناکوتا شکلاتی
  • شیر   دو و نیم پیمانه
  • شکر   یک سوم پیمانه
  • خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته   200 گرم 
  • پودر ژلاتین   یک و نیم قاشق غذاخوری 
  • شکلات تلخ  رنده شده به مقدار مورد علاقه معمولا   100 گرم کافیه 
  •  وانیل   یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

برای درست کردن این دسر ابتدا باید پودر ژلاتین را با نصف پیمانه از شیر مخلوط  کنیم و بعد از 5 دقیقه آن را به روش بن ماری در هم حل کنیم .سپس بقیه شیر را به همراه خامه و شکر ،به شیر و ژلاتین حل شده اضافه میکنیم و بر روی حرارت هم میزنیم تا شکر حل شود.

دسر پاناکوتا شکلاتی

اگر هم از خامه فرم گرفته شده استفاده کردید باید شکر را حذف کنید. مواد حل شده را از روی حرارت بر میداریم و بعد شکلات تلخ رنده شده را اضافه میکنیم تا شکلات بر اثر داغی مواد دسر آب شود.و دسر رنگ قهوه ای پیدا کند.در آخر هم وانیل را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا با مواد حل شده ی  دسر ترکیب شود .

پاناکوتای شکلاتی آماده شده را در ظرف مورد نظر میریزیم و در یخچال قرار میدهیم تا کاملا بسته شود. هنگام سرو میتوانید آن را در یک ظرف که سطح آن صاف باشد برگردانید و با کمی سس شکلات و میوه تزیین کنید.

نکات تکمیلی در مورد دسر پاناکوتا شکلاتی

دسر پاناکوتا شکلاتی جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
دسر پاناکوتا شکلاتی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


 

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی

 

مواد لازم:

طرز تهیه:

خامه و شیر را درون قابلمه کوچک و مناسبی بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید.

وانیل را اضافه کنید. لطفا همزدن رو فراموش نکنید, منظورم اینه که مبادا ازش غافل بشید.

وقتی این مخلوط جوش آمد, بعد از یکی دو جوش, شکر را اضافه کنید.

(در این مرحله می تونید کمی از مواد رو بچشید و میزان کمی و زیادی شکر رو متوجه بشید, بهتره شکر رو یکباره نريزيد )

وقتی شکر حل شد, ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

دراین مرحله دو قاشق آب جوش را درون کاسه کوچکی بریزید و ژلاتین را درون آن حل کنید, ژلاتین را تا زمانی که حل و شفاف نشده هم بزنید.

مخلوط ژلاتین را به ترکیب شیر و خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  لنفاوی

دسر شما اماده است, درون ظرف مورد نظر خود بریزید( این ظرف می تونه قالب مخصوص دسرهای شما, قالب های سیلیکونی یا اصلا ظرف کوچک شیشه ای باشد) و حداقل پنج, شش ساعتی درون یخچال قرار دهید.


 

 

طرز تهیه پاناکوتا با ژله

مواد لازم

6 نفر و بیشتر

  1. 2 بسته پودر ژله با طعم دلخواه
  2. 2 لیوان شیر
  3. 3 قاشق شکر
  4. 2 ق غ پودر ژلاتین
  5. 1/2 پیمانه خامه
  6. نوک قاشق چایخوری وانیل

مراحل

  1. ژله ها رو طبق دستور روی بسته درست میکنیم و میذاریم تا خنک بشه

  2. برای پاناکوتا، اول ژلاتین رو روی یک لیوان شیر سرد میریزیم و صبر میکنیم تا اسفنجی بشه. بعد شکر و وانیل رو میریزیم و بن ماری میکنیم تا ژلاتین و شکر حل بشن، یک لیوان باقی مونده از شیر رو کم کم و طی چند مرحله به خامه اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خامه باز بشه. بعد مخلوط شیر و ژلاتین رو هم کم کم بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم

  3. ظرفهای ژله رو به صورت مورب توی یه ظرف بزرگتر میذاریم، من از قالب مافین استفاده کردم، توی شونه تخم مرغم میشه. بعد اونا رو تا نیمه از ژله پر میکنیم و میذاریم یخچال تا ببنده

  4. وقتی ژله خودشو گرفت ظرفا رو به صورت معمولی میذاریم و پاناکوتا رو روی ژله میریزیم و به مدت حداقل دو ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا خوب سفت بشه

 


طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی

مواد لازم برای پاناکوتای زعفرانی

  • شیر یک و نیم پیمانه
  • خامه یک بسته(پاکت صورتی)
  • شکر نصف پیمانه
  • پودر ژلاتین دو قاشق سوپخوری
  • زعفران به میزان لازم
پاناکوتای زعفرانی

طرز تهیه پاناکوتای زعفرانی

ابتدا پودر ژلاتین را در مقداری آب مخلوط کرده و با حرارت غیرمستقیم آن را حل کنید و حالا شیر و خامه را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و شکر و ژلاتین حل شده را افزوده و هم بزنید و حالا زعفران دم کرده را به مواد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که خامه بپزد.

دقت کنید قبل از اینکه خامه بجوشد زیر قابلمه را خاموش کنید.

مواد را بعد از غلیظ شدن در قالب مناسب ریخته بگذارید تا خنک شود ، بعد از خنک شدن دسر آن را برای نصف یک روز در یخچال قرار دهید تا خودش را ببندد ، در صورت تمایل میتوانید مقداری گلاب داخل دسر بریزید

نکات تکمیلی در مورد پاناکوتای زعفرانی

پاناکوتای زعفرانی جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
پاناکوتای زعفرانی را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


 

 

طرز تهیه پاناکوتا با خامه صبحانه

 

مواد لازم

2 تا 3 نفر

  1. 100 گرم خامه صبحانه
  2. 2 ليوان شیر
  3. 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتين
  4. 1/2 پیمانه شکر
  5. 1/2 قاشق چایخوری وانیل
  6. چند قطره رنگ خوراکی قرمز

مراحل

 

مرحله اول:

 

  1. پانا كُتا Panna cotta يه دسر ايتالياييه. پاناكتا

    (با تشديد روي “ن” و “ت”) به معني “خامه پخته” هستش.

    خامه و شير و شكر ، پخته شده وبا ژلاتين تركيب شده

    و بعد از بستن به صورت قالبي سرو ميشه.

    دقيقا مشخص نيست كه ريشه اين دسر از كجا سرچشمه گرفته

    ولي به روايتي، كوهستانهاي شمال ايتاليا به خاطر خامه اش

    معروف بوده و معمولا خامه تازه رو به صورت ساده

    و يا شيرين شده به بوسيله ميوه و يا با فندق ميخوردن.
    پاناكتا با پاناکوتا تنوع بسيار زيادي داره وبرعكس اسم شیکش،

    خيلي سريع و راحته و البته سنگين!

مرحله دوم:

 

  1. نصف لیوان از شير سرد رو توي يه كاسه ریختم و پودر ژلاتين رو روش پاشیدم. (هم نميزنيم، فقط 5 دقیقه اجازه ميديم بمونه تا اسفنجی بشه.)
    بقیه شیر وشکر رو مخلوط کردم و روی حرارت گذاشتم تا شکر حل بشه.
    خامه رو يك دقيقه توي مايكروفر (یا روي بخار کتری درحال جوش) گذاشتم تا خامه گرم و روان بشه.
    (فقط دقت کنید که نباید بجوشه!)

     

    مرحله سوم:

     

  2. بعد خامه و وانیل رو به شیر، روی حرارت، اضافه کرده وهم زدم.
    حالا ژلاتين که مثل اسفنج شده رو 30 ثانیه توی ماکروفر، یا روی همون بخار کتری گذاشته تا خوب، حل بشه بعد به مواد اضافه کردم و از روی حرارت برداشتم. بعد از صافی رد کردم، و سه قسمتش کردم، یه قسمت سفید موند، به یکیش مقداری رنگ خوراکی قرمز زدم وبه یه قسمت دیگه، کمی بیشتررر!
    یکیش صورتی شد و یکیش هم صورتی تر!

مرحله چهارم :

 

  1. تنوع و شدت رنگش دست خودتونه، من چون چندتا گل فوندانت از کیک تولد دخترم، (تو فریزر) مونده بود تصمیم گرفتم پاناکوتا رو صورتی کنم که با این گلها ست بشه! گل ها رو خودم درست نکردم! ولی برگ های شکلاتی کارخودمه😃

    مرحله پنجم:

  2. برگ_نعناع رو توی شکلات مذاب زدم و روی کیسه فریزر (یا کاغذروغنی) گذاشتم تا خودشو گرفت، بعد برگ رو جداکردم‌. میبینید که کاملا طرح خطوط برگ روی شکلات دیده میشه.

    مرحله ششم :

  3. شما میتونید برگ رو با شکلات رنگی (مثلا سبز) درست کنید وبرای تزیین کیک های تولد و… درکنار گل ها استفاده کنید.

    مرحله هفتم:

  4. لایه ها رو به ترتیب رنگی که تو عکس میبینید توی لیوان ریختم و هر بار نیم ساعت حدودا گذاشتم تو فریزر (تازمانی که خودشو گرفت) بعد لایه ی بعدی رو که از گرما افتاده بود روش ریختم. بعد که لایه آخر رو ریختم گذاشتم 3 ساعت تو یخچال موند.
    موقع سرو هم با ترایفل رنگی و گل فوندانت و برگ شکلاتی تزیین کردم،


 

بیشتر بخوان بیشتر بدان  مضرات مصرف سویا

طرز تهیه پاناکوتا قهوه

مواد اولیه :

برای 4 نفر
شیر 1 و نیم لیوان
وانیل کمی
خامه 1 پاکت
پودر ژلاتین 4 تا 5 ق چ
شکر 6 ق غ
پودر قهوه یا نسکافه 1 ق غ

طرز تهیه :

همه مواد را در قابلمه ریخته،روی شعله متوسط قرار میدهیم تا شکر و ژلاتین حل شوند،تا حدی که گرم بشه کافیه، نباید بجوشه. بعد از خنک شدن داخل ظرف دسر ریخته و در یخچال گذاشته تا ببندد.

نکات:

1. بهتره خامه رو قبل از اضافه کردن کمی با قاشق بزنید و بعد اضافه کنید.
2. اگر طعم قهوه رو دوست ندارید،به جای قهوه 1 ق غ پودر کاکائو بریزید.
3. این دسر رو میتونین در ظرف های تک نفره درست کنید و روش رو با شکلات آب کرده یا پودر کاکائو تزئین کنید.
نوش جان


 

طرز تهیه پاناکوتا انار

مواد لازم

4 نفر

  1. ٢ ليوان 🔺شير
  2. ١ پاكت صورتى 🔺خامه صبحانه
  3. ١/٢ ليوان 🔺شكر
  4. ٢ ق غ 🔺پودر ژلاتين
  5. ١ بسته 🔺ژله انار
  6. 🔺انار دانه كرده
  7. ١/٢ ليوان 🔺آب

مراحل

  1. ابتدا پودر ژلاتين را روى ١/٢ ليوان آب پخش كرده روى بخار كترى بن مارى مى كنيم تا خوب ژلاتين حل شود خامه و شكر را داخل قابلمه كوچكى ريخته روى شعله گاز مى گذاريم و شير را كم كم افزوده و با همزن دستى مخلوط مى كنيم اگر خامه كمى گلوله است با همزن بزنيد تا يكدست شود.

  2. از روى شعله برداشته وانيل و ژلاتين حل شده مى افزاييم و آن را مخلوط مى كنيم دماى پاناكوتا كه سرد شد داخل جام ريخته و به صورت كج در يخچال مى گذاريم پودر ژله انار را با ١/٥ ليوان آب جوش مخلوط كرده تا رنگش شفاف شود.

  3. بعد از سرد شدن و بستن لايه اول به آرامى و با قاشق روى آن مى ريزيم و در آخر مايه پاناكوتا را ريخته و مى گذاريم چند ساعت ببندد با دانه انار تزيين مى كنيم.

 

بیشتر بخوان بیشتر بدان  مکمل فیبر

 

طرز تهیه پاناکوتا بدون خامه

مواد لازم

4 نفر

  1. 1 قاشق پودر ژلاتين
  2. 2/3 ليوان شكر
  3. 1 پيمانه شير
  4. قاشق وانيل نوك
  5. رنگ غذا در صورت تمايل
  6. 1 لیوان آب جوش

مراحل

  1. شير رو روي اجاق ميزاريم تا جوش بياد. وقتي جوش اومد شكر و وانيل رو اضافه ميكنيم.

  2. پودر ژلاتين رو با مقدار كمي آب حل ميكنيم. حالت كاراملي داشته باشه و شفاف باشه. به ازاي هر يك ليوان شير يك قاشق غذا خوري ژلاتين ميريزيم.

  3. با هر يك پيمانه دو كاسه پاناكوتا درست ميشه. شير رو از روي اجاق بر ميداريم تا خنك بشه.

  4. وقتي كاملا خنك شده ژلاتين رو اضافه ميكنيم. اگه شل بود اصلا نگران نباشيد.چون پاناكوتا مثل ژله هستش و توي يخچال خودشو نشون ميده.

  5. بهتره دو ساعت توي يخچال باشه تا كاملا سفت بشه.

  6. نكته:ميتونيد به پاناكوتا خامه هم در مرحله ي يك اضافه كنيد. من چون بدون خامه سالم تره، خامه اضافه نكردم ولي خامه خوشمزه ترش ميكنه.<<نوش جان>>🌹

  7. براي طعم دار كردن پاناكوتا ميتونيد از نسكافه، پودر كاكائو و…اضافه كنيد.

 

 

 

پاناکوتا (انگلیسی: Panna cotta‎) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به معنی خامه پخته شده است.


منبع : ویکی پدیا

دیگر موارد سایت :

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.