طرز تهیه کاچی برای پریودی

طرز تهیه کاچی برای پریودی

طرز تهیه کاچی برای پریودی

سلام و درود به دوستان عزيز جستیر، با تشکر از همراهي شما. در اين پست مطالبي در رابطه با “طرز تهیه کاچی برای پریودی” برای شما گردآوري شده است. ضمن سپاس گزاري از شما اميدوارم که نهايت استفاده را از اين مطالب ببريد.

کاچی چیست

کاچی یک دسر ایرانی است، ولی می‌توان آن را در شام به عنوان غذا به همراه نان میل کرد. کاچی به علت دارا بودن آرد و کره دارای انرژی زیادی می‌باشد. به عنوان مثال، انرژی حاصل از کره و آرد، به تنهایی، با مقادیر داده شده در تهیه این کاچی، ۳۱۱۵ کالری می‌باشد که انرژی قابل توجهی است. به همین دلیل برای افراد لاغر و کسانی که دچار ضعف می‌شوند، دسر مناسبی می‌باشد.

کاچی
کاچی

کاچی را با آرد، شکر، گلاب، کره، روغن و زعفران درست می‌کنند. در گذشته با روغن حیوانی فراوان تهیه می‌شد. کاچی را با آرد برنج نیز درست می‌کنند.

کاچی که یکی از سنتهای قدیمی مردم شهر کرمان است که در قدیم تاثیر مهمی در صحت بدن و تقویت جسم و روح خود و اعضای خانواده خود معجونی را درست می کردند که نه تنها مقوی، انرژی زا خصوصاً برای رفع کم خونی ، نیروی از دست رفته و بسیاری از ناتوانی های بدن استفاده می کردند.

خواص درمانی کاچی چیست؟

  • تقویت عمومی بدن
  • درمان کم خونی (خونساز)
  • تقویت قوای جنسی
  • مفید برای بعد از زایمان
  • مفید برای بعد از دوران نقاهت
  • بعد از پریود های شدید خصوصا وقتی دختران جوان به سن بلوغ میرسند و تازه پریود میشوند
  • مفید برای شب زفاف
  • کمبود اسپرم
  • بی میلی مردان و کمی شهوت

طرز تهیه کاچی مقوی برای پریودی

طرز تهیه کاچی مقوی برای پریودی
طرز تهیه کاچی مقوی برای پریودی

این دسر خوشمزه زعفرانی که ممکن است روی میز عصرانه‌تان جا خوش کند، از نظر مادربزرگ‌ها یک داروی خانگی و معجزه‌بخش است. کاچی در آشپزخانه مادرها و مادربزرگ‌ها به عنوان یک بمب انرژی شناخته می‌شود و از نظر آنها وقتی این دسر با روغن حیوانی، زعفران فراوان و انواع مغز آماده می‌شود، می‌تواند حال هر مریضی را بهتر کند. بله! کاچی یک دسر ساده ایرانی است! اما این بار به شما طرز تهیه کاچی زعفرانی را به سبک اصیل و قدیمی و با طعم خوب به شما آموزش می‌دهیم. اگر این روزها کم‌انرژی و بی‌رمق شده‌اید، حتما امتحانش کنید.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  طرز تهیه پنکیک رژیمی با جو دوسر
موارد لازم طرز تهیه کاچی مقوی برای پریودی
آرد گندم یک پیمانه
کره پاستوریزه کاله 150 گرم
شکر سفید یک پیمانه
گلاب نصف پیمانه
آب سه پیمانه
زعفران ساییده شده مقدار لازم
ادویه‌های مخصوص مقدار لازم

 

مرحله اول

کاچی از آن دسرهای خوشمزه‌ و مقوی است که معمولا پس از زایمان برای زنان زائو یا برای روزه‌داران در ماه مبارک رمضان تهیه می‌شود تا انرژی از دست رفته‌شان را مجددا به دست آورند. تهیه این دسر ساده‌تر از آن‌چیزی است که فکرش را می‌کنید؛ پس همین حالا مواد اولیه این دسر خوشمزه را آماده کنید و دست به کار شوید.

مرحله دوم

برای شروع ابتدا باید شربت کاچی را آماده کنید. آب، شکر را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر در آب حل شود. در جریان حل شدن شکر آرام آرام قاشق چوبی را در قابلمه حرکت دهید تا کارتان زودتر پیش برود و شکر زودتر با آب یکی شود. حالا وقت آن است که شربت زعفرانی روی اجاق را کمی قوام بیاورید. برای این کار زعفران را به مواد اضافه کنید و برای غلیظ‌تر شدن شیره کمی صبر کنید.

مرحله سوم

شیره به دست آمده باید مثل شیره مربا غلیظ و کشدار شود؛ عجله نکنید و حرارت شعله را بالا نبرید. غلیظ شدن شیره حتی روی حرارت متوسط هم وقت زیادی را از شما نمی‌گیرد. پس از آن که شکر حل شد، شعله را خاموش کرده و گلاب را اضافه می کنیم. توجه داشته باشید گلاب نباید در شربت بجوشد.

مرحله چهارم

کره پاستوریزه را داخل یک قابلمه‌ای تمیز انداخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. پس از این که کره آب شد، آرد گندم را به آن اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا آرد خوب تفت داده شده و رنگ طلایی متمایل به قهوه‌ای به خودش بگیرد. البته باید بدانید که کاچی را با آرد برنج نیز می‌توانید تهیه کنید.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  تخمه آفتابگردان لیمویی

مرحله پنجم

حالا مقداری دارچین، پودر هل و زنجبیل اضافه کرده سپس شیره را به آن اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مخلوطی صاف و یکدست شود. دقت کنید که اگر کاچی سفت شد، یک پیمانه آب یا شیر به آن اضافه کنید. افزودن این ادویه‌ها هم کاچی را پرخاصیت می‌کند و هم از آن معجون انرژی‌بخش‌تری می‌سازد.

مرحله ششم

حال نوبت به دم کردن کاچی می‌رسد؛ بنابراین قابلمه را روی شعله پخش کن قرار داده و صبر کنید تا کاچی حدود ۲۰ دقیقه دم بکشد و غلیظ شود، سپس اگر دوست داشتید می‌توانید مقداری مغز بکوبید و داخل دسر بریزید.

مرحله هفتم

البته اگر دوست دارید بافت دسرتان یکدست باشد، مغزها را در آسیاب خوب له کنید. کاچی سنتی و خوشمزه شما آماده است. دسر را در ظرف مناسب ریخته و روی آن را با پودر گردو، پسته و بادام تزیین کرده و سرو کنید. نوش جان!

نکات مهم طرز تهیه کاچی زعفرانی

1- غلظت این دسر نباید خیلی سفت و نه خیلی شل باشد.

2- طرز تهیه کاچی برای دوران پریودی: به مواد اولیه کاچی اگر 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل و مقداری زردچوبه اضافه کنید و بجای شکر از نبات استفاده کنید، مصرف این کاچی، بعد از پریود های شدید خصوصا وقتی دختران جوان به سن بلوغ میرسند و تازه پریود میشوند بهترین گزینه است.

3- اضافه کردن دارچین، پودر هل و زنجبیل به شربت کاچی سلیقه ای هست.

4- دقت کنید که اگر کاچی سفت شد می‌توانید برای رقیق شدن یک پیمانه آب یا شیر پرچرب کاله به آن اضافه کنید.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  طرز تهیه جو دوسر برای لاغری

 

بیشتر بخوانید:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×
سلامتی بزرگترین دارایی انسان است برای سلامتی خودتان و عزیزانتان جستیر را سرچ کرده و جدیدترین مطالب ما را به صورت رایگان بخوانید.
هال و پذیرایی x بخوانید...
به بالای صفحه بردن