قرص سیتالوپرام ۲۰
سلام خدمت کاربران عزيز به سايت جستير خيلي خوش آمديد در اين مطلب ميخواهيم درباره ي قرص سیتالوپرام ۲۰ اطلاعاتی در اختيار شما قرار دهيم ما را تا انتهاي مطالب همراهي بفرماييد.
قرص سیتالوپرام ۲۰ برای چیست
سیتالوپرام برای درمان افسردگی استفاده میشود. این دارو ممکن است سطوح انرژی و احساسات شما بهبود ببخشد. سیتالوپرام به عنوان مهارکننده بازجذب هورمون سرتونین (SSRI) شناخته میشود.
موارد مصرف سیتالوپرام
همانطور که گفته شد سیتالوپرام عمدتا برای درمان افسردگی تجویز میشود. دیگر موارد مصرف این دارو عبارتند از؛ اختلالات خوردن، الکلیسم، حملات پانیک، ملال پیش از قاعدگی و فوبیای اجتماعی.
نکته بسیار مهم: متاسفانه در بازار، بسیاری از داروهایی که به عنوان داروی تاخیری، درمان زود انزالی و یا لاغری توصیه و تجویز میشوند، داروهای درمانی اختلالات اعصاب و روان هستند و باید پیش از مصرف کاملا با این داروها و عوارض آن آشنا باشید و در دام سودجوها قرار نگیرید.
نکاتی در رابطه با سیتالوپرام
1- اغلب 4 تا 6 هفته طول میکشد تا سیتابوپرام اثر کند.
2- عوارضی مثل خستگی، خشکی دهان و عرق کردن رایج بوده و بعد از چند هفته از بین میروند.
3- اگر پزشکتان تصمیم به قطع دارو داشته باشد، مصرف آن را به صورت تدریجی کم کرده تا از عوارض جانبی دیگر جلوگیری کند.
4- سالتالوپرام در بازار با نام تجاری سیپرامیل شناخته میشود.
قرص سیتالوپرام ۲۰ چه عوارضی دارد
مصرف سیتالوپرام ممکن است منجر به عوارضی مانند احساس تهوع، خشکی دهان، ازدست دادن اشتها، خستگی، خواب آلودگی، تعرق، اختلال دید و خمیازه شود. اگر هر یک از این عوارض ادامه یافت یا بدتر شد به سرعت با پزشک خود تماس حاصل کنید.
درصورتی که پزشک داروی سیتالوپرام را برای شما تجویز کرده است مطمئن باشید فوائد آن بیش از مضراتش بوده است. همچنین لازم است بدانید اکثر افرادی که داروی سیتالوپرام را مصرف کردهاند، عوارض جدی این دارو را تجربه نکردهاند. چنانچه با عوارضی مانند لرزش، کاهش میل جنسی، کاهش توانایی جنسی، کبودی و خونریزی مواجه شدید، به پزشک خود اطلاع دهید.
همچنین اگر عوارض جدی مانند غش کردن، تپش قلب، مدفوع تیره، استفراغ قهوهای رنگ، تشنج، درد، تورم و قرمزی چشم، گشادی مردمک چشم، اختلال دید مانند دیدن رنگین کمان در شب را تجربه کردید سریعا با فوریتهای پزشکی تماس بگیرید.
چطور عوارض مصرف سیتالوپرام را کاهش دهیم؟
برای هر کدام از عوارض خفیف که نیازی به قطع دارو نیست می توان موارد زیر را به کار برد:
خشکی دهان: جویدن آدامسهای بدون شکر
عرق کردن بیش از حد: سعی کنید لباسهای کمتری بپوشید، استفاده از مامهای قوی و یا خنک نگه داشتن بدن موثر است. در صورتی که تاثیری نداشت احتمالا بهتر است از داروهای دیگر ضد افسردگی استفاده کنید.
ناتوانی در خوابیدن: سیتالوپرام را در ابتدای روز مصرف کنید.
خواب آلودگی: سیتالوپرام را در میانه روز مصرف کرده و از رانندگی و استفاده از ابزاری که نیاز به هوشیاری دارند بپرهیزید.
احساس خستگی و ضعف: از رانندگی و استفاده از ابزارهایی که نیاز به هوشیاری دارند بپرهیزید و از خوردن نوشیدنیهای الکلی خودداری کنید.
مصرف در بارداری
C ( داروهای گروه C فقط باید با تجویز پزشک مورد مصرف قرار بگیرد. خطرات ناشی از مصرف این گروه از داروها هنوز رد نشده است و یا اینکه مطالعات انسانی انجام نشده است و پزشک زمانی که احساس کند فواید مصرف این گروه از داروها از مضرات احتمالی آن بسیار بیشتر است و مصرف آن برای بیمار ضروری است تجویز انجام میدهد. )
اميدوارم مطالب براي شما سودمند واقع شده باشد از همراهي شما با جستير سپاس گزاريم.
در صورت علاقه مندی از مطالب زیر دیدن فرمایید:
- قهوه گانودرما
- نحوه انتقال بیماری کرونا
- متخصص کاشت مو خوب
- تبلیغات بنری
- شناسایی باورهای اشتباه در فروش و بازاریابی