قهوه و چای

سلام و درود بسیار به همه عزیزانم در این مطلب همه اطلاعات درباره قهوه و چای

برای شما جمع آوری کرده ام.

از اینکه با سایت جستیر همراهید از شما متشکرم.

قهوه و چای سبز

بسیاری از ما در طول روز مقادیر زیادی قهوه می‌خوریم.

خیلی‌ها هم به چای سبز علاقه دارند. اما کدام‌یک از این دو

نوشیدنی مزایای بیش‌تری برای ما دارند؟ پاسخ کوتاه به این پرسش این است: هر دو.

قهوه و چای سبز هر دو حاوی مقادیر مختلفی کافئین

و سرشار از آنتی‌اکسیدان هستند

و هر دو مزایای بسیار زیادی برای سلامت انسان دارند.

هر دوی این نوشیدنی‌ها برای همه انسان‌ها مفید و موثرند به غیر از زنان باردار که طبق اعلام کالج متخصصان بیماری‌های زنان و زایمان باید میزان مصرف روزانه کافئین را به ۲۰۰ میلی‌گرم در روز کاهش دهند.

به‌رغم این‌که چای سبز و قهوه هر دو حاوی کافئین‌اند، اما قهوه در هر فنجان کافئین بسیار بیش‌تری دارد. یک فنجان قهوه ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلی‌گرم کافئین دارد، در حالی که چای سبز در هر فنجان شامل ۲۶ میلی‌گرم کافئین است.

قهوه در برابر چای سبز و مزایای آن‌ها برای سلامت انسان

 

هم قهوه و هم چای سبز مزایای بسیار زیادی برای سلامتی انسان دارند.

محققان در ژاپن بیان کرده‌اند که چای سبز خطر مرگ را در همه موارد کاهش می‌دهد

(۲۳ درصد در زنان و ۱۲ درصد در مردان).

این نوشیدنی همچنین از بروز بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند

(۳۱ درصد در زنان و ۲۲ درصد در مردان).

علاوه بر این، چای سبز سکته مغزی را نیز کاهش می‌دهد

(۴۲ درصد در زنان و ۳۵ درصد در مردان).

هم قهوه و هم چای سبز در جلوگیری از رشد دیابت نوع ۲ کمک می‌کنند

و قهوه در این امر تاثیر بیش‌تری دارد.

نتایج مطالعات نشان می‌دهد کسانی که به طور منظم قهوه می‌نوشند

نسبت به دیگران، ۲۳ تا ۵۰ درصد کم‌تر احتمال دارد که مبتلا به این بیماری شوند.

شواهد متناقضی در مورد تاثیر چای سبز در جلوگیری از سرطان وجود دارد

اما قهوه شانس ابتلا به سرطان کبد و سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهد.

مضرات

با این وجود، در بین سرطان‌ها، سرطان کبد سومین عامل

و سرطان روده بزرگ چهارمین عامل مرگ‌ومیر در دنیا هستند.

چای سبز زوال عقل را در افراد پیر تا حدودی کاهش می‌دهد،

در حالی که قهوه در مقادیر مصرف زیاد می‌تواند این اثر را بگذارد.

علاوه بر این، به نظر می‌رسد کافئین دریافتی مجموع انسان‌ها تاثیر بسیار زیادی

روی جلوگیری از بروز پارکینسون در مردان دارد

که این عدد بین ۳۲ تا ۶۰ درصد است.

به نظر می‌رسد چای سبز کلسترول LDL را کاهش و کلسترول

HDL را افزایش می‌دهد.

در نهایت کسانی که چای سبز می‌نوشند تا ۳۱ درصد کم‌تر از دیگران در معرض خطر حمله قلبی‌اند.

میزان سوخت‌وساز و بهداشت دهان و دندان

باور عمومی بر این است که چای سبز یک نوشیدنی چربی‌سوز است

و بنابراین به کاهش وزن کمک می‌کند.

نتایج چندین مطالعه نشان می‌دهد که کافئین میزان سوخت‌وساز بدن انسان را بین ۳ تا ۱۱ درصد افزایش می‌دهد.

گرچه این میزان بسیار زیاد نیست، اما همچنان سلاح بسیار مهمی برای کاهش چربی بدن است.

چای سبز همچنین در از بین بردن باکتری‌ها و مهار ویروس‌هایی مانند آنفولانزا به بدن کمک می‌کند.

این نوشیدنی همچنین خطر ابتلا به بیماری‌های عفونی را کاهش می‌دهد و در نتیجه به تنفس بهتر و افزایش بهداشت دهان و دندان شما کمک می‌کند.

نتیجه

هم چای سبز و هم قهوه حاوی کافئین، مقادیر زیادی آنتی‌اکسیدان و مقادیری مواد معدنی‌اند.

تاثیری که این دو نوشیدنی روی سلامت انسان دارند

به خاطر تاثیرات آنتی‌اکسیدان یا چیزی به نام «هورمسیس» (hormesis) است.

خیلی مهم است که بدانیم پلی‌فنول‌ها در قهوه و چای، مواد خارجی

برای بدن به حساب می‌آیند و ممکن است باعث افزایش مکانیسم‌های دفاعی در بدن شوند.

«هورمسیس» گاهی باعث ایجاد رفتارهای غیرارادی می‌شود و هرگز به رفتارهای ارادی شما کمکی نمی‌کند.

اگر چای سبز را ترجیح می‌دهید باید به خوردن آن ادامه دهید.

اگر نوشیدن قهوه را ترجیح می‌دهید، بسیار عادت خوبی دارید.

اگر می‌خواهید نوشیدن هر دو نوشیدنی را تجربه کنید،

سعی کنید از هر دو مقادیر مناسبی بخورید.

همیشه باید حواس‌تان به مصرف به‌اندازه این دو نوشیدنی باشد چراکه قطعا خوردن بیش از حد آن‌ها کار درستی نیست.


قهوه و چای ساز

معرفی انواع کتری برقی، چای ساز و قهوه ساز

در گذشته و زمان های قدیم برای درست کردن چای از سماور و کتری

بیشتر استفاده می شده است، اما امروزه به دلیل محدودیت زمان

و همچنین پیشرفت تکنولوژی، دستگاه هایی مانند

چای ساز ، کتری برقی و قهوه جوش روانه بازار شده اند

و به عبارتی سرعت کار را برای افراد افزایش داده اند

به همین دلیل امروزه برخی افراد برای صرف چای ترجیح می دهند

از دستگاه های برقی معرفی شده استفاده کنند

و این تمایل به استفاده از چنین دستگاه هایی خرید آن ها را هم افزایش داده است. در ادامه هر یک را با جزیئات بیشتر بررسی خواهیم کرد.

 

کتری برقی

کتری برقی وسیله الکترونیکی است که آب را به جوش می آورد

و سرعت انجام این کار به نسبت کتری و سماور بیشتر است.

اجزای اصلی کتری برقی عبارتند از کلید روشن کردن کتری برقی

(که معمولا به صورت اتوماتیک عمل می کند به این معنا که وقتی آب را به جوش می آورد به صورت خودکار خاموش می شود)،

المنتی که باعث ایجاد و تولید گرما می شود

و لامپ هشدار کتری برقی. اجزای معرفی شده،

اجزای تشکیل دهنده کتری برقی است و ساخت آن بر اساس موارد گفته شده شکل می گیرد.

چای ساز

چای ساز همان طور که از نام آن پیدا است

برای درست کردن چای تولید شده است

و این دستگاه همانند کتری برقی با برق کار می کند

و اجزای تشکیل دهنده و ساخت آن مانند کتری برقی است.

مانند المنی برای ایجاد و تولید گرما، لامپ هشدار دهنده

و کلیدی برای روشن و خاموش کردن چای ساز

اما تفاوت عمده ای چای ساز و کتری برقی دارد در داشتن اجزای اصلی آن است.

در توضیحات قبلی که در مورد کتری برقی داده شد اگر توجعه کرده باشید

دستگاه فقط برای جوش آوردن آب ایفای نقش می کرد

اما چای ساز این طور نیست. دستگاهی برای جوش آوردن آب

و همچنین قوری برای دم کردن چای موجود است

که در دو مدل تولید می شود و در بازار موجود است.

چای ساز هایی که قوری آن ها بر روی کتری قرار می گیرند و نوع دیگر آن ها که هر دوی آن ها (قوری و کتری) بر روی صفحه ای قرار می گیرند.

 

قهوه ساز

قهوه ساز هم مانند دیگر لوازم خانگی انواع مختلفی دارد

که در حجم های مختلف تولید می شوند.

قهوه جوش های فیلتر دار، قهوه جوش های با سیستم کپسول،

اسپرسو و کاپوچینو سازها و دستگاه های قهوه جوش تولید فشار و بخار آب.


 

قهوه و چای

در مورد مضرات و فواید هر یک از این دو نوشیدنی،

گزارش‌های زیادی ارائه شده.

از اثر مثبت قهوه در افزایش توانایی یادآوری تا کاهش احتمال سرطان سینه

در خانم‌ها در اثر مصرف چای و از اینکه وقتی شیر به چای اضافه می‌کنی

بسیاری از مزایای آن در مقابله با سرطان از بین می‌رود.

از دوستی قهوه با کبد و دوستی چای با قلب.

از ضرر‌های کافئین که در هر دو هست.

از فلورایدی که در چای هست و به همین دلیل آسیب احتمالی قهوه

برای دندان‌ها ممکن است بیشتر باشد.

 

توصیه برای نوشیدنی‌های روزانهاگر قرار است سهم نوشیدنی‌هایمان را در روز مدیریت کنیم، نخستین مایعی که توصیه می‌شود آب است. مناسب است که نیمی از مصرف مایعات روزمره‌ی ما آب باشد. اگر چه میزان دقیقی نمی توان گفت اما بین ۱۱ تا ۱۵ لیوان در روز مورد توصیه قرار می‌گیرد (۱۱ برای زنان و ۱۵ برای مردان).

بعد از آب، سالمترین نوشیدنی، چای و

قهوه هستند که آنتی اکسیدان آنها و سایر محتویاتشان می تواند برای انسان مفید باشد.

مقدار مصرف

سه تا چهار فنجان چای و قهوه در طول روز مناسب خواهد بود.

چای سبز مفیدتر است و قهوه هم می‌تواند مانع بروز دیابت نوع دو شود.

تحقیقات بیشتری لازم است تا در مورد اثرات چای و قهوه بتوان نظر علمی داد

اما مشخصاً افزودن خامه، شکر و طعم‌دهنده‌ها می‌تواند چای و قهوه

را از یک نوشیدنی «سالم» به یک نوشیدنی «نه چندان سالم» تغییر دهد.

در مورد زنان باردار مصرف بیش از یک فنجان نوشیدنی کافئین دار

(چای یا قهوه) در روز، توصیه نمی‌شود.


جوهر قهوه و چای در جدول

پاسخ:  کافیین

فال قهوه و چای

 

فال قهوه چیست؟

فال قهوه چیست؟

فال قهوه، به خواندن و تفسیر نشانه ها توسط واسطه ای گفته می شود

که از قهوه همانند گوی بلورین فالگیرهای کولی استفاده می کند.

استفاده از قهوه ترک آسیاب شده برای گرفتن فال قهوه بیش

ازهر نوع قهوه دیگری رواج دارد.

هنگامی که قهوه نوشیده می شود، فنجان همراه با محتویات باقی مانده

از تفاله قهوه با آداب خاصی بر روی نعلبکی برگردانده می شود

و پس از خشک شدن، اشکالی که بر دیواره فنجان شکل گرفته اند توسط فال گیر تشخیص داده شده و تفسیر می شوند.

فردی که قهوه را نوشیده هم با کمی تمرین و تمرکز

و آزاد گذاشتن ناخودآگاه خود می تواند اشکالی که ایجاد شده اند را به خوبی تعبیر نماید.

به طور کلی تفاله قهوه یا چای، اشکال ابرها، لکه های سنگفرش،

گل های قالی و استخوان های خرگوش (که در آفریقا به کار میروند)

از جمله اشکال و نمادهایی محسوب می شوند

که می توان آنها را با دانستن علم نشانه شناسی و مراجعه به درونیات و درک خود از هر تصویر معنا نمود.

تاریخچه فال قهوه

در زمان چین باستان هنری به نام تفسیر

تفاله چای رواج داشت که در آن اساتید

و افراد اهل فن پس از تمام شدن چایی

که در فنجان های زنگوله شکل نوشیده شده بود،

تفاله های باقی مانده در ته فنجان را مورد بررسی قرار می دادند

و به دلیل نزدیکی اشکال تشکیل شده به حروف و کلمات چینی آنها را تفسیر می کردند.

این افراد بر این باور بودند که

می‌توان با خواندن اشکال ته فنجان، آینده را پیش بینی کرد.

 

فال بینی با قهوه

فال بینی با قهوه به خصوص در میان اهالی یونان، ایران، ارمنستان، روسیه و یوگوسلاوی رواج دارد.

فال‌گیری با قهوه در کشورها و مناطق جهان راه و رسم‌های گوناگونی دارد،

ولی عموماً به این ترتیب است که بخش بیشتر مایع قهوه را می‌نوشند

و مخلوط غلیظی از قهوه و آب در ته فنجان می‌ماند.

فنجان را روی نعلبکی برمی‌گردانند.

پس از مدتی آن را برمی‌دارند و فال گیر به شکل‌هایی که در ته فنجان درست شده نگاه می‌کند

و با اشاره به شکل‌ها که آن‌ها را به انسان و حیوان و درخت

و چیزهای دیگر تشبیه می‌کند.

نکاتی را در مورد زندگی و گذشته و حال و آیندهٔ کسی که قهوه را خورده بیان می‌کند.

 

 

وسایل مورد نیاز برای فال قهوه

وسایل مورد نیاز برای فال قهوه

۱- قهوه

قهوه لازم برای فال بینی قهوه ای مخصوص می باشد که می بایست مقداری ناخالصی یا دُرد را به اندازه لازم دارا باشد. قهوه ای که برای گرفتن فال قهوه مورد استفاده قرار می گیرد قهوه ترک می باشد.

۲-قهوه جوش

قهوه جوش باید دارای شکلی ساده و جادار و دهانه ای تنگ و جنسی فلزی باشد. هرچی قهوه جوش قدیمی تر و کهنه تر باشد بهتر است.

۳- فنجان و نعلبکی

فنجانهای خیلی کوچک برای گرفتن فال قهوه مناسب نسیتند. برای انجام فال قهوه از فنجان هایی که ابعادی متوسط و شکلی ساده و لبه ای بلند دارند استفاده می شود.

۴-آتش

نوع آتش از اهمیت زیادی برخوردار نمی باشد اما ترجیحا اگر آتش طبیعی با سوختن ذغال و هیزم باشد بهتر است.

۵-شکر یا قند

شکر یا قند برای از بین بردن تلخی قهوه مورد استفاده قرار می گیرند.

طریقه درست کردن قهوه

به اندازه هر نفر یک قاشق پر مربا خوری قهوه در قهوه جوش ریخته

و به اندازه هر یک قاشق قهوه یک فنجان قهوه، آب و برای از بین بردن

تلخی آن به اندازه هر تعداد قاشق قهوه نصف آن شکر اضافه کنید.

مخلوط ایجاد شده را به خوبی هم زده

و سپس روی حرارت بگذارید.

این نکته را مورد توجه داشته باشید که حرارت کاملا ملایم باشد

و باید قهوه را چند باری هم بزنید تا کف بالای آن جمع شود

که به کف ایجاد شده خامه قهوه گفته می شود،

در این لحظه قهوه جوش را از روی آتش بردارید

و طوری در فنجان ها بریزید که به طور یکسان در تمام فنجان ها خامه قهوه هم ریخته شود.

نحوه نیت کردن و گرفتن فال قهوه

نحوه نیت کردن و گرفتن فال قهوه

پس از نوشیدن قهوه نعلبکی را بر روی فنجان گذاشته، نیت کنید

و سپس به آرامی فنجان و نعلبکی را باهم برگردانید.

پس از گذشت چند دقیقه باقی مانده قهوه در فنجان خشک شده

و فال شما ظاهر می شود. فنجان را روی دست راست خود بگیرید،

با قطر فرضی آن را به ۴ بخش تقسیم کنید،

حال هر تکه شامل علائم نمادینی می باشد که می توانید

آنها را با سمبل های مصور سایت نیک صالحی تعبیر کنید.

تقسیمات زمان در فال قهوه

از نظر تقسیمات زمانی دو روش کلی وجود دارد که با کسب تجربه کافی می توانید روش مناسب برای خود را تشخیص دهید. این دو روش شامل موارد زیر می باشد.

۱) لبه فنجان معرف زمان حال، قسمت میانی معرف اینده نزدیک ( کمتر از ۶ ماه ) و ته فنجان معرف اینده دور می باشد.

۲ ) ته فنجان معرف گذشته , میانه فنجان معرف حال و لبه فنجان نمایانگر اینده است.

معنی نماد ها در فال قهوه

مطالعه کتاب هایی که در آن به معنای نمادها و نشانه ها می پردازد،

می تواند در یافتن و تعبیر این نشانه ها موثر باشد.

در ادامه معنای تعدادی از نمادها و نشانه ها ذکر شده است.

حلقه یا دایره : انجام معامله، خواستگاری و نامزدی

• حلقه هایی که نقطه هایی در میانشان باشد: تحقق یافتن میل به داشتن فرزند • آتش بازی: مشاجره، مشکلات شخصی ناگوار

• مربع: خانه تازه • خطوط: سفر، اگر خط مشخص و واضح باشد به معنای موفقیت آمیز بودن پروژه شما می باشد.

• شمع: محقق شدن یک آرزو، دریافت کمکی از ماورا و قابلیت عمل کردن به یک قول

• اسب سوار: وارد شدن مردی در زندگی، خبرهای خوش، نامزدی

• گربه: یک شخص دمدمی مزاج (اگر سفید باشد خوب و اگر سیاه باشد بد است)

• صلیب: پیروزی در یک کار سخت

• نردبان: موفقیت اجتماعی، ترقی، تغییردر زندگی

• پنجره باز: نوعی شکست با عاقبتی خوش

• طاووس: شکوه و جلال، تجمل، چیزی که موجب افتخار شود

• پرنده: خبر خوش

• موش(صحرایی): دزدی

آیا فال قهوه و چای صحت دارد ؟

نباید از یاد ببریم که اسلام دین تعقل و اندیشه است.

ما معتقدیم که سرنوشت انسان نه در کارت های رنگارنگ تاروت

و نه در صفحه های برنجی با تصاویر عجیب و غریب

و نه در بین تفاله قهوه رقم نمی خورد.

این خود ما هستیم که سرنوشت خود را آن گونه که خواهد بود

با اعمال و رفتارها و تصمیمات مختارانه مان رقم می زنیم.

البته اراده خداوند و قضای او هم در بالاتر از هر اراده

و عزمی بر همین امر تعلق گرفته است. پس چه بهتر که زندگیمان را از مدار عقلانیت و شریعت خارج نسازیم و به سمت بیراهه های خطر نکشانیم.


منبع : ویکی پدیا چای

ویکی پدیا قهوه

حتما از بقیه موارد سایت دیدن نمایید :

 

 

بیشتر بخوان بیشتر بدان  گیاه مناسب دستشویی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.