لازانیا

لازانیا

لازانیا

سلام و درود بسیار به  همه آشپز باشی های خود در اینجا شما لازانیا

بهتر از هر جای دیگه آموزش میبینید.

پس لطفا با سایت جستیر همراهی بفرمایید.

 

 

لازانیا بدون فر

 مواد لازم برای لازانیا بدون فر

  • گوشت چرخ شده :500 گرم
  • لازانیا :2 بسته
  •  سوسیس:300 گرم
  • قارچ :500 گرم
  • سس کچاپ :1 عدد
  • فلفل دلمه ای:1 عدد
  • پنیر پیتزا :500 گرم
  • پیاز خرد شده:1 عدد
  • نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
  • روغن:به میزان لازم

طرز تهیه لازانیا بدون فر

برای درست کردن لازانیا بدون فر ابتدا مواد میانی لازانیا را آماده کنید، برای این کار یک عدد پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ کنید.

سپس گوشت را افزوده و با پیاز تفت دهید تا تغییر رنگ داده و قهوه ای شود، حالا سوسیس ها را خرد کرده و به تابه اضافه نمایید.

در ادامه فلفل دلمه ای را خرد کرده و بریزید و همه مواد را با هم تفت دهید تا نرم شوند،سپس نمک و فلفل را افزوده و اجازه دهید مواد با هم تفت بخورد.

در آخر سس کچاپ را افزوده و بگذارید مواد با هم پخته و سس غلیظ شود.

برای جلوگیری از له شدن قارچ ها آن را در تابه دیگری سرخ کرده و کمی نمک و فلفل بزنید.

در این فاصله لازانیا را در آب جوش بریزید و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش نمایید.

یک تابه مستطیل شکل را چرب کرده و چند ورق لازانیا داخل آن بچینید، سپس مقداری از مواد گوشتی ، چند تکه قارچ و کمی پنیر بریزید.

در ادامه لازانیا بچینید و دوباره مواد گوشتی ، قارچ و پنیر را اضافه نمایید. لایه ها را به همین شکل ادامه دهید تا مواد تمام شود.

لایه آخر را با مایه گوشت و پنیر به پایان برسانید و در تابه را ببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا برای نیم ساعت بپزد.

نکات تکمیلی در مورد لازانیا بدون فر

لازانیا بدون فر جزو غذاهای دانشجویی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
لازانیا بدون فر را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .


لازانیا با مرغ

مواد لازم برای تهیه لازانیا:

  • ورقه های لازانیا:16 عدد
  • مرغ پخته و ریش شده :دو پیمانه
  • سُس تند:یک قاشق غذاخوری
  • سُس گوجه فرنگی :دو قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا ی رنده شده :دو پیمانه
  • قارچ خرد شده:دو پیمانه
  • آویشن :یک قاشق چای خوری
  • پیاز خرد شده:یک عدد
  • پیاز حلقه شده:برای تزئین
  • گشنیز یا جعفری خرد شده:برای تزئین
  • روغن برای سرخ کردن :به میزان لازم

آموزش درست کردن لازانیا با مرغ

طرز پخت لازانیا:

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.سپس پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

بعد مرغ های پخته شده و ریش ریش شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید.

بعد از تفت دادن مرغ ها با پیاز ، قارچ خرد شده را به همراه سُس گوجه فرنگی ، آویشن و یک قاشق سس تند درون تابه بریزید و کمی تفت دهید.

در آخر مقداری نمک هم به آن اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.

پختن لازانیا

2/3 قابلمه ی بزرگی را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید ، بعد مقداری نمک و روغن داخل آن بریزید .

سپس ورقه های لازانیا را تک تک داخل آب جوش بریزید تا بعد از چند دقیقه نرم شوند.

وقتی ورقه های لازانیا نرم شدند، به آرامی آن ها را از داخل آب جوش در بیاورید و داخل آبکش قرار دهید و روی آن ها کمی آب ولرم بگیرید .

سپس روی پارچه تمیزی پهن کنید تا خشک شوند.

فر را با دمای 185 درجه ی سانتی گراد و یا 350 درجه ی فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.

یک ظرف مخصوص فر انتخاب کنید و کف آن را با مقداری روغن چرب کنید و روی آن مقداری هم سُس کچاپ بمالید.

کف ظرف را با 4 ورقه لازانیا بپوشانید و مقداری از مایه گوشتی و پنیر پیتزا را روی آن قرار دهید. و بعد یک ورقه دیگر لازانیا را روی آن قرار دهید و به همین ترتیب تا 4 ورقه این لایه ها را ادامه دهید و مابینشان از مایه گوشتی و پنیر پیتزا بریزید.

در آخر روی آن ها مقداری سُس و پنیر رنده شده بریزید و ظرف را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر گرم شده قرار دهید تا پنیر روی آنها آب شود.

روی لازانیای آماده شده را با پیاز حلقه شده و گشنیز و جعفری تزئین کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد لازانیا با مرغ

لازانیا با مرغ جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
لازانیا با مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


لازانیا بدون گوشت


لازانیا گوشت

 

مواد لازم

۴ نفر

  1. ۱ بسته لازانیا
  2. ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده
  3. ۷ عدد قارچ متوسط
  4. ۲ عدد فلفل دلمه ایی
  5. ۱ عدد پیاز
  6. ۱۰۰ گرم کره
  7. ۳ قاشق غ آرده
  8. ۲ لیوان شیر
  9. نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
  10. پنیر پیتزا به میزان دلخواه
  11. ۲ ق غ رب گوجه
  12. ذرت کنسروی دلخواه

مراحل

  1. مرحله اول پیاز نگینی خرد کرده تفت میدهیم سپس فلفل دلمه ایی و قارچ خرد شده را اضافه میکنیم

  2. و پس از سرخ شدن این مخلوظ گوشت چرخ شده را اضافه و بعد از سرخ کردن نمک و فلفل و زردچوبه میریزم و سپس رب گوجه و آماده که شد آن را کنار میگذاریم

  3. همزمان ورق های لازانیا رو در آب جوش ریخته و سپس مانند ماکارونی آب کش میکنیم

  4. برای درست کردن سس لازانیا یا همان سس بشامل ابتدا آرده را تفت داده تا بوی خامی آن برود سپس کرده را اضافه کرد. پس از حل شدن کرده آرام آرام شیر را اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا آرد گلوله نشود این موارد را روی شعله کم انجام میدهیم

  5. مرحله آخر یک لایه ورق لازانیا کف قالب میچینیم سپس مواد گوشتی و سس بشامل و سپس پنیر پیتزا و بازم یک لایه ورق لازانیا و بعد مواد گوشتی و سس و پنیر پیتزا و…….

  6. و در آخر به مدت ۲۵ الی ۳۵ دقیقه لازانیا را در فر با دمای ۱۸۰ قرار میدهیم، نوش جان


لازانیا در فر

مواد لازم برای طبخ لازانیا

  • لازانیا :یک بسته
  • قارچ:1 عدد بزرگ
  • پیاز:7 عدد
  • گوشت چرخ کرده :250 گرم
  • فلفل دلمه ای :1 عدد
  • نمک ، فلفل و زرد چوبه :به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری
  • پنیر پیتزای رنده شده :250 گرم
  • کره :30 گرم
  • آرد سفید :یک و نیم قاشق غذاخوری
  • شیرگرم:یک و نیم لیوان
  • سیب زمینی ورقه ای شده :به مقدار لازم در کف ظرف مورد نظر
  • ادویه مخصوص لازانیا که معمولا در خود بسته های لازانیا موجود است

پخت لازانیا در فر

 

اگر بخواهید لازانیا را در فر بپزید باید فر را از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و لازانیا را به مدت 35 الی 45 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزند .

در انتهای پخت لازانیا قسمت گریل فر را روشن کنید و حدود 10 دقیقه از بالا حرارت دهید تا پنیر روی لازانیا کمی طلایی شود. ولی مراقب باشید پنیر نسوزد.

لازانیا را وقتی از فر بیرون آوردید صبر کنید تا کمی از دمای پنیر پایین بیاید بعد سرو کنید.

 ‫لازانیا‬

 

مهمترین و کلیدی ترین نکات پخت لازانیا:

  • برای سریع تر درست کردن لازانیا میتوانید از سس مایونز استفاده کنید و مقداری از سس را داخل کیسه فریزر ریخته وانتهای آن را سوراخ کنید و مانند قیف به طور یکسان روی مواد بریزید.
  • هنگام پختن لازانیا روی حرارت گاز ،حتما روی آن شعله پخش کن بگذارید.
  • برای اینکه ورق های لازانیا بعد از آبکشی بهم نچسبند و خرد نشوند آنها را روی لبه آبکش و یا روی یک حوله تمیز قرار دهید.
  • در بسته بندی های لازانیا معمولا یک یا دو بسته کوچک ادویه های مخصوص لازانیا قرار دارد که میتوانید این ادویه جات را می توانید در مرحله آخر روی مواد لازانیا بریزید.
  • سعی کنید مایه لازانیا را کم چرب تهیه کنید.حتی از گوشت چرخ کرده گوسفندی بدون چربی استفاده کنید.
  • لازانیا دو نوع دارد که یک نوع آن نیمه آماده است و نیازی به جوشاندن در آب ندارد و نوع دیگر آن لازانیای معمولی است و روش درست کردن آن روی بسته بندی درج شده است.

نکات تکمیلی در مورد لازانیا

لازانیا جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
لازانیا را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

 


لازانیا اسفناج

مواد لازم لازانیای اسفناج و قارچ

اسفناج تازه 2.25 کیلوگرم
قارچ 1.35 کیلوگرم
پنیر ریکوتا 450 گرم
ورق لازانیای اسفناج یا ساده 450 گرم
شیر ½ 4 پیمانه
کره 1 پیمانه (240 گرم)
عصاره سبزیجات ¾ پیمانه
برگ جعفری ½ پیمانه
آرد سفید ½ پیمانه
پنیر گودا ½ پیمانه
پنیر پارمزان ½ پیمانه
سیر 3 حبه
نمک 3 قاشق چای خوری
فلفل سیاه آسیاب شده ¾ 1 قاشق چای خوری
جوز هندی رنده شده ½ قاشق چای خوری

طرز تهیه لازانیای اسفناج و قارچ

دقت کنید که فقط از برگ اسفناج استفاده کنید. برگ های اسفناج را با آب سرد بشویید و خوب آبکشی کنید بگذارید کمی آب آنها برود سپس خرد کنید.

طرز تهیه مواد لازانیا

تابه نسبتا بزرگی انتخاب کنید.

2 قاشق غذاخوری کره را در ظرفی ذوب کنید.

سیرهای خرد شده را در کره تفت دهید تا طلایی شوند.

برگ های اسفناج را اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید؛

بیشتر بخوان بیشتر بدان  طرز تهیه آب زغال اخته طبیعی

هر چند وقت یک بار اسفناج ها را تفت دهید.

پس از 4 تا 5 دقیقه آن ها را از ظرف خارج کنید.

توجه داشته باشید در نهایت اسفناج های تفت داده شده آب نداشته باشند.

اسفناج ها را به همراه پنیر ریکوتا،

2 قاشق چای خوری نمک

و 1 قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه در کاسه ای بریزید.

قارچ ها را به صورت ورقه های ضخیم خرد کنید

. کره (5 تا 6 قاشق غذاخوری) را در تابه ای بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید.

⅔  قارچ ها را به کره اضافه کنید

و آن ها را تا زمانی که نرم شوند تفت دهید.

سپس ¼ پیمانه عصاره سبزیجات را اضافه کنید

و تا زمانی که تمام مایع بخار شود و قارچ ها بپزند،

به حرارت دادن ادامه دهید.

سپس قارچ های پخته شده را به کاسه ای منتقل کنید.

و ⅔ جعفری های خرد شده را با قارچ ها مخلوط کنید.
4 پیمانه شیر را گرم کنید.

 

طرز تهیه سس لازانیا

8 قاشق غذاخوری کره را در ظرفی ذوب کنید،

زمانی که کره شروع به حباب زدن کرد،

آرد را اضافه کنید و آن را به مدت 1 دقیقه با کره تفت دهید.

سپس شیر گرم شده را به آرامی اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید

تا سس غلیظ و یک دست شود. سپس سس را از روی حرارت بردارید

و مقداری نمک، فلفل و جوز هندی

رنده شده را به همراه ½ پیمانه مخلوط پنیرهای رنده شده به آن اضافه کنید

گذاشتن لازانیا در فر

فر را با دمای 350 درجه گرم کنید.

½ پیمانه از سس شیر و پنیر را برای آخر کار و زمان سرو کناری بگذارید،

سپس لایه های لازانیا را بچینید:

در یک ظرف با ابعاد 22*32، ½ پیمانه سس بریزید،

سپس ورق های لازانیا را روی سس بچینید

و روی ورق ها به ترتیب، 1 پیمانه از مخلوط اسفناج، 1 پیمانه از مخلوط قارچ و ½ پیمانه از سس سفید بریزید.

این لایه ها را تکرار کنید و در لایه آخر، روی ورق های لازانیا، ½ پیمانه سس سفید و بعد از آن ½ پیمانه پنیر رنده شده بریزید.

ظرف لازانیا را در فر قرار دهید و به مدت 1 ساعت تا 1 ساعت و 15 دقیقه بپزید تا رویه آن طلایی قهوه ای شود.

لازانیا را به مدت 20 دقیقه قبل از سرو در دمای اتاق قرار دهید.

قبل از سرو غذا، 2 قاشق غذاخوری کره را در ظرفی ذوب کنید

و ⅓ باقیمانده از قارچ های خام را به همراه مقداری نمک و فلفل در آن تفت دهید تا نرم شوند. سپس ¼ پیمانه از عصاره سبزیجات را در آن بریزید و بعد از اینکه مایع درون ظرف بخار شد، ⅓ باقیمانده از جعفری ها را در آن بریزید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
½ پیمانه از سس را که نگه داشته بودید با ½ پیمانه شیر مخلوط کنید. این مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم و یک دست شود. سپس برش های لازانیا را با مخلوط قارچ پخته شده با جعفری تزیین کنید و آن ها را با سس سفید گرم سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد لازانیای اسفناج و قارچ

لازانیای اسفناج و قارچ جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
لازانیای اسفناج و قارچ را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .


لازانیا رولی

روش تهیه لازانیا رولی با گوشت چرخکرده و پنیر پارمسان

روش درست کردن لازانیا رولی

مواد لازم:

12 ورق لازانیا
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1/2 پوند چرخکرده بوقلمون / گوشت گاو چرخکرده
1/2 پیاز
3-4 بوته سیر
2 فنجان گوجه فرنگی خرد شده یا پوره گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری ادویه یا چاشنی ایتالیایی خشک (مخلوط گیاهان)
1 قاشق غذا خوری فلفل قرمز خشک (برای تندی اختیاری است)
نمک و فلفل سیاه، به مقدار لازم
1 (15 اونس) ظرف پنیر ریکوتا
1 عدد تخم مرغ بزرگ
2 بند انگشت کوچک برگ جعفری تازه 1 فنجان پنیر موتزارلا خرد شده
1 فنجان تازه پنیر پارمسان
1 قاشق چای خوری نمک
فلفل سیاه تازه 1/2 قاشق چایخوری
 

روش درست کردن لازانیا رولی خوشمزه

طرز تهیه:
پیاز و سیر را به خوبی ریز ریز کنید.
روغن زیتون را در ظرفی گرم کنید و سیر و پیاز را در ان بریزید تا نرم شود. بوقلمون / گوشت گاو را اضافه کنید و هم بزنید تا آب گوشت گرفته شود.
-گوشت را با نمک، فلفل، چاشنی ایتالیایی (مخلوط گیاهان) و ترشی فلفل قرمز را برای تندی بگذارید تا برشته شود.
– برای سس گوشت به روش رستورانی، هرگونه چربی اضافی گوشت را از تابه بیرون بکشید و گوشت را در یک پروسه در حدود یک دقیقه بگذارید تا گوشت به دانه های کوچکتر برسد. (اگر این کلر برایتان سخت است و یا سس گوشت خانگی درست دارید از این مرحله صرف نظر کنید).

 

– گوشت را به تابه بازگردانید و پوره گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید. اگر از پوره گوجه فرنگی استفاده می کنید، ممکن است مجبور شوید حدود یک فنجان آب اضافه کنید. بگذارید آن را به آرامی 10-15 دقیقه جوش بخورد دهید.

روش پخت آسان لازانیا

 

– در حالی که در حال قُل زدن است میتوانید کار ورقه های لازانیا را شروع کنید.
طبق دستورالعملهای بسته، ورق های لازانیا را در آب نمک قرار دهید.
– در یک کاسه ، پنیر ریکوتا، نیمی از موتزارلا، نیمی از پنیر پارمسان، یک عدد جعفری، تخم مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. –
برای جمع آوری رول های لازانیا، ورق ها را روی کاغذ مخصوص یا کاغذ موم قرار دهید. مخلوط پنیر ریکوتا را در امتداد ورق ها پخش کنید، سپس با قاشق ترکیبی از گوشت را نیز در هر ورق قرار دهید. هرکدام از ورقه های لازانیا را به صورت جداگانه رول کنید.
در انتهای ظرف پختی که میخواهید استفاده کنید، یک لایه نازک از سس گوشت را پهن کنید. سپس رول های لازانیا را در ظرف و روی آن یک لایه سس گوشتی بیشتر قرار دهید.
پنیر موزارالا باقی مانده، پنیر پارمسان و جعفری را به صورت یکنواخت روی آن پهن کنید.
-ظرف را با فویل بپوشانید تا اطمینان حاصل کنید که پنیر به ظرف نچسبیده و در دمای 375F را در مدت 35-40 دقیقه بپزید.

لازانیا خوشمزه

طرز تهیه لازانیا

 

لازانیا

لازانیا هم مثل ماکارونی یکی از انواع پاستاهای خوشمزه

و بسیار پرطرفدار در جهان است که این غذا هم مثل انواع پاستاها

اصالتی ایتالیایی دارد. لازانیا از نظر مواد شباهت هایی هم به پیتزا دارد

 

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سس لازانیا

  • شیر ۱ لیوان
  • کره ۲۵ گرم
  • نمک مقدار کمی
  • آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه

طرز تهیه سس لازانیا

ابتدا کره و شیر را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط یکسان شود و در یک تابه کوچک آرد سفید را می ریزیم و روی حرارت کم تابه را می گذاریم و مرتب آرد را تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس کره را داخل شیرداغ کن قرار می دهیم

بیشتر بخوان بیشتر بدان  تخمه آفتابگردان لیمویی

و روی حرارت کم می گذاریم تا به مرور زمان آب شود و آرد بو داده شده را به آن می افزاییم و کمی نمک روی کره می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم تا آرد و کره یکدست شوند و رنگی شبیه کاراملی به خود گرفته باشد.آن وقت شیر را کم کم به مواد می افزاییم

و مواد را پیاپی هم می زنیم تا تمام شیر را اضافه کرده باشیم. زمانی که سس ما غلیظ شد شیرداغ کن را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود.می توانیم در مرحله آخر که سس غلیظ شد برای طعم بهتر آن کمی خامه نیز به آن اضافه کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم لازانیا

  • پیاز ۲ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • لازانیا ۱ بسته
  • قارچ ۱۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • پودر آویشن به اندازه کافی
  • گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت

طرز تهیه لازانیا

اولین کاری که لازم است انجام دهیم اینست که فر را روشن کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهیم تا گرم شود. سپس فلفل دلمه ای را می شوییم و روی تخته به صورت مربع های کوچک خرد می کنیم و در بشقابی قرار می دهیم

و آنگاه قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم و سریع آبکش می کنیم و ورقه ورقه خرد می کنیم و کنار می گذاریم. پیازها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و داخل تابه ای روغن می ریزیم

و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و بعد پیازها را در روغن تفت می دهیم تا نرم شوند.تا کمی طلایی شدن پیازها،سیرها را نیز پوست می گیریم و می شوییم و خرد می کنیم و به پیازها اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

زمانی که سیرها و پیازها سرخ شدن گوشت چرخ کرده را به آن ها می افزاییم و تفت می دهیم تا گوشت رنگش تغییر کند و کمی سرخ شود. قارچ ها را اضافه می کنیم و حرارت را ملایم می کنیم تا قارچ ها سرخ شوند و آب آن زود تبخیر شود

و بعد فلفل دلمه ای های خرد شده را به گوشت می افزاییم و تفت می دهیم و پیاپی مواد را مخلوط می کنیم تا نسوزند و در آخر رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و پودر آویشن روی مایه لازانیا می پاشیم و مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا منسجم شوند

پختن لازانیا

و تقریبا ۱ لیوان آب داخل تابه می ریزیم و صبر می کنیم تا خوب گوشت پخته شود و آب آن تبخیر شود و شعله را خاموش می کنیم.و در ظرفی آب ولرم می ریزیم و ورق لازانیا ها را به مدت ۳ دقیقه در آب ولرم قرار می دهیم تا نرم شوند

و داخل ظرف پیرکسی را با یک قلم مو آشپزخانه خوب چرب می کنیم و از سس لازانیامون کف پیرکس می ریزیم و کاملا با سس می پوشونیم و یک ورق از لازانیاها را کف ظرف می گذاریم و از مایه گوشت روی ورق می ریزیم

و با کف قاشق روی ورق لازانیا را کاملا پوشش می دهیم و سعی می کنیم تا خیلی از مایه گوشت ورق ها را پر نکنیم چون زمان برش زدن لازانیا مایه گوشت بیرون می ریزد پس بهتر است سعی کنیم تعداد لایه ها را بیشتر کنیم.

پس از ریختن مایه روی ورق لازانیا روی آن سس می ریزیم و بعد پنیر پیتزا روی سس می ریزیم و مجددا یک ورق لازانیا می گذاریم و مایه گوشت و سس و پنیر می ریزیم و هر چند لایه که تمایل داریم ادامه می دهیم و در لایه آخر ورق را می گذاریم

و روی آن را کاملا با سس لازانیا می پوشانیم و بعد با پنیر آن را کامل می پوشانیم این کار برای این است که لازانیا خشک نشود و روی پنیر پیتزا کمی سس قرمز یا کچاب می ریزیم برای تزئین لازانیا و داخل فر قرار می دهیم تا به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر لازانیا پخته شود.


لازانیا با شیر

مواد لازم

سس گوشت

  • 900 گرم گوشت چرخ کرده
  • 1 عدد پیاز خرد شده
  • 4 حبه سیر رنده شده
  • 1000 گرم پوره گوجه فرنگی
  • 60 گرم رب گوجه فرنگی
  • 240 گرم آب
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • 1 قاشق چای خوری پودر پونه کوهی
  • 1 قاشق چای خوری پاپریکا
  • 2 عدد برگ بو
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

سس بشامل

  • 90 گرم کره
  • 85 گرم آرد
  • 720 گرم شیر ولرم
  • 60 گرم پنیر پارمژان
  • ¼ قاشق چای خوری نمک
  • ¼ قاشق چای خوری فلفل
  • ¼ قاشق چای خوری جوز هندی

لازانیا

  • مقدار لازم لازانیا
  • مقدار لازم پنیر پیتزا رنده شده

طرز تهیه

سس گوشت

  1. ابتدا ماهیتابه را روی حرارت بگذارید و روغن زیتون رو داخلش بریزید. کمی که حرارت دادید گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید. کمی تفت بدید و با قاشق چوبی از هم باز کنید.

  2. پیاز و سیر رو اضافه کنید و بعد از کمی هم زدن، نمک و فلفل و پونه رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت به رنگ قهوه ای در بیاد.

  3. رب گوجه و پوره گوجه رو به همراه آب و برگ بو به گوشت اضافه کنید و صبر کنید تا جوش بیاد. بعد از جوش آمدن حرارت رو کم کنید و بگذارید حدود 1 ساعت آروم بپزه تا آبش کشیده بشه و غلیظ بشه.

    بعد از پخت بذارید خنک بشه

سس بشامل

  1. در قابلمه ای کره را بریزید تا روی حرارت آب بشه و آرد رو اضافه کنید. تند هم بزنید تا یه چیزی شبیه خمیر شکل بگیره.

  2. به آرومی شیر ولرم رو اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا گلوله گلوله نشه

  3. تا جایی هم بزنید که یک سس نرم و یکدست داشته باشیم. از روی حرارت بردارید و به سس نمک، فلفل، جوز هندی و پنیر پارمژان رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه

لازانیا

  1. فر رو روشن کنید و روی 180 درجه بگذارید

  2. مقداری از سس گوشت رو کف ظرف لازانیا بریزید و یکدست پخش کنید

  3. پاستا رو روی سس گوشت بچینید و یک سوم سس گوشت رو روی پاستا بریزید و صاف کنید

  4. سپس یک چهارم سس بشامل رو روی گوشت بریزید و روش کمی پنیر پیتزا رنده شده بریزید

  5. این کار رو تکرار کنید و در نهایت روی همه مواد سس بشامل رو که ریختین کمی پنیر پیتزا رنده شده بریزید

  6. فویل آلومینیومی رو چرب کنید و روی ظرف رو با فویل بپوشونید. چرب کردن فویل باعث میشه پنیر بهش نچسبه

  7. به مدت 40 دقیقه در فر بپزید و بعد فویل رو بردارید و 15 دقیقه دیگه بپزید تا روش قهوه ای بشه

  8. قبل از سرو اجازه بدید 15-20 دقیقه خنک بشه. نوش جان

یادداشت

  • اجازه ندید رنگ سس بشامل عوض بشه
  • اگر لازانیا رو داغ داغ برش بزنید از هم وا میره

منبع : ویکی پدیا

دیگر موارد سایت :

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *