ماهی سالمون

سلام به تک تک شما عزیزان دل

به سایت جستیر خوش امدید

ما در اینجا تمام مطالب و اطلاعات مربوط به ماهی سالمون را برایتان جمع اوری

کرده ایم

 

ماهی سالمون نروژی

ماهی سالمون نروژی
ماهی سالمون نروژی

ماهی سالمون نروژی تازه (واردات ویژه از نروژ)

جالب است بدانید

طبق اظهارات معاون سازمان شیلات: ماهی سالمون پرورشی در ایران وجود نداشته و

تماما وارداتی می باشد؛ و مبلغ هر کیلو از این نوع ماهی وارداتی بالای ۲۴۰ هزار

تومان در بازار عرضه می گردد.

ماهی هایی که به عنوان سالمون و با قیمت های در رنج کیلویی ۳۰ الی ۵۰ هزارتومان

در حال عرضه هستند، تماما ماهی قزل آلای پرورشی می باشد و به قزل آلای سالمونی

معروف است.

دلیل تفاوت رنگ گوشت این قزل آلا ها به دلیل تغذیه این ماهی با غذای رنگی، می

باشد؛ و فروش گرانتر قزل آلای سالمونی در حالی است که گوشت آن هیچ ارزش

غذایی بیشتری نسبت به قزل آلای معمولی نداشته و تنها راهی برای سواستفاده شیادان

می باشد.

و مورد دیگری که قابل اشاره است؛ ماهی سالمون به ۲ صورت، تازه و منجمد وارد

میشود و بعضی افراد که اقدام به فروش فیله این ماهی با قیمت های پایین تر می کنند،

در اصل ماهی منجمد را تهیه و بعد از خارج شدن این ماهی از انجماد اقدام به تهیه فیله

و فروش آن میکنند.

که این نوع فیله ها از نظر ارزش غذایی، دارای کیفیت و ارزش بسیار پایین تری نسبت

به ماهی تازه هستند؛ به همین دلیل توجه داشته باشید که همیشه از مراکز اصلی و وارد

بیشتر بخوان بیشتر بدان  چگونه از بخارپز استفاده کنیم

کننده این ماهی را خریداری کنید.

ویژگی های ماهی سالمون نروژی نسبت به ماهی قزل آلا:

این غذای دریایی سرشار از اسید چرب امگا ۳ و پروتئین بوده و سطح استرس را به

مقدار قابل توجهی کاهش می‌دهد.

برخی از خواص ماهی سالمون عبارتند از:
– برای سلامت قلب و عروق مفید است.
– برای کاهش استرس مفید است.
– سطح کلسترول بد را کاهش می‌دهد.
– برای پیشگیری و کنترل فشارخون بالا مفید است.
– عملکرد مغز را تقویت می‌کند.
– از پوست در مقابل اشعه UV محافظت می‌کند.

ماهی سالمون کم کالری بوده و مقدار چربی‌های اشباع شده در آن ناچیز است ولی

سرشار از پروتئین و اسیدهای چرب ضروری امگا ۳ است.

امگا ۳ها چربی‌های مفید و سالمی هستند که بدن قادر به تولید آن نیست.این اسیدهای

چرب ضروری مسئولیت محافظت از پوست، تقویت عملکرد قلب و افزایش سلامتی

قلب را بر عهده دارند.

۱۱۳ گرم از این ماهی ۸۷ درصد از نیاز روزانه بدن به امگا۳ را تامین می‌کند و این

مقدار فراوان، اثرات بسیار مفیدی برای سیستم قلب و عروق خواهند گذاشت؛ از بروز

حملات قلبی، ریتم‌های نامنظم قلب، لخته شدن خون درون رگ‌ها پیشگیری کرده و

مقدار کلسترول بد را نیز کاهش می‌دهد. علاوه بر موارد ذکر شده، تحقیقات نشان داده

مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ مقدار استرس را در فرد به مقدار قابل توجهی کاهش

می‌دهد.

تفاوت ماهی سالمون نروژی با قزل آلا گوشت نارنجی (قزل سالمونی)!؟

مصرف کنندگان عزیز با استفاده از اطلاعات زیر، میتوانید تفاوت ماهی سالمون

نروژی از قزل آلا سالمونی را تشخیص دهید و با آسودگی خیال، خرید کنید.

  • ماهی کامل: (تفاوت ظاهری ماهی سالمون و قزل آلا)
    1. نیمه پایین تن سالمون، بر خلاف قزل آلا خال ندارد.
    2. فک بالای ماهی سالمون، هرگز از چشمش بالاتر نمی‌رود. اما فک قزل آلا همیشه بالاتر از چشم آن است.
    3. ماهی های که توسط تک ماهی ارائه می‌شود، تمام در باکس های
    4. پلمپ شده از مبدا (نروژ) به مشتریان ارائه شده  و دارای برچسب
    5. اطلاعات کامل(شناسنامه بار) می‌باشد که تمامی اطلاعات تاریخ
    6. صید، بارگیری، ارسال،انقضا،وزن دقیق،شرکت صادر کننده، وارد
    7. کننده و… در این برگه درج شده است
    8. ماهی سالمون تازه که از نروژ وارد میشوند تماما توسط شرکت مبدا،
    9. شکم آنها خالی، شستشو و بعد بسته بندی و یخ گیری می شوند (در
    10. ویدیوی زیر میتوانید این مراحل را مشاهده کنید)
بیشتر بخوان بیشتر بدان  غذاهای تایلندی

مواد مغذی و خواص سالمون نروژ

ماهی سالمون نروژی  نسبت به سایر ماهی ها داری میزان بالای اسید های چرب غیر

اشباع امگا3 است. همچنین میزان پروتئین در این ماهی بالا است. این ماهی علاوه بر

دارا بودن ویتامین های ارزشمند دارای میزان بالایی ویتامین ارزشمند D و E است.

مواد معدنی این ماهی بسیار عالی و شامل سلنیوم، کلسیم، پتاسیم، ید، منیزیم ، منگنز

و…. می باشد.

گوشت سالمون نروژی ارزشمند و دارای خواص درمانی و سلامتی بسیاری است زیرا

چربی غیر اشباع این ماهی بالا است. از خواص بی شمار این ماهی میتوان به : سلامت

قلب و عروق،کاهش استرس، پیشگیری و کنترل فشارخون بالا، تقویت عملکرد مغز،

محافظت پوست در مقابل اشعه UV ، تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از سرطان،

سلامتی و تقویت استخوان، سلامتی چشم و دید بهتر، سلامتی گوش و شنوایی بهتر،

جلوگیری از آلزایمر و زوال عقل، بهبود سیستم گوارش و …. اشاره نمود.

 

در صورت علاقه مندی از مطالب زیر دیدن فرمایید:

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.