مغز بادام

با سلام خدمت بازديدکنندگان سايت جستیر عزيز، بادام همچون گردو و پسته ازجمله آجیل‌های خوشمزه‌ای است که اتفاقا خواص بسیاری هم برای سلامتی دارد. مغز بادام از میوه‌ی درخت بادام به‌دست می‌آید. این آجیل خوشمزه، خواص درمانی زیادی نیز دارد که در ادامه به برخی از خواص بادام اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید…

مغز بادام زمینی

مغز بادام زمینی
مغز بادام زمینی

۱- درمان اگزما و پسوریازیس

بادام زمینی به دلیل دارا بودن خواص ضد التهابی به درمان بیماری‌های پوستی مانند اگزما یا پسوریازیس کمک می کند. علاوه بر آن اسیدهای چرب موجود در بادام زمینی سبب می شود تا تورم و قرمزی پوست که ناشی از این بیماری ها است از بین برود و پوست شاداب تر باشد.

۲- درمان آکنه و جوش صورت

بادام زمینی دارای مقادیر بسیار زیادی از ویتامین ای، روی و منیزیم است که باعث می‌شود پوست پاکسازی شده و آکنه و جوش صورت از بین برود.

مغز بادام زمینی
مغز بادام زمینی

۳- تقویت طحال و ریه

مصرف بادام زمینی کلسترول خوب خون را بالا می برد و سبب می شود تا ریه و طحال تقویت شوند.

۴- شادابی و جوانسازی پوست صورت

بادام زمینی با دارا بودن مقادیر قابل توجهی از منیزیم و ویتامین c و اسیدهای چرب، سبب افزایش تولید کلاژن پوست شده و چین و چروک را درمان می کند و در نتیجه باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

۵- درمان آفتاب سوختگی

مصرف ویتامین e یکی از درمان های مناسب برای آفتاب سوختگی است و از آن جایی که بادام زمینی دارای مقادیر بسیار زیادی از ویتامین e است، می تواند کمک بسیار زیادی در درمان آفتاب سوختگی داشته باشد.

۶- تقویت رشد مو

بادام زمینی با دارا بودن اسیدهای چرب امگا ۳ سبب افزایش رشد مو و تقویت فولیکول مو می شود. همچنین بیوتین موجود در بادام زمینی یکی از عوامل مهم برای جلوگیری از ریزش مو است.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  اختلال پرخوری عصبی

۷- لاغری و کاهش وزن

مصرف مواد غذایی حاوی فیبر یکی از روش های مناسب برای لاغری و کاهش وزن است. فیبر بسیار زیادی که در بادام زمینی وجود دارد سبب دفع سموم شده و با کمک به کاهش اشتها سبب لاغری و کاهش وزن می شود. با مصرف بادام زمینی در زمان گشنگی، می توانید تا حد بسیار زیادی اشتهای خود را کاهش دهید و به کاهش وزن خود کمک کنید.

۸- درمان دیابت و قند خون

منگنز بسیار زیادی که در بادام زمینی وجود دارد، سوخت و ساز چربی‌ها و کربوهیدرات‌ ها را افزایش می دهد و سبب درمان و بهبود قند خون و دیابت می شود.

۹- درمان کبد چرب

مصرف بادام زمینی احتمال ابتلا به سنگ کیسه صفرا و سایر بیماری های صفرا را کاهش می دهد و سبب پاکسازی کبد و کاهش بیماری کبد چرب می شود.

۱۰- درمان سرماخوردگی

از آن جا که بادام‌ زمینی حاوی مقادیر بسیار زیادی از ویتامین c است، سبب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و در درمان سرما خوردگی و آنفولانزا بسیار موثر است.

مغز بادام درختی

ريشه درخت بادام بسيار قوی است. اين درخت می تواند حتی با کمی رطوبت نيز رشد کند. برگهای آن بيضی، باريک، نوک تيز و برنگ سبز می باشد. گلهای آن بسيار زيبا و برنگ صورتی است. در اوائل بهار شکوفه های بادام ظاهر می شود.

بطور کلي دو نوع بادام وجود دارد :
1- بادام شيرين Sweet Almond
2- بادام تلخ Bitter Almond

مغز بادام هندی

مغز بادام هندی
مغز بادام هندی

بادام هندی (نام علمی: Anacardium occidentale) درختی گرمسیری و همیشه‌سبز است که دانهٔ بادام هندی و سیب بادام هندی را تولید می‌کند. این درخت می‌تواند تا ۱۴ متر رشد کند.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  جویدن

دانهٔ آجیلی بادام هندی بر خلاف سایر دانه‌های آجیلی، حاوی نشاسته به‌میزان ۱۰ درصد وزن خویش است. بادام هندی سرشار از کالری است، به‌طوری‌که هر یکصد گرم از آجیل بادام هندی حاوی ۵۵۳ کیلوکالری انرژی است.

مغز بادام کوهی

مغز بادام کوهی از میوه رسیده درخت بادام کوهی و درست در انتهای مرحله خشک شدن میوه این درخت حاصل می آید، در کل این میوه همانند بادام شیرین در ابتدا سبز و پوشیده از کرک بوده،به مرور زمان و با رسیدن میوه، به تدریج پوشش خارجی سبز رنگ خشک شده و پوست آن نیز سفت و سخت می‌شود و مغز بادام کوهی در داخل آن رشد کرده و آماده استفاده می‌شود.
درختان بادام کوهی عموماً بسته به شرایط جوّی در انتهای فصل بهار و یا ابتدای تابستان به ثمر می نشینند.
مغز دانه های بادام کوهی بصورت طبیعی تلخ می باشند، اما با روش های محلی و سنتی بوسیله چندین بار جوشاندن در آب جوش و پاستوریزه کردن این دانه ها،
مغز بادام کوهی را فرآوری، پاستوریزه و تلخی آنرا گرفته و به اصطلاح شیرین میکنند.

مغز بادام تلخ

بادام تلخ نیز مانند دانه‌های هلو، زردآلو، آلو، سیب، به و گیلاس از آمیگدالین تشکیل یافته‌است که می‌تواند در بدن تبدیل به سیانید شود. در تمام دنیا دو نوع بادام وجود دارد: بادام شیرین و بادام تلخ. بادام تلخ باید به منظور از بین رفتن مواد شیمیایی سمی موجود در آن حرارت داده شود یا پاستوریزه شود. بادام سرشار از پروتئین، ویتامین E، کلسیم، منیزیم، پتاسیم و آهن است که برای بدن مفید می‌باشد؛ اما مصرف بادام تلخ به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

 

منبع : ana.ir ، ویکی پدیا

 

بیشتر بخوان بیشتر بدان  پروتئین سویا چیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.