چگونه با همسر باردار خود رفتار کنیم
سلام خدمت کاربران عزيز به سايت جستير خيلي خوش آمديد؛ چگونه با همسر باردار خود رفتار کنیم ؟ در اين مطلب ميخواهيم درباره ي این موضوع اطلاعاتی در اختيار شما قرار دهيم ما را تا انتهاي مطالب همراهي بفرماييد.
در انجام کارهای روزانه به همسرتان کمک کنید:
اگر می خواهید بدانید که چگونه با همسر باردار خود رفتار کنیم، بهترین کار کمک کردن است. برای آسایش بیشتر همسرتان هرکاری که میتوانید انجام دهید تا از وظایف روزانهاش بکاهید، به این ترتیب پریشانی او را کمتر کرده و همسرتان از همه جهات احساس بهتری خواهد داشت و بالاترین امتیاز را بعنوان پدر آینده دریافت خواهید کرد. اگر همسرتان ساعت سه بعد از نیمه شب هوس بسنتی کرد و در خانه بستنی نداشتید؟ بهتر است از قبل فکر تهیه آنرا کرده باشید.
به او گوش کنید، سپس پاسخ بگوئید:
گفتگوی شما درباره ورزش، سیاست یا هرچه که طی روزتان اتفاق افتاده است، باید در درجه دوم قرار بگیرد، بهتراست تمرکز شما بر صحبت های همسرتان و احساسش از حالت تهوع صبحگاهی، افزایش وزن و پریشانی درباره آزمایشهای بارداری باشد.
با تغییرات خلقی کنار بیایید:
احتمالا همسرتان تغییرات احساسی زیادی را تجربه میکند. به خودتان یادآوری کنید که علت بسیاری از این مشکلات هورمونهاست و در پاسخگویی به این احساسات زیاده روی نکنید.
پشتیبانی خود را نشان دهید:
همسرتان باید بسیاری از عادتهای نادرست را ترک کند، بنابراین در این مسیر او را همراهی کنید. در صورت امکان در ملاقاتها با پزشک حضور یابید و با همسرتان مهربان تر باشید.
از دستان خود استفاده کنید:
پشت، گردن، شانه و پاهای همسرتان را ماساژ یا نوازش کنید به هر طریقی که برای او لذتبخش است و هر زمانیکه او دوست دارد. تمامی وزن اضافی که همسرتان حمل میکند به معنای تنش زیادی است که او در وجود خود دارد. با این کار میتوانید به رهایی او از این تنش ها کمک کنید.
درباره آمیزش با او حساس باشید:
ممکن است، همسرتان خواستار نزدیکی با شما بوده یا نباشد. درصورتیکه او خواستار است، روشی را بیابید که آسودهترین حالت برای اوست.
محبت و علاقه خود را به روشهای مختلف به او نشان دهید:
این مورد همان نکته طلایی برای افرادی است که می خواهند بدانند چگونه با همسر باردار خود رفتار کنیم. حرکات فیزیکی ملایم مثل در آغوشکشیدن، بوسیدن یا دستدر دست، میتواند نتایج احساسی عظیمی را حاصل کند. بهتر است گهگاهی به این ترتیب محبت خود را ابراز کنید.
اتاق نوزاد را آماده کنید:
آنرا رنگ کنید و اجازه دهید، بوی رنگ از خانه خارج شود (بوی رنگ برای مادر و نوزاد مضر است). همچنین کفپوش و مبلمان آنرا قبل از موعد زایمان آماده کنید تا قبل از زمان تولد نوزاد، بوی پاک کنندهها و رنگ مبلمان جدید از بین رفته باشد.
محیط منزل را برای ورود کودک ایمن کنید:
پریزهای برق را بپوشانید، مبلمان سنگین را به دیوارها بچسبانید، اگر منزلتان پله دارد آنرا توسط دروازههای مخصوص کودک ایمن کنید و غیره… . با اینکه چهار دست و پا رفتن کودک و کشف اطراف به نظر شما بسیار دور میآید، اما قبل از اینکه متوجه شوید، آن روز فرا می رسد.
آینده فرزندتان را بیمه کنید:
درصورتیکه از قبل این کار را نکردهاید، برای او حساب پساندازی باز کنید و در صورت تمایل بیمه سلامتی و عمر او را تهیه کنید.
در شیردهی به همسرتان کمک کنید:
همسرتان بعد از زایمان مطمعنا بسیار خسته است. اگر نوزاد را با شیرخودش تغذیه میکند، میتوانید با برخواستن و آوردن نوزاد به بستر به نوعی همسرتان را یاری کنید. زیرا ذخیره کمی انرژی نیز برای همسرتان بسیار سودمند خواهد بود و شما نیز اثرات مثبت انرژی بیشتر او را در زندگیتان خواهید دید.
به خودتان یادآوری کنید که دیگر شماره یک نیستید:
درک این نکته ساده است که چنین دوره جدیدی فرا خواهد رسید، زمانیکه این مسئله آشکار شد و نوزادتان به فرد شماره یک در خانه تبدیل شد، احساس متفاوتی خواهید داشت. اگر از قبل آماده باشید این دگرگونی نیز برای خانواده جدید شما نتیجه خوبی به همراه خواهد داشت.
نکات دیگر:
- اگر همسر شما در حال تغییر روش زندگی مانند ترک سیگار و… و آماده شدن برای بارداری است از او حمایت کنید. اگر شما نیز چنین عادتی دارید شروع به ترک آن کنید.
- مدام همسرتان را در آغوش بگیرید. بسیاری از زنان طی این دوره خاص از زندگی از در آغوش گرفته شدن لذت می برند.
- هر از چند گاهی، بدون دلیل خاصی برایش گل بخرید.
- عادت کنید که هر از چند گاهی کتاب بارداری مورد علاقه خود را باز کنید و با همسرتان به مطالعه آن بپردازید.
- بدون آنکه از شما درخواست شود، کارهای منزل مانند گردگیری و نظافت را انجام دهید.
- اگر همسرتان از حالت تهوع و استفراغ رنج می برد، سعی کنید غذای موردعلاقه اش را فراهم کنید.
- برای همسر و فرزند در راه تان هدیه بخرید.
- ترجیحا سعی کنید در این مدت حیوانی در خانه نگه ندارید.
در صورت علاقه مندی از مطالب زیر دیدن فرمایید:
- پیرکوین چیست
- چگونه به فروشگاه اینترنتی اعتماد کنیم
- اسکیزوفرنی چیست
- نحوه دریافت کارت سوخت
- طرز تهیه موهیتو لیمو