کره بادام زمینی چه مارکی خوبه

سلام خدمت کاربران عزيز به سايت جستير خيلي خوش آمديد در اين مطلب ميخواهيم درباره ي کره بادام زمینی چه مارکی خوبه اطلاعاتی در اختيار شما قرار دهيم ما را تا انتهاي مطالب همراهي بفرماييد.

کره بادام ‌زميني چیست

کره بادام ‌زميني جزو لذيذترين محصولات تهيه شده از بادام‌زميني است و حدود يک سوم بادام ‌زميني کشت شده در سراسر دنيا، صرف تهيه کره ي آن مي‌شود. اما ببينيم خوردنش به چه کساني توصيه مي‌شود و براي چه کساني ممنوع است.

خواص کره بادام زمینی

کره بادام زمینی چه مارکی خوبه
کره بادام زمینی چه مارکی خوبه

کره بادام زمینی برای قلب

کره بادام‌زمینی مانند روغن زیتون سرشار از اسیدهای چرب پلی اشباع‌نشده (PUFA) و مونو اشباع‌نشده (MUFA) است. در حقیقت چربی موجود در کره بادام‌زمینی به صورت 20 در صد اشباع، 50 درصد مونو غیراشباع و 30 درصد پلی غیراشباع است. مقادیر بالای اسیدهای چرب چند اشباع‌نشده که در روغن زیتون نیز وجود دارد، چربی‌های مناسبی برای سلامت قلبی عروقی می‌باشد. همچنین این کره گیاهی، سرشار از پتاسیم می‌باشد که برای تنظیم فشارخون مناسب می‌باشد؛ اما در مصرف کره بادام‌زمینی نباید زیاده‌روی نمود؛ زیرا 30 درصد چربی موجود در کره بادام‌زمینی امگا 6 است و افزایش نسبت امگا 6 به نسبت امگا 3 در رژیم غذایی فرد را مستعد ابتلا به بیماری‌های قلبی می‌کند. مگر اینکه متناسب با افزایش مصرف منابع امگا 6 (که بیشتر در روغن‌های گیاهی وجود دارد) مصرف چربی‌های امگا 3 (مانند ماهی، میگو و …) نیز افزایش یابد.

ضد ديابت

جالب است بدانيد ثابت شده که مصرف منظم کره بادام‌زميني (حداقل 5 قاشق غذاخوري در هفته) مي‌تواند از بروز ديابت نوع 2 در زنان پيشگيري کند. فيبر و منيزيم موجود در کره بادام‌زميني از جمله دلايل خاصيت ضدديابتي اين ماده غذايي هستند.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  دانلود آهنگ میخوام از شما بخونم شما که غریبه

خواص کره بادام زمینی برای کیسه صفرا

تحقیقات بی‌شماری نشان داده اند مصرف مرتب کره بادام‌زمینی می‌تواند احتمال ابتلا به سنگ صفرا را در مردان و احتمال برداشتن کیسه صفرا را در زنان کاهش دهد. دلیل این خاصیت بادام زمینی نیز وجود فیبرهای غذایی، فیتوسترول و منیزیم است. مطالعه 20ساله روی بیش از 80 هزار زن نشان می‌دهد زنانی که حداقل دو قاشق غذاخوری بادام‌زمینی یا کره بادام‌زمینی در هفته مصرف می‌کنند تا 25 درصد کمتر به سنگ صفرا مبتلا می‌شوند.

شاید باور نکنید، اما این راه ساده و آسانی برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری است.

بهترین مارک کره بادام زمینی

کره بادام‌ زمینی غیرارگانیک از موادی تشکیل یافته تا طعم آن را افزایش دهند و با کره بادام‌زمینی ارگانیک که به طور طبیعی از بادام‌زمینی تهیه می‌شود و بدون هیچ‌گونه افزودنی می‌باشد متفاوت می‌باشد. کره بادام‌زمینی غیر ارگانیک در هر قاشق 250 میلی‌گرم شکر بیشتر از موارد طبیعی دارد. همچنین نمک اضافه‌شده به برخی مارک‌ها زیاد است. مشخص است که کره بادام‌زمینی طبیعی به مراتب بهتر از کره‌ای است که به آن افزودنی‌های متعدد اضافه کرده باشند، اما اگر نتوانستید کره بادام‌زمینی طبیعی را بیابید. مصرف روزانه 2 قاشق سوپ‌خوری از این کره‌های دارای افزودنی، مشکلی را ایجاد نمی‌کند و می‌توانید در حد متعادل از آن‌ها بهره‌مند شوید.

مضرات کره بادام زمینی

با وجود تمامی خواص کره بادام زمینی جزء مواد غذایی آلرژی‌زا (حساسیت زا) است. حساسیت به بادام‌زمینی می‌تواند شدید باشد، طوری که مصرف مقدار کمی از آن می‌تواند به شوک آنافیلاکسی منجر شود.

در نتیجه افراد مبتلا به آلرژی باید از مصرف هر گونه غذای حاوی بادام‌زمینی خودداری کنند، حتی خوردن کره بادام‌زمینی هم به دلیل داشتن ذرات پروتئین درست نیست. بنابراین در دو سال اول زندگی نباید از بادام زمینی و فرآورده‌های آن برای تأمین انرژی کودک استفاده کرد، ولی بعد از آن در صورت نداشتن حساسیت، می‌توان آن را در برنامه غذایی گنجاند.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  عوارض اعتیاد به اینترنت

از سوی دیگر، گاهی پزشک به افرادی که مستعد ابتلا به سنگ کلیه و مثانه هستند، توصیه می‌کند از خوردن مواد غذایی حاوی اگزالات‌ها از جمله بادام زمینی و کره‌ ی آن خودداری کنند، زیرا این ترکیبات احتمال بروز این سنگ‌ها را بالا می برند.

یادتان نرود که کره بادام‌زمینی طبیعی را می‌توان برای یک یا دو هفته در هوای آزاد و دو ماه در یخچال‌ نگه داشت.

اميدوارم مطالب براي شما سودمند واقع شده باشد از همراهي شما با جستير سپاس گزاريم.

بیشتر بخوانید:

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.