عوارض کاشت مو در بانوان چیست؟
سلام خدمت کاربران عزيز به سايت جستير خيلي خوش آمديد در اين مطلب ميخواهيم درباره ي عوارض کاشت مو در بانوان چیست؟ اطلاعات مفيدي در اختيار شما قرار دهيم ما را تا انتهاي مطالب همراهي فرماييد.
کاشت مو چیست
تراکاشت مو یا کاشت مو به تکنیک جراحی گفته میشود که در آن ریشههای مو، تک تک از ناحیه اهداکننده به ناحیه در حال ریزش یا خالی از مو برده میشوند. از این روش بیشتر برای درمان ریزش موی مردانه استفاده میشود و طی آن ریشههایی که به صورت ژنتیکی در مقابل ریزش مقاوم هستند به ناحیه طاس برده میشوند. بعلاوه از این روش برای بازسازی ابرو، مژه، محاسن، موهای سینه و ناحیه تناسلی و پوشاندن محل زخمهای ناشی از تصادف یا جراحی مانند کشیدن پوست و کاشت موهای قبلی استفاده میشود. کاشت مو با پیوند پوست متفاوت است.
در هر پیاز مو ۱ تا ۴ رشته مو رشد میکند. امروزه در پیشرفتهترین روشهای کاشت مو، پیاز مو را دست نخورده انتقال میدهند. نتیجه این کار ظاهر طبیعی تر موهای کاشته شدهاست. این روش کاشت Follicular Unit Transplantation یا به صورت کوتاه شده FUT نامیده میشود. موهای اهدایی به دو روش کاملاً متفاوت جمعآوری میشوند. این کار فوقالعاده تخصصی بوده و فقط متخصصین پوست و مو مجاز به انجام آن میباشند.
روشهای کاشت مو در جهان و ایران
- کاشت مو به شیوه FiT (اف ای تی)= در این روش به صورت هم زمان و یک به یک اقدام به کاشت و برداشت مو میشود.
- کاشت مو به شیوه FuT (اف یو تی)=در این روش به صورت نواری از پشت سر بیمار کل ریشههای مو یک جا کشت میشود و توسط تیم عمل آماده کاشت میشود
- کاشت مو به روش safe (سیف)
- روش ترکیبی با روشهای FUT و FIT
- کاشت مو میکروگرافت (DHI)
عوارض کاشت مو در بانوان چیست؟
موضوعکاشت مو در بین خانمها معمولاً زیاد رایج نیست، زیرا مشکل عقب رفتن خط رویش مو در جلوی سر کمتر در بین خانمها مشاهده میشود. در حقیقتریزش مو اغلب در بین خانمها با شرایط خفیفتر ایجاد شده و معمولاً برای پنهان کردن آن از کلاهگیس، بافت و موارد مانند آن استفاده میشود. به این ترتیب هنگامی که مشکل واضح شده و امکان نادیده گرفتن یا پنهان کردن آن وجود نداشته باشد، بیمار ممکن است به شدت احساس خجالت و ناراحتی به خاطر شرایط خود پیدا کند.
علتها و دلایل اصلی ریزش موی زنانه
دلایل اصلی ریزش مو در بین زنان به شرح زیر است:
– عوارض جانبی مصرف دارو
– تغییرات هورمونی (پس از به دنیا آوردن فرزند)
– یائسگی
– کاهش یکباره وزن
– کم خونی
– مشکلات تیروئید
– استرس احساس و فیزیکی
– بیماری پلی کیستیک تخمدان
– نتایج ناشی از آسیبدیدگی یا انجام عمل جراحی
شرایط مختلف روانی، فیزیکی و شیمیایی میتوانند باعث ریزش مو به صورت گسترده بر روی ناحیه سر شود. ریزش موی ناشی از کشیدن (به خاطر استفاده از روشهای مختلف حالت دادن به مو در طول یک دوره زمانی طولانیمدت) و استفاده از محصولات حالت دهنده شیمیایی آسیبزا برای مو (مواد شیمیایی حالت دهنده مو) بیشتر از بقیه موارد باعث میشود ریزش مو در بین خانمها مشاهده گردد.
منبع : ویکی پدیا
در صورت علاقه مندی از مطالب زیر دیدن فرمایید: