طرز تهیه مربای به رنده شده خانگی

مربای به یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین مرباهاست که قسمتی از شیرینی مربا از طعم خود میوه به می باشد و با توجه به اینکه در تمامی فصول سال موجود می باشد هر زمان که بخواهید می توانید مربای به تازه و خوشمزه ای درست کنید.
در ادامه در این مطلب شما را با طرز تهیه مربای به رنده شده خانگی آشنا خواهیم کرد. پس این مطلب جذاب را از دست ندهید. 

مواد لازم برای طرز تهیه مربای به

میوه به 3 کیلوگرم
شکر 2 الی 2/5 کلیوگرم
دانه هل کوبیده نشده 1 قاشق
آب‌لیمو نصف استکان

مرحله اول:

ابتدا به را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید سپس قسمت سفت و تخم های به را از آن جدا کنید توجه داشته باشید که می توانید به را پوست بگیرید و یا به را به همراه پوست برای تهیه مربا استفاده کنید.

مرحله دوم:

در مرحله بعدی طرز تهیه به باید به را در اندازه دلخواه خود خرد کنید سپس به را بشویید و درون قابلمه مورد نظر بریزید ( توجه داشته باشید که بهتر است مربای به را درون قابلمه مسی بپزید ) سپس درون قابلمه آب بریزید تا حدی که آب روی به را بگیرد و درب قابلمه را ببندید و ظرف را روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا مربا پخته شود و له نشود. در این مرحله از دستور تهیه مربای به خانگی هل و شکر را درون مربا بریزید و اجازه دهید تا مربا روی حرارت ملایم گاز به مدت ۳ تا ۴ ساعت بجوشد تا به قوام مناسب برسد.

مرحله سوم:

بعد از اینکه مربا به غلظت لازم رسید آبلیمو را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مربا چند جوش بزند سپس قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و مربا را در مکانی مناسب قرار دهید تا خنک شود و مربای خنک شده را درون بطری های شیشه ای مناسب بریزید.

مربای به

طرز تهیه مربای به رنده شده با گردو

برای تهیه مربا به رنده شده با گردو، بعد از آماده شدن مربا، در زمان ریختن مربا داخل شیشه، به مقدار دلخواه گردوی خرد شده بهش اضافه کنید. توجه داشته باشید که اضافه کردن گردو ممکنه زمان ماندگاری مربا رو کاهش بده.

بیشتر بخوان بیشتر بدان  تابلو

طرز تهیه مربای به رنده شده با شیره انگور

برای درست کردن تهیه مربای به رنده شده با شیره انگور می‌تونید به جای شکر از دو کیلو شیره انگور استفاده کنید و داخل آب بریزید.

پخت مربای به رنده شده با شیره انگور تفاوت زیادی با مربای به رنده شده ساده نداره و فقط به جای شکر از شیره استفاده میشه که سالم‌تره، فقط نکته مهمی که باید بهش توجه کنید این که شیره کمی رنگ مربا رو تغییر میده و همچنین اگه از شیره استفاده می‌کنید بهتره که هل و گلاب و دارچین و زعفران استفاده نکنید و مربا رو ساده درست کنید.

طرز تهیه مربای به رنده شده با هویج

برای درست کردن این مربا مقدار رو من نمیگم فقط مواد اولیه رو میگم که دیگه خودتون به دستتون میاد روش درست کردنش که اونهم خیلی ساده هست .

هویجهامون رو تمیز میشوریم و بعد رنده درشت میکنیم .

ابتدا هویج و مقداری آب ( آب و هویج یک اندازه باشن ) را میزاریم روی گاز با حرارت ملایم و درب قابلمه رو هم میزاریم تا بپزه و هویج خوب پخته بشه حدود ۳ ساعت .

هر از چند گاهی درب قابلمه را برداشته و هم میزنیم .

در یک ظرف جداگانه شکر و آب را میزاریم تا بپزد و شیره شود که من از قند استفاده کردم که به نظرم مرباش خوشمزه تر شد حالت تافی مانندی به شیره میده .

بعد از تقریبا یک ساعتی که قند و آب جوش زدن یک سفیده تخم مرغ رو توش میندازیم تا کثیفیهای قند رو بگیره و بعد شیرمون رو صاف میکنیم و مقداری گلاب و هل و یک قاشق آب لیمو به شیره اضافه میکنیم و نمیزاریم شیرمون سفت بشه چون میخاهیم با هویجمون هم بپزد .

بعد از ۳ ساعتی که هویج ما پخت و نرم شد شیره را اضافه کرده و حالا بدون در میزاریم تا مربامون بپزه و مقداری زعفران آب کرده هم اضافه میکنیم .

وقتی دیدیم غلظت مربا خوبه مثل ماست شل حرارت رو خاموش میکنیم .

بیشتر بخوان بیشتر بدان  خواص کینوا برای کودکان

میتونین در آخر یک قاشق آب لیموی دیگر هم اضافه کنین که خیلی خوشمزه میشه .

مربای ما آماده هست.

خواص مربای به رنده شده در طب سنتی

طرز تهیه مربای به رنده شده
طرز تهیه مربای به رنده شده

در بین انواع مربا، «مربا به» یکی از پرطرفدارترین مرباهاست، خواص مربای به در طب سنتی برای همه به اثبات رسیده است و خوب است که شما هم از خواص مربای به در طب سنتی بهرمند شوید ولی بد نیست بدانید که اگر مزاج گرمی دارید بهتر است مربا به را برای مصرف انتخاب نکنید. خانمها باید برای تهیه مربای بِه باید از ظروف مسی استفاده کنند تا مربا رنگ خوبی داشته و با کیفیت باشد.

مصرف مربا به نقش موثری در تقویت معده و قلب دارد؛ مربای بِه برای مبتلایان به رفلاکس معده (برگشت غذا از مری و معده) مفید است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: مربای بِه ورم روده را از بین می‌برد؛ این مربا همچنین اعصاب را تقویت می‌کند و سبب ایجاد تعادل در افراد می‌شود.

عظمایی با بیان اینکه مربای بِه برای زنان باردار بسیار مفید است، تاکید کرد: مصرف این مربا در دوران بارداری موجب زیبایی چهره نوزاد می‌شود؛ مربای بِه همچنین رحم را تقویت و از سقط جنین جلوگیری می‌کند.

نکات طرز تهیه مربای به به روش رنده شده

بیشتر بخوان بیشتر بدان  چه لوازمی برای مراقبت نوزاد نیاز دارید؟

سوالات متداول طرز تهیه مربای به رنده شده

از کجا متوجه بشیم که مربای به به غلظت مناسب رسیده؟

برای اینکه متوجه بشید آیا مربای به به غلظت مناسب رسیده یا نه، وقتی که مربا خنک شد، یک قاشق از شربت مربا رو بردارید، اگه شربت مثل عسل کشدار بود و به راحتی از قاشق نریخت، یعنی مربای به به غلظت مناسبی رسیده.

مصرف مربای به چه خواصی دارد؟

مصرف مربای به تاثیر زیادی در تقویت قوه بینایی دارد؛ شادی و نشاط را در افراد به همراه داشته و برای اشخاصی که دچار ترس می‌شوند، مناسب است.

و اما کلام آخر …

در این مطلب ما سعی کردیم با طرز تهیه مربای به رنده شده خانگی با روش مختلف آشنا کنیم که امیدواریم از تهیه این مربای خوش طعم در منزل نهایت لذت را ببرید.

راستی! اگر در تهیه مربای به رنده شده تجربه‌ای دارید در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.

از دست ندهید!!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.